Verwijzing in seconden
wk-7-2021-73-Citroen-pb-Jumpy-C-Series

Citroën Jumpy C-series: unieke looks, optimaal comfort

Speciale uitvoering met rode accenten en Citroën Advance Comfort-stoelen

Citroën introduceert de Jumpy C-SERIES. Het betreft een speciale uitvoering die op alle manieren de zintuigen prikkelt dankzij de uitgebreide reeks extra’s. Behalve sportieve details en opvallende rode accenten voor het in- en exterieur monteert Citroën ook met leder beklede Advance Comfort-stoelen met massagefunctie, eventueel ook voor de bijrijder: uniek in de wereld van bedrijfswagens. Het C-SERIES-pakket voor de Citroën Jumpy is per direct te bestellen vanaf € 2.500 inclusief montage (excl. BTW). Het klantvoordeel loopt op tot maar liefst € 4.175.

 

“Met de Citroën Jumpy C-SERIES introduceren we een unieke uitvoering die op alle fronten de merkwaarden van Citroën uitdraagt. Unieke looks, verfijnde materialen en een sterke focus op comfort. Dát is wat de Jumpy C-SERIES kenmerkt. Het is met recht een bedrijfswagen voor de fijnproever.”

 Antoine Burguière, algemeen directeur van Citroën Nederland

 • De Citroën Jumpy leverbaar met C-SERIES-pakket voor extra opvallende uitstraling en optimaal comfort
 • Voorzien van onder andere rode in- en exterieurdetails en Citroën Advance Comfort-stoelen met massagefunctie en lederen bekleding
 • C-SERIES-pakket per direct verkrijgbaar vanaf € 2.500
 • Leverbaar in combinatie met alle motorvarianten en drie carrosserievarianten
 • Klantvoordeel loopt op tot maar liefst € 4.175

 

Het C-SERIES-pakket voor de Citroën Jumpy is leverbaar op de uitvoeringen Club of Driver met keuze uit de carrosserievarianten M, XL en XL met Dubbele Cabine. Daarbij zijn alle motorvarianten beschikbaar, dus ook de 100% elektrische ë-Jumpy. Het C-SERIES-pakket is bijzonder compleet en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Side steps (zwart of aluminium)
 • Dakdragers (zwart of aluminium)
 • Skidplate vóór met rood inleg (zwart of aluminium)
 • Diffuser achter (zwart of aluminium)
 • Instapbescherming achter met C-SERIES-logo (zwart)
 • Striping aan de zijkant (zwart/rood)
 • Rode accenten rond mistlampen
 • Deurpanelen voorportieren en zijschuifdeur(en) met leder bekleed (i.c.m. Dubbele Cabine)
 • Rode accenten bij ventilatieroosters op dashboard
 • Lederen pookhoes met rode accenten (i.c.m. handgeschakelde transmissie)
 • Vloermat met C-SERIES-logo en rood stikwerk
 • C-SERIES-logo voor de zijportieren (links en rechts)
 • Lederen stoelbekleding (gesloten bestel: 2/3-zits, dubbele cabine: 5/6-zits)

Klanten kunnen ook rekenen op een bestuurderstoel met massagefunctie. Tegen meerprijs is dit ook leverbaar voor de passagiersstoel: een unieke voorziening in dit bedrijfswagensegment. Een andere optie is het Glasslook-pakket, bestaande uit Glasslook panelen voor de linker- en rechterzijde en achterportieren.

SCHERP GEPRIJSD
Het C-SERIES-pakket is verkrijgbaar vanaf € 2.500 exclusief BTW en inclusief montage. De genoemde prijs geldt voor het pakket inclusief massagefunctie voor de bestuurdersstoel. Voor massagefunctie op de passagiersstoel geldt een meerprijs van € 250. Het optionele Glasslook-pakket met panelen rondom (vier ramen aan de zijkanten en twee achter) is verkrijgbaar voor € 700 exclusief BTW en inclusief montage. Citroën biedt de klant de vrijheid om het pakket geheel naar eigen wens samen te stellen.

KLANTVOORDEEL
De Citroën Jumpy C-SERIES is per direct te bestellen. Het klantvoordeel loopt op tot maximaal € 4.175. Dit voordeel geldt voor de Jumpy C-SERIES met Dubbele Cabine (6-zits), met bestuurdersstoel met massagefunctie en glasslook panelen. Alle extra’s vertegenwoordigen in dit geval een waarde van € 7.650. De Citroën-dealer factureert echter een meerprijs van slechts € 3.475.

OVER DE JUMPY
De nieuwe Citroën Jumpy – uitgeroepen tot 'Bestelauto van het Jaar 2020' – en de Citroën ë-Jumpy – uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2021’ – vormen de maatstaf op het gebied van gebruikskosten en gebruiksgemak in het segment. De 100% elektrische Citroën ë-Jumpy heeft een laadvermogen tot 1.275 kg en een geremd aanhangergewicht tot 1.000 kg. Voor de Jumpy met conventionele verbrandingsmotor geldt een laadvermogen tot 1.400 kg en een laadvolume tot 6,6 m3. En dankzij de tussenliggende afstand van 1,25 meter is tussen de wielkasten een europallet te plaatsen. De 100% elektrische versie van de Citroën Jumpy biedt professionals een concrete oplossing voor de nieuwe uitdagingen op het gebied van mobiliteit in stedelijk gebied. Het model biedt echter ook daarbuiten uitkomst, dankzij zijn riante actieradius. Er is keuze uit een 50 kWh of 75 kWh lithium-ion batterij die goed is voor een actieradius van respectievelijk 230 of 330 km volgens de WLTP.

 

 

Top