Verwijzing in seconden

De Citroën DS5 wordt de DS 5

Een magnetische aantrekkingskracht

DS 5, het vlaggenschip van het nieuwe merk DS

De vloeiende en strakke lijnen van de originele en gedurfde CITROËN DS5 sluiten perfect aan bij de rijsensaties die de auto u te bieden heeft.

Zowel de CITROËN DS5 als de DS 5 onderscheidt zich door zijn op de wereld van de luchtvaart geïnspireerde interieur: de bestuurdersplaats is ontworpen in de geest van een cockpit (een naar de bestuurder gericht dashboard, een brede middenconsole, toggle switches). Het oog voor detail komt tot uiting in de unieke wijze waarop hoogwaardige materialen zijn verwerkt, zoals het aluminium op de portiergrepen, het metaal op de pookknop en de lederen stoelbekleding met horlogebandmotief. 

De geraffineerde en technologisch hoogwaardige DS 5 is de eerste auto van het merk met de Hybrid 4x4-technologie.

DE OORSPRONG

 De concept car C-Sport Lounge uit 2006 stond model voor de Citroën DS5 en bracht de liefhebbers van luxe reislimousines in verrukking.

 De Sport Lounge is een spectaculaire concept car met invloeden van shooting brakes, supersportwagens en luxe reislimousines, en heeft een uiterst lage

Citroen-DS-5DS-5.34095.jpg

DS VOOR ALTIJD

De Citroën DS5 en de DS 5, twee modellen die zich kenmerken door de "spirit of avant-garde"

Citroen-DS-5DS-5.34098.200.jpg

De aan zijn grille met de double chevron en zijn krachtige achterzijde met het Citroën-logo herkenbare Citroën DS5 leek net als zijn illustere voorganger een UFO op de weg. 

Citroen-DS-5DS-5.34097.201.jpg

Een DS Wings-grille met DS-logo, stijlvolle chroomaccenten, een interieur in de stijl van een cockpit en een ergonomische bestuurdersplaats… de DS 5 oefent een magnetische aantrekkingskracht uit, wat wordt versterkt door zijn nieuwe DS LED VISION-lichtsignatuur.

STAGING EFFECT TECHNOLOGY

A 7" touchdrive interface for a simplified ergonomic design…and new connected services.

 

Enjoy your smartphone compatible on the 7" colour touch screen of your DS with Mirror Screen duplication available with Apple carplay ™ and MirrorLink® technology.
You can enjoy some of your applications at any time and safely. (navigation to your music or writing SMS by voice recognition) .

Citroen-DS-5DS-5.34096.jpg

Een hoogwaardige uitrusting

Een rijke uitrusting die garant staat voor veilig en comfortabel rijden

Citroen-DS-5DS-5.34099.200.jpg

De DS 5 biedt zijn bestuurder en passagiers de beste technologieën (achteruitrijcamera, dodehoekbewaking, Hill Start Assist enz.).

Citroen-DS-5DS-5.34100.201.jpg

Alle motoren, zowel benzine als diesel, zijn niet alleen krachtig (120 tot 210 pk) maar ook schoon.  
De Hybrid 4x4-uitvoering biedt een unieke rijervaring.

Top