Doorgaan
Betaalplan

CITROËN BETAALPLAN

SCHAF UW NIEUWE CITROËN AAN VIA EEN SCHERPE FINANCIERING

WAT IS HET CITROËN BETAALPLAN?

U wilt een andere auto, maar kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt u met het Citroën Betaalplan uw toekomstige auto financieren. Zo hoeft u niet te sparen en heeft u er ook geen zorgen aan. U betaalt namelijk elke maand een deel van uw nieuwe auto af. En u regelt alles in één keer bij uw Citroën-verkooppunt. Ook dat is wel zo prettig. Citroën Betaalplan wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, dé lease- en financieringsmaatschappij van Citroën Nederland.

De voordelen op een rij:
 

  • Altijd een passend financieringsvoorstel dat bij uw wensen past
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen op financieringen in de showroom
  • U bent altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit
  • Alles in één keer geregeld

WELKE FINANCIERING PAST BIJ MIJ?

U kunt kiezen uit twee vormen van financiering. Beide zijn gebaseerd op een aflopend krediet. Misschien een ingewikkeld verhaal, maar wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Aflopend krediet

Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde tijd af. De kosten, zoals de rente, zijn van tevoren vastgesteld. Zo weet u van tevoren wanneer u alles heeft afbetaald en weet u  ook precies waar u aan toe bent. U kunt kiezen uit twee aantrekkelijke soorten aflopend krediet:
CITROËN BETAALPLAN
U betaalt elke maand een vast bedrag dat vooraf is afgesproken. Na de laatste betaling is de auto van u. Omdat uw Citroën-verkooppunt zeker weet dat u de eigenaar wordt, kan hij u een voordelige aanbieding doen.
CITROËN BETAALPLAN MET RESTANTBETALING
Ook hier betaalt u elke maand een vast bedrag. Alleen lost u niet het gehele bedrag af met deze maandelijkse betalingen. Er blijft een afgesproken bedrag open aan het eind: het restant. U kunt dit restant betalen, of u kunt uw auto inruilen. En eerlijk is eerlijk, de auto is dan meestal meer waard dan het restant.