Doorgaan
Citroën-accessoires

MAAK UW CITROËN COMPLEET

U heeft uw Citroën natuurlijk al volledig naar wens samengesteld, maar het kan zomaar zijn dat u extra wensen heeft. Geen probleem! Citroën biedt een groot assortiment accessoires om uw auto nog completer te maken. Ook bieden we een breed scala aan Connected Services. Met deze innovatieve diensten van TomTom Services kunt u het maximale uit iedere rit halen. En ook als het om vervangingsonderdelen gaat, vinden wij het belangrijk dat u een keuze heeft. 

ACCESSOIRES OP MAAT

Perfectioneer het interieur en maximaliseer de mogelijkheden van uw Citroën met ons assortiment originele accessoires. Zoals een dakkoffer en dakdragers voor uw vakantie. Of een rubberen mattenset of beschermbak voor uw bagageruimte om het interieur te beschermen tegen vuil en vocht. Ook bieden we complete sets winterbanden met originele velgen en nog veel meer!

Ontdek het aanbod online of laat u adviseren bij een verkooppunt.

SLIMME CONNECTED SERVICES

Ontdek de Connected Services voor uw Citroën! Deze innovatieve diensten, van TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat uw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt. Denk hierbij aan een gratis service die automatisch doorgeeft wanneer een onderhoudsbeurt of werkzaamheden nodig zijn. Of de real time traffice service die u onderweg op de hoogte houdt van verkeersupdates, weersverwachting, beschikbare parkeerplaatsen, beschikbare laadpalen en POI’s. En er is meer!

ONDERDELEN AANBOD

Citroën Service biedt u een keuze als het om vervangingsonderdelen voor uw auto gaat.  Met originele Citroën onderdelen bent u verzekerd van onderdelen die voldoen aan dezelfde strenge eisen die worden gesteld aan de onderdelen die op onze nieuwe auto's worden gemonteerd. Is uw Citroën al wat ouder? Dan kunt u ook kiezen voor het assortiment van meer dan 12.000 scherp geprijsde multimerk-onderdelen van Eurorepar. En wanneer u kiest voor ons aanbod van Circular Economy-onderdelen, gunt u onderdelen een tweede leven. Hiermee draagt u bij aan de bescherming van het milieu en profiteert u ook nog eens van tot wel 40% lagere prijzen!