Verwijzing in seconden

ONTDEK ONZE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Kijk welk financieel product het beste bij u past, bereken uw maandtermijn en vraag direct een financiering aan!

 

ONTDEK DE CITROËN JUMPY COMBI

De Citroën Jumpy Combi is de ideale auto voor professioneel personenvervoer. In elke lengte - van de compacte XS tot de XL - biedt hij plaats aan 9 personen met hun bagage.

EEN ONBERISPELIJK EXTERIEURDESIGN

Citroën Jumpy Combi: onberispelijk exterieurdesign

Net als de bedrijfswagenuitvoering draagt deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Citroën Jumpy alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen.

De voorzijde valt verder op door de brede, stevige voorbumper. Deze is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de Jumpy Combi accentueren.

RUIMTE VOOR TOT WEL 9 INZITTENDEN

Citroën Jumpy Combi: ruimte voor tot wel 9 inzittenden

De robuuste en functionele Citroën Jumpy Combi biedt vele mogelijkheden om de opstelling van de stoelen aan uw eigen wensen aan te passen. Alle achterstoelen* kunnen worden verwijderd, zodat u beschikt over een laadvolume van 4,50 m3 bij de XS tot wel 6 m3 bij de XL. De zitplaatsen van de tweede zitrij kunnen met één handbeweging worden weggeklapt voor een gemakkelijke toegang tot de derde zitrij.

* Optioneel

De afmetingen van de Citroën Jumpy Combi

Lengte

4606 MM


Nuttige lengte

2063/266 MM

Breedte

1920/2204 MM

Hoogte

1905 MM


Nuttige hoogte

1334 MM

Laadvolume

liter


Nuttige belasting

kg


GVW

2685 kg

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

De Citroën Jumpy Combi is leverbaar in twee lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m*) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden.

De beste minibus is tenslotte een korte minibus.

ANDERE UITVOERINGEN

Jumpy Combi

Business

Business Lounge

Ontdek de Jumpy Combi

Citroën SpaceTourer: Jumpy Combi


Naast de voor personenvervoer bestemde uitvoering, bestaat er ook een bestelwagen met dezelfde designkenmerken: de Citroën Jumpy. Wilt u deze bedrijfswagen bekijken?

Plaats voor al uw klanten

Citroën SpaceTourer Business

Bent u privéchauffeur of taxichauffeur? De Citroën SpaceTourer Business past zich aan uw klanten aan. Iedereen geniet van een rustige, comfortabele rit. 

Reis eerste klas

Leg uw passagiers in de watten! Alle zitplaatsen bieden een optimaal comfort.
Citroën SpaceTourer Business

Mobiel kantoor

Citroën SpaceTourer Business Lounge

De Citroën SpaceTourer Business Lounge kan worden omgebouwd tot een mobiel kantoor voor klanten die geen minuut van hun kostbare tijd te verliezen hebben, zelfs niet onderweg!

AFGESCHERMD VAN DE BUITENWERELD

Met zijn met leder beklede, individuele stoelen die tegen de rijrichting in geplaatst kunnen worden, de verschuifbare tafel en de extra getinte achterste zijruiten is het interieur van de Citroën SpaceTourer Business Lounge een van de buitenwereld afgeschermde ruimte waarin het voor iedereen aangenaam toeven is.

Citroën SpaceTourer Business Lounge: afgeschermd van de wereld

lm:jkhjk

HANDSFREE OPENEN

Citroën SpaceTourer: de schuifdeuren handsfree openen

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: u kunt de schuifdeuren openen door een beweging met de voet te maken onder de hoek van de achterbumper. Bijzonder handig als u een kinderzitje of zitverhoger wilt plaatsen.

Citroën SpaceTourer: head-up display

HEAD-UP DISPLAY

Het head-up display projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden!

 

 

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

  • Realtime verkeersinformatie
  • Tankstations
  • Parkeren
  • Weer
  • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 99 per jaar of € 199 voor drie jaar.

 

Citroën Connect Nav met Connected Services

 

RECORDLAAG BRANDSTOFVERBRUIK

Tests bewijzen het: de Citroën Jumpy Combi heeft met 5,1 l/100 km het laagste brandstofverbruik van zijn segment. Dit resulteert in een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (BlueHDi 115 S&S BVM6).
Recordlaag brandstofverbruik: 133g/km

CO2-uitstoot

Recordlaag brandstofverbruik: 5,1l/100km

Verbruik

Top