Verwijzing in seconden
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_747x400

WERELDPRIMEUR: SPACETOURER THE CITROËNIST CONCEPT

Een wereldprimeur van Citroën op de Salon van Genève van 2019: SpaceTourer The Citroënist Concept, een moderne en karaktervolle camper die uitnodigt om er met elkaar op uit te trekken. Hij vormt een ideale leef- en werkruimte voor wie de grenzeloze vrijheid wil opzoeken en tegelijkertijd verbonden met de buitenwereld wil blijven. 

Zijn naam verwijst naar de verbondenheid met de liefhebbers van het merk waaraan hij zijn DNA ontleent: een herkenbaar en karaktervol silhouet, met uiterst comfortabel reizen in het vooruitzicht.

De bewegingsvrijheid die dit concept al biedt gaat nog verder, want tot zijn reisbagage behoort de in samenwerking met Martone in dezelfde stijl als de concept car ontworpen exclusieve fiets "Rider The Citroënist by Martone". Deze fiets is binnenkort online te koop via www.lifestyle.citroen.com, als een van de "The Citroënist" lifestyleproducten.

Deze op basis van de SpaceTourer ontworpen unieke camper is voorzien van een speciaal interieur dat is ontwikkeld in samenwerking met de specialist Pössl (de leverancier van de Campster). In dit interieur bevinden zich een slaapplek voor 2 personen, een opbergplaats voor een fiets en een ingebouwd connectief kantoor.

SpaceTourer The Citroënist Concept symboliseert het succes van Citroën op de Europese campermarkt, waarin het merk in 2018 een groei van 71% heeft doorgemaakt en steviger dan ooit de tweede plaats op die markt inneemt.

Ontdek SpaceTourer The Citroënist Concept: https://www.citroen.nl/citroen/concept-cars/spacetourer-the-citroenist-concept.html

Top