Verwijzing in seconden

ONTDEK DE CITROËN SPACETOURER

Afmetingen van de Citroën SpaceTourer

De afmetingen van de Citroën SpaceTourer

De Citroën SpaceTourer is leverbaar in twee lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m*) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden.

De beste minibus is tenslotte een korte minibus.

Jumpy Combi

BUSINESS

BUSINESS LOUNGE

Ontdek de Jumpy Combi

Citroën SpaceTourer: Jumpy Combi


Deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Jumpy draagt net als de bestelwagen alle designkenmerken van een Citroën.

PLAATS VOOR AL UW KLANTEN

Citroën SpaceTourer Business

De Business-uitvoering van de SpaceTourer is met name bestemd voor mensen die werkzaam zijn in het personenvervoer. Bent u privéchauffeur of taxichauffeur? De CITROËN SpaceTourer past zich aan uw klanten aan. Iedereen geniet van een rustige, comfortabele rit.

REIS EERSTE KLAS

Leg uw passagiers in de watten! Alle zitplaatsen bieden een optimaal comfort.
Citroën SpaceTourer Business

MOBIEL KANTOOR

Citroën SpaceTourer Business Lounge

De Business Lounge-uitvoering van de CITROËN SpaceTourer kan worden omgebouwd tot een mobiel kantoor voor klanten die geen minuut van hun kostbare tijd te verliezen hebben, zelfs niet onderweg!

AFGESCHERMD VAN DE BUITENWERELD

Met zijn met leder beklede, individuele stoelen die tegen de rijrichting in geplaatst kunnen worden, de verschuifbare tafel en de extra getinte achterste zijruiten is het interieur van de SpaceTourer Business Lounge een van de buitenwereld afgeschermde ruimte waarin het voor iedereen aangenaam toeven is.
SpaceTourer Business Lounge: afgeschermd van de wereld

lm:jkhjk

HANDSFREE OPENEN

Citroën SpaceTourer: de schuifdeuren handsfree openen

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: u kunt de schuifdeuren openen door een beweging met de voet te maken onder de hoek van de achterbumper. Bijzonder handig als u een kinderzitje of zitverhoger wilt plaatsen.

Citroën SpaceTourer: head-up display

HEAD-UP DISPLAY

Het head-up display projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden!

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

  • Realtime verkeersinformatie
  • Tankstations
  • Parkeren
  • Weer
  • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 99 per jaar of € 199 voor drie jaar.

 

Klik hier voor meer informatie over het Citroën Connect-programma.

Citroën Connect Nav met Connected Services

RECORDLAAG BRANDSTOFVERBRUIK

Tests bewijzen het: de CITROËN SpaceTourer heeft met 5,1 l/100 km het laagste brandstofverbruik van zijn segment. Dit resulteert in een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (BlueHDi 115 S&S BVM6).
Recordlaag brandstofverbruik: 133g/km

CO2-uitstoot

Recordlaag brandstofverbruik: 5,1l/100km

Verbruik

Top