Verwijzing in seconden

C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

Tijdelijke actie

Particuliere rijder
Voor de particuliere klant is de aankoop van een nieuwe comfortabele Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid nu extra aantrekkelijk! U ontvangt nu een ëlectric premie oplopend tot € 1.250 incl. BTW.

Private Lease
Liever geen grote investering in één keer? Maar wel onbezorgd genieten van de nieuwe C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid? Kies dan voor Citroën Private Lease en rij de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid voor een vast en tijdelijk zeer voordelig maandbedrag. Nu al vanaf € 539 per maand.

Zakelijke rijder
Voor de zakelijk rijder is de combinatie van een grote actieradius én 55 kilometer elektrisch rijden aantrekkelijk , daarom past de Citroën C5 Aircross SUV helemaal in uw straatje. U rijdt al de rijk uitgeruste en comfortabele Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid Business vanaf € 266 bijtelling per maand.

Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid
Actievoorwaarden

ONTDEK ONZE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Kijk welk financieel product het beste bij u past, bereken uw maandtermijn en vraag direct een financiering aan!

 

eC4-Picto-CO2

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

De Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid heeft een accupakket met een capaciteit van 13,2 kWh, goed voor een elektrische actieradius van 55 km (conform de WLTP-cyclus). Met deze auto kunt u profiteren van een korting op de motorrijtuigenbelasting.

Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van dit accupakket gegarandeerd.

eC4-Picto-Volant

100% SOEPEL EN ONTSPANNEN RIJDEN

Moeiteloos, ontspannen en soepel rijden in een plug-in hybride auto:

 • Verbrandingsmotor met een vermogen van 180 pk en een elektromotor met een vermogen van 81,2 kW (110 pk) voor een totaal vermogen van 225 pk en een totaal koppel van 360 Nm.
 • 3 rijmodi: Electric, Plug-in Hybrid, Sport.
 • Een verbruik van 1,4 l/100 km voor een CO2-uitstoot van 31 g/km (conform de WLTP-cyclus).
 • Een zo laag mogelijk brandstofverbruik als het accupakket dagelijks wordt opgeladen.
eC4-Picto-Voiture

EENVOUDIG EN PRAKTISCH DAGELIJKS OPLADEN

U kunt de auto op verschillende manieren opladen:

 • Openbare wallbox van minimaal 7,4 kW (Mode 3-kabel standaard meegeleverd): opladen in 2 uur.
 • Openbare wallbox of wallbox thuis van 3,7 kW (Mode 3-kabel standaard meegeleverd): opladen in 4 uur.
 • Normaal stopcontact (Mode 2-kabel als accessoire leverbaar): opladen in 7 uur 15 minuten.

NB: de 100kW-laadpunten zijn niet geschikt voor plug-in hybride auto's.

SLIDESHOW_1480x400_NL
SLIDESHOW_1480x400_NL

DESIGN CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

Specifieke kenmerken van de plug-in hybride-uitvoering

Het design van C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

De Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kan worden voorzien van accenten in de kleur Anodised Blue (sierlijsten in de voorbumper en de Airbumps®). Het "Plug-in Hybrid"-logo is op de achterklep aangebracht. De voorschermen zijn voorzien van gestileerde "H's". Voor de rest heeft de Plug-in Hybrid-uitvoering hetzelfde krachtige, robuuste en dynamische design als de Citroën C5 Aircross SUV: een echte SUV met een eigen karakter.

Ë-COMFORT

De maatstaf op het gebied van comfort

Comfort van C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

Dankzij de Electric-modus en de zijruiten van gelaagd glas is het geluidscomfort van de C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid indrukwekkend. De nieuwe C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is voorzien van een multilink-achterwielophanging die borg staat voor een rotsvaste wegligging. Bovendien is hij uitgerust met Advanced Comfort seats, die zich kenmerken door hun brede zitting en rugleuning, en het Progressive Hydraulic Cushions® veersysteem die u het gevoel geeft over de weg te zweven.

C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid: Advanced Comfort Seats

Advanced Comfort seats

De stoelen van de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kenmerken zich door hun brede zitting en rugleuning. Door schuimmateriaal met hoge dichtheid in de kern te combineren met 15 mm dik getextureerd schuimmateriaal aan het oppervlak, garanderen ze zacht comfort en uitstekende steun. Ze zijn bovendien niet alleen leverbaar met verwarming maar ook met een multipoint-massagesysteem.

C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid: Meest flexibele SUV van het Segment

De meest flexibele SUV van het segment

De C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid behoudt haar kracht in termen van flexibiliteit. Met drie individuele stoelen achterin, 150mm verschuifbaar, verstelbaar naar 5 posities en weg te klappen zodat u een compleet vlakke laadvloer heeft in de achterbak. Daarnaast beschikt de auto over 33L opbergruimte in het interieur en 460-600L bagageruimte!

