Verwijzing in seconden

.

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Zakelijk wagenparkbeheer wordt net zo gemakkelijk als autorijden

Connectiviteit is tegenwoordig cruciaal voor wagenparkbeheer. Daarom biedt Citroën de service Free2Move Connect Fleet aan. Een oplossing met een groot aantal services voor zakelijke klanten waarmee elke wagenparkbeheerder een of meer servicepakketten ‘à la carte’ kan gebruiken, afhankelijk van zijn eigen wensen.

Free2Move Connect Fleet biedt vele mogelijkheden: het doorgeven van technische informatie voor het plannen van het onderhoud, tot geolokalisatie van de auto’s of een volledige analyse van de rijstijl van de bestuurders. Na het analyseren van de gegevens geeft 

Free2Move Connect Fleet adviezen voor een rijstijl die meer verantwoord is ten aanzien van de verkeersveiligheid en het milieu.

 

Deze services zijn permanent beschikbaar.  De gegevens worden realtime verzameld en overgebracht naar interne servers of naar die van een door de klant geselecteerd partnerbedrijf. De klant en zijn fleetmanager kunnen dus via een pc of een tablet altijd deze gegevens inzien.

 

Free2Move Connect Fleet is de ideale tool om de TCO (Total Cost of Ownership) van uw wagenpark omlaag te brengen. De data bieden dus een handvat om de kosten substantieel beter te beheersen, waarbij bovendien een positieve bijdrage kan worden geleverd aan de veiligheid op het werk dankzij drie hoofdfactoren:

 

  • Beperking van het brandstofverbruik dankzij een zuinigere rijstijl (door gepersonaliseerde adviezen aan de bestuurder).
  • Lagere kosten voor niet door de garantie gedekte reparaties, doordat het onderhoudsinterval beter wordt nageleefd en waarschuwingen over de technische staat van de auto worden doorgegeven.
  • Lagere verzekeringspremies, dankzij de verbeterde controle van het wagenpark en minder schadegevallen.

Deze service is alleen beschikbaar voor auto’s met de optie Citroën Connect Box of auto’s die door uw Citroën-dealer van een specifieke na-inbouwmodule zijn voorzien.

F2m-Berlingo

OPTIMALISEER UW WAGENPARKBEHEER MET CITROËN EN FREE2MOVE

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

Schaft u zakelijk een nieuwe Citroën aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

FREE2MOVE FLEET SHARING

Hoe vaak staan de poolauto’s van uw bedrijf stil op een dag? De kans is groot dat u nu meer betaalt voor zakelijke mobiliteit dan dat de auto’s daadwerkelijk gebruikt worden. Met Free2move Fleet Sharing maakt u gebruik van poolauto’s op een handige en efficiënte manier. Het deelbaar maken van poolauto’s zorgt voor lagere mobiliteitskosten en milieubewust gedrag van uw medewerkers. Met Free2Move Fleet Sharing verlaagt u de kosten van uw wagenpark en maakt u op een duurzame manier gebruik van mobiliteit.

Top