COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden

Wonen in de stad heeft naast een heleboel voordelen, ook een paar nadelen. Vaak is het lastig om een parkeerplaats te vinden, of om door de kleine straatjes te manoeuvreren. Met een compacte stadsauto behoren deze problemen grotendeels tot het verleden. Zo kunt u optimaal genieten van de voordelen van het stadsleven, ook als u in de auto zit.

DE STADSAUTO'S VAN CITROËN

Files, verkeersdrukte, spitsuur, vertraging, snelheidscontroles... Hebt u daar ook vaak mee te maken? Maak het uzelf wat gemakkelijker en win kostbare tijd met behulp van het brede scala aan stadsauto's van Citroën. Met hun moderne, compacte en sympathieke design zijn Citroën C1Citroën C3 en Citroën C-Zero geknipt voor het drukke stadsverkeer. Deze modellen laten zich met het grootste plezier moeiteloos door het stadsverkeer loodsen en parkeren. Bent u klaar om de uitdagingen van de stadsjungle aan te gaan? Onderaan deze pagina kunt u de verschillende modellen stadsauto's vergelijken.

Stadsauto's van Citroën: Klein maar fijn

De Citroën-modellen op deze pagina zijn niet alleen compact, maar ook zuinig. Omdat deze kleine auto's over het algemeen een stuk lichter zijn dan andere modellen, verbruiken ze minder brandstof. Daarnaast zou u kunnen kiezen voor een volledig elektrische auto, zoals Citroën C-Zero. Dit model beschikt over de perfecte kenmerken voor stadsgebruik. Zo heeft u met deze compacte auto bijvoorbeeld voldoende actieradius voor alle dagelijkse ritten. En doordat de elektrische motor van deze stadswagen amper geluid maakt, kunt u het drukke stadsleven even vergeten.

Citroën C1

CITROËN C1

Een vrolijk design, een sympathieke persoonlijkheid en een dynamisch karakter waar je overal mee voor de dag kunt komen! De temperamentvolle Citroën C1 trekt met zijn moderne en trendy uiterlijk direct de aandacht.

Het is een stadsauto waarmee u elke dag opnieuw perfect gewapend bent tegen de ongemakken van het stadsverkeer. Deze compacte auto is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en is sinds kort ook leverbaar met het Airscape vouwdak.

CITROËN C3

Er waait een frisse wind in de wereld van de stadsauto's! Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps® (afhankelijk van de uitvoering). Zijn bijzonder expressieve vormen en stadse karakter maken hem onmiddellijk herkenbaar.

Stijl, personalisatie, Citroën Advanced Comfort®, nieuwe technologieën en de ConnectedCAM Citroën™... Maak de stad uw domein met Citroën C3!

Citroën C3
Citroën C-Zero

CITROËN C-Zero

Hebt u genoeg van verkeerslawaai, vervuiling en uren zoeken naar een vrije parkeerplek? Stap over op een elektrische auto! Deze stadsauto is de ideale oplossing voor de mobiliteitsproblemen in de stad: compacte buitenmaten, snelle oplaadmogelijkheden, voldoende bagageruimte, handige opbergruimtes en een actieradius die groot genoeg is voor uw dagelijkse ritten. Dit alles in absolute stilte die de geluiden van de stad doet vergeten.

De perfecte combinatie van creativiteit en technologie die vandaag al gestalte geeft aan de uitdagingen van morgen!

Top