C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID: OPLADEN

Makkelijk oplaadbaar

Opladen

Bij een normaal stopcontact kunt u uw Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid in 7 uur en 15 minuten volledig opladen. Bij een Wallbox (11 KW) kunt uw uw Plug-in Hybride auto in minder dan 4 uur opladen met de met de standaard 3,7 kW Onboard Charger. Bij gebruik van de optionele 7,4 kW Onboard Charger i.c.m. een publiek laadpunt van 32 kW kunt u de auto in 2 uur opladen.

Het opladen kan worden geprogrammeerd en tot een later tijdstip worden uitgesteld via het touchscreen van de auto of via de MyCitroën-app op uw smartphone. De laadkabels kunnen worden opgeborgen in een speciale opbergruimte onder de laadvloer. De klep voor de laadaansluiting, aan de linker zijkant van de auto, is voorzien van een led waarmee het opladen kan worden gevolgd: een witte led geeft aan dat de laadkabel kan worden aangesloten, een groen knipperende led geeft aan dat het laden bezig is, een blauwe led geeft aan dat het laden is uitgesteld tot een later tijdstip en een groene led geeft aan dat het opladen is voltooid. Heel gemakkelijk!

FACTOREN DIE INVLOED HEBBEN OP DE ACTIERADIUS VAN EEN ELEKTRISCHE AUTO

picto-vitesse

DE RIJSNELHEID

picto-climatisation

VERWARMING EN AIRCONDITIONING

Picto-Style-de-Conduite

UW RIJSTIJL

picto-charge-transportee

DE BELADING VAN DE AUTO

ACTIERADIUS C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

INSTALLEREN VAN EEN LAADOPLOSSING

In samenwerking met ENGIE helpt Citroën u bij de keuze voor een laadoplossing en regelt het merk de installatie ervan. U hebt de zekerheid dat de installatie goed en tegen een gunstige prijs wordt uitgevoerd, conform de normen die de overheid stelt om in aanmerking te komen voor een eventuele subsidie.

WALLBOX

De aanschaf en installatie van een wallbox is bij Citroën een "one-stop-shop". Uw verkoopadviseur brengt u in contact met onze hiervoor geselecteerde partner ENGIE. Als u dit wenst, dan kunt u het formulier invullen. ENGIE zal u vervolgens benaderen om samen met u te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

IN EEN APPARTEMENTENCOMPLEX

Citroën heeft gekozen voor ENGIE, om u te begeleiden bij de installatie van een laadpunt bij het appartementencomplex waarin u woont. ENGIE biedt een oplossing aan die de VVE geen geld kost en regelt alle administratieve zaken.

Laadtijd

Bekijk wat de laadtijd is van de C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid afhankelijk van de verschillende beschikbare oplaadmogelijkheden.

Connected Services

Toegewijde, innovatieve services

Toegewijde, innovatieve services

Met de MyCitroën-app blijft u altijd verbonden met uw auto en beschikt u over alle informatie over uw auto. Ook biedt deze app u gepersonaliseerde informatie over het onderhoud van uw auto en toegang tot de Citroën-services. U kunt de app downloaden vanaf de Apple Store of de Google Play Store. Met de MyCitroën-app kunt u bovendien uw auto lokaliseren en, dankzij de functie Rijden, uw trajecten optimaliseren door de statistieken van al uw ritten te bekijken.

Het tabblad Auto biedt u snel toegang tot alle documentatie over uw auto en bevat een groot aantal tips.In dit tabblad vindt u ook alle informatie over het onderhoud van uw auto: garantie, kilometerstand, data voor toekomstig onderhoud, enz. In de MyCitroën-app vindt u ook een aan uw manier van rijden aangepast onderhoudsschema. Daarnaast kunt u via de app een offerte aanvragen of een afspraak maken bij de werkplaats van uw favoriete Citroën-dealer.

Pech, aanrijding, klacht? Via de pagina "Contact & Ondersteuning" kunt u snel contact opnemen met de klantenservice of de Assistance-service die 24/7 voor u paraat staat.

Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Download de leaflet en ontdek alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

Ë-Remote control

Programmeren van het laden

Via de MyCitroën-app op uw smartphone kunt u het laden van uw C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid op afstand programmeren. U kunt in de app de laadtoestand van de accu, de resterende actieradius, de laadsnelheid en de resterende laadtijd bekijken. U kunt ook het begintijdstip van het laden instellen om zo te profiteren van het dalurentarief. Voor een extra zorgeloos gevoel krijgt u een melding wanneer de tractiebatterij volledig is opgeladen of het laden is onderbroken.

Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Download de leaflet en ontdek alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

 

Programmeren van de voorverwarming/-koeling

Via de MyCitroën app kunt u de instelling van de voorverwarming/-koeling van het interieur van uw C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid  programmeren. Deze functie biedt extra comfort en heeft bovendien geen effect op de actieradius van uw auto als hij tijdens het laden van uw auto wordt gebruikt.

