Verwijzing in seconden

KOM LANGS VOOR DE GRATIS BANDENCHECK

Ga met een gerust gevoel de weg op

Het is goed mogelijk dat uw Citroën de laatste tijd vaker of langer heeft stilgestaan. Of heeft u juist veel kilometers achter de rug voor uw werk of vakantie? Hoe vaak u uw Citroën de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor:

  • Onjuiste bandenspanning
  • Veelvuldig gebruik
  • Ouderdom/ langdurig stilstaan
  • Obstakels zoals een stoeprand

Eén ding is zeker: veiligheid boven alles! Daarom kunt u nu langskomen voor de GRATIS BANDENCHECK bij de Citroën Erkend Reparateur. Dit biedt u zekerheid en veiligheid. En dat is wel zo’n prettig idee mocht u de auto weer vaker of bij slecht (herfst)weer nodig hebben.

 

Citroën Bandencheck: nieuwe banden

Korting op nieuwe banden

Onze specialistische monteurs controleren de banden en zullen u adviseren of uw banden nog in orde zijn of toe zijn aan vervanging. Mochten de banden toe zijn aan vervanging, dan biedt uw Erkend Reparateur een uitgebreid assortiment aan banden. Van premium tot budget, passend bij ieders budget én tijdelijk extra voordelig! U krijgt namelijk de 4de band gratis of de tweede band voor de helft van de prijs.*

Citroën Safety Check

Citroën Safety Check

Voor nog meer zekerheid kunt u de gratis bandencheck eenvoudig uitbreiden met de Citroën Safety Check. Voor slechts €19,95 wordt uw Citroën uitvoerig gecontroleerd. U ontvangt vervolgens een rapport met aanbevelingen en mochten er noodzakelijke werkzaamheden zijn, dan wordt dat altijd in overleg met u afgestemd. De Safety Check is voor MyCitroën Card houders gratis!

RIVM & GGD richtlijnen

RIVM & GGD richtlijnen

Uw Citroën Erkend Reparateur heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van haar klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.

  • Contactloos begroeten, afstand houden en het naleven van de hygiëneregels
  • Het extra reinigen van alle apparatuur en een verhoogde schoonmaakfrequentie
  • Gebruik van stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan uw auto
  • Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis


Top