Doorgaan
gamma SUV’s


 

ONTDEK DE SUV MODELLEN VAN CITROËN

De SUV's van Citroën onderscheiden zich door hun avontuurlijke design en flexibele gebruiksmogelijkheden.

Ze bieden u het onovertroffen comfort van de vering met Progressive Hydraulic Cushions™ en het gemak van vele hoogwaardige technologieën (rijhulpsystemen, veiligheidsuitrusting, Connected Services, enz.) en een royale bagageruimte.

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

De Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe voorzijde meer karakter dan ooit. Hij biedt nu keuze uit wel 70 kleurcombinaties.

Dankzij de Advanced Comfort Seats biedt hij meer comfort dan ooit. Zijn flexibele, ruime en lichte interieur is nog steeds maatgevend in zijn segment.
 

CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

De Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is de eerste plug-in hybrideauto van Citroën. Hij combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.  De C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid levert in de Electric-rijmodus indrukwekkende prestaties, met een maximale snelheid van 135 km/h.
 

CITROËN C5 AIRCROSS SUV

De Citroën C5 Aircross SUV biedt een fenomenaal rijcomfort dankzij de vering met Progressive Hydraulic Cushions™ en de Advanced Comfort Seats. Deze SUV van de nieuwste generatie beschikt over 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën. Zijn interieur biedt uiterst flexibele gebruiksmogelijkheden dankzij de drie individuele achterstoelen.

 

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

De Citroën C3 Aircross SUV onderscheidt zich in zijn segment door zijn wendbaarheid en rijcapaciteiten op onverhard terrein. Dankzij de Grip Control en de grote wielen rijdt hij probleemloos op alle soorten ondergrond. De Citroën C3 Aircross SUV ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap. De verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur vormen daarbij een opvallend stijlelement.