Verwijzing in seconden

Wonen in de stad heeft naast een heleboel voordelen, ook een paar nadelen. Vaak is het lastig om een parkeerplaats te vinden, of om door de kleine straatjes te manoeuvreren. Met een compacte stadsauto behoren deze problemen grotendeels tot het verleden. Zo kunt u optimaal genieten van de voordelen van het stadsleven, ook als u in de auto zit.

DE STADSAUTO'S VAN CITROËN

Files, verkeersdrukte, spitsuur, vertraging, snelheidscontroles... Hebt u daar ook vaak mee te maken? Maak het uzelf wat gemakkelijker en win kostbare tijd met behulp van het brede scala aan stadsauto's van Citroën. Met hun moderne, compacte en sympathieke design zijn Citroën C1 en Citroën C3 geknipt voor het drukke stadsverkeer. Deze modellen laten zich met het grootste plezier moeiteloos door het stadsverkeer loodsen en parkeren. Bent u klaar om de uitdagingen van de stadsjungle aan te gaan? Onderaan deze pagina kunt u de verschillende modellen stadsauto's vergelijken.

Citroën C1

Een vrolijk design, een sympathieke persoonlijkheid en een dynamisch karakter waar je overal mee voor de dag kunt komen! De temperamentvolle Citroën C1 trekt met zijn moderne en trendy uiterlijk direct de aandacht.

Het is een stadsauto waarmee u elke dag opnieuw perfect gewapend bent tegen de ongemakken van het stadsverkeer. Deze compacte auto is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en is sinds kort ook leverbaar met het Airscape vouwdak.

Citroën C1

De Nieuwe Citroën C3

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken. De Nieuwe Citroën C3 onderscheidt zich in zijn segment ook door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Deze moderne en connectieve auto biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen.

Nieuwe Citroën C3

Citroën C3

Er waait een frisse wind in de wereld van de stadsauto's! Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps® (afhankelijk van de uitvoering). Zijn bijzonder expressieve vormen en stadse karakter maken hem onmiddellijk herkenbaar.

Stijl, personalisatie, Citroën Advanced Comfort®, nieuwe technologieën en de ConnectedCAM Citroën™... Maak de stad uw domein met Citroën C3!

Citroën C3
Top