Doorgaan
Citroën Assurance

ONTDEK ONZE VERZEKERINGSPRODUCTEN

Vindt u uw veiligheid thuis even belangrijk als die onderweg? Bent u op zoek naar een verzekering waarmee u uw mobiliteit kunt garanderen en voorkomt dat uw financiën gevaar lopen? PSA Insurance Solutions biedt klanten van Citroën en andere automerken een scala aan verzekeringsoplossingen aan. Ontdek de producten van PSA Insurance Solutions.

EEN COMPLEET AANBOD VAN AUTOVERZEKERINGEN

Voor de verzekering van uw nieuwe of gebruikte Citroën, ongeacht of het een personen- of bedrijfsauto is, kunt u terecht bij