 

 

TECHNOLOGIE C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

Specifieke interfaces

Het ruime interieur van de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is voorzien van:

 • een 12,3 inch groot te personaliseren digitaal instrumentenpaneel waarop de voor de plug-in hybride-uitvoering specifieke informatie wordt weergegeven (vermogensmeter, rijmodi en, tijdens het opladen, de resterende laadtijd en de actieradius).
 • een 8 inch touchscreen waarmee de functies van de auto kunnen worden ingesteld en waarop de rijinformatie kan worden weergegeven (energiestromen, verbruiksstatistieken, functie
  e-Save, enz.).
 • een keuzeschakelaar voor de rijmodus (Electric, Plug-in Hybrid, Sport).
 • een frameloze zelfdimmende binnenspiegel met een lampje dat aangeeft dat de auto 100% elektrisch rijdt

Aandrijflijn

De nieuwe transmissie ë-EAT8

C5 Aircross SUV Hybride

Het lithium-ion-accupakket van 200 V en 13,2 kWh batterij capaciteit. De gecombineerde CO2-uitstoot bedraagt 32 g/km* (WLTP-protocol). De Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kan tot 135 km/h volledig elektrisch rijden en heeft een elektrische actieradius van 54 km* (WLTP-cyclus). De EAT8-transmissie schakelt nog soepeler en zorgt zo voor extra rijcomfort. In de Brake-modus van deze transmissie wint het Plug-in hybridesysteem energie terug waarmee het accupakket wordt bijgeladen.

 

Technologieën van de nieuwste generatie

De Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid biedt 20 technologieën die het rijden veiliger, comfortabeler en gemakkelijker maken.

 

20 rijhulptechnologieën

Connectiviteitstechnologieën

Altijd verbonden

Met de C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid beschikt u over Mirror Screen (Apple CarPlay), de Citroën Connect Box voor noodoproep en pechhulpverlening met lokalisatiefunctie, een draadloze smartphonelader, de ConnectedCAM Citroën® en het Connect Nav-navigatiesysteem met specifieke functies voor geëlektrificeerde auto's (weergave van laadpunten op de kaart, weergave van de elektrische actieradius op de kaart afhankelijk van de laadtoestand van het accupakket).

C5-Aircross-SUV-700x400

Onderhoud aan uw plug-in hybrideauto

Vertrouw voor het onderhoud aan uw Citroën plug-in hybrideauto op de technische expertise van het Citroën-netwerk. Onze gespecialiseerde technici zijn getraind om onderhoud en reparaties aan deze nieuwe technologieën uit te voeren. Met het Citroën-onderhoudscontract en de daaraan gekoppelde services geniet u helemaal zorgeloos van uw Citroën. Lees hier alles over het onderhoud van uw Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid.

DE SERVICEBELOFTEN VOOR UW C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

• 8 jaar of 160.000 km garantie op de batterij

 

• Citroën Assistance Pechhulp

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 

• e-Expert Center

Bij onze experts is uw auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al uw vragen over de auto beantwoorden.

 

• Gecertificeerde oplaadsystemen

Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven.

 

• Mobiliteitsoplossing

U krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

 

• Productverbeteringen

Zodat u altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

 

• Uw auto wordt bijgeladen

Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud.

 

• Online een afspraak maken

U kunt online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan uw auto.

 

• Uw auto gewassen na ieder bezoek voor onderhoud

REIS STRESS-VRIJ IN DE CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

Gebruik de kaart om de laadpalen bij u in de buurt of tijdens uw reizen te vinden die geschikt zijn voor uw C5 Aircross SUV Hybrid.

ONTDEK CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

* Geschatte gegevens worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn onderworpen aan de huidige WLTP-goedkeuring.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van elektrisch rijden bij Citroën? Meld u aan en ontvang aanbiedingen en belangrijke en interessante productinformatie over elektrisch rijden.

 

REVIEWS

Reviews van Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

wk0121-Logo-autorai-275x120

"Als Hybrid blijft de Citroën C5 Aircross de luxe en zeer comfortabele auto die hij al was. In zekere zin is hij zelfs nog comfortabeler geworden, want de plug-in hybride aandrijflijn zorgt voor een vloeiende en extra stille rit."

wk1521-logo-topgear-275x120

"….de Citroën C5 Aircross Hybrid is een heerlijk ding. De brede stoelen zitten als gegoten, wat ze in feite ook zijn dankzij de kussens van memory foam."

wk1521-logo-autozine-275x120

"Citroën zet de hybride-aandrijving nadrukkelijk in om meer comfort te bieden. Dat komt tot uiting in de reactie op het gaspedaal (soepel en gelijkmatig) en het goedmoedige weggedrag. De uitstekende geluidsisolatie, de fijne stoelen en de rijke uitrusting maken het leven vervolgens makkelijker en veiliger."

Miniatuurversies CITROËN C5 AIRCROSS SUV

MINIATUURVERSIES CITROËN C5 AIRCROSS SUV

De meest comfortabele SUV heeft ook recht op zijn miniatuurversies! Vind een Citroën C5 Aircross SUV in een schaal van 1:64 in de kleuren Rouge, Bleu Tijuca, Blanc en Gris.
Top