Doorgaan


 

DE CONFIGURATOR IS TIJDELIJK NIET BECHIKBAAR

Bepaalde modellen, uitrustingselementen of kleuren zijn tijdelijk niet beschikbaar.  

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE C3

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Stel uw nieuwe Citroën ë-C3 samen

Bent u geïnteresseerd in de volledig elektrische, nieuwe Citroën ë-C3? Kijk met behulp van de configurator hoe uw toekomstige auto eruit kan zien! Stel uw nieuwe Citroën ë-C3 volledig naar eigen smaak samen door het uitrustingsniveau, de opties en de kleur te kiezen.

Beschikbare versies van de nieuwe Citroën ë-C3

Uw nieuwe Citroën ë-C3 is leverbaar in de volgende uitrustingsniveaus: You en Max. Elke uitvoering beschikt over zijn eigen standaarduitrusting om nog beter op uw wensen aan te sluiten.

Volledig elektrisch

De nieuwe Citroën ë-C3 is volledig elektrisch en in Europa ontwikkeld en gemaakt. Het is de eerste volwaardige en rijk uitgeruste auto met een volwassen actieradius tot 320 km(i) onder voorbehoud van de definitieve typegoedkeuring en WLTP test  .

 

Interieur- en exterieurdesign

Voor wat betreft het uiterlijk van uw auto kunt u onder andere kiezen uit een groot aantal exterieur kleuren. De ë-C3 Max is standaard uitgerust met Two Tone dak wat de nieuwe Citroën ë-C3 en stoer uiterlijk geeft. Ook is de ë-C3 Max leverbaar met 3 verschillende Color Clips, om de ë-C3 aan te passen aan uw persoonlijke smaak.

Afmetingen van de nieuwe Citroën ë-C3

Met een lengte van 4015 mm, een breedte van 1755 mm en een hoogte van 1577 mm voelt de nieuwe Citroën ë-C3 zich zowel binnen als buiten de stad als een vis in het water. Door de hoge zitpositie, heeft de bestuurder een goed en veilig overzicht over de weg. Ondanks de compacte buitenmaten hebben alle uitvoeringen van de nieuwe Citroën ë-C3 een 310 liter grote bagageruimte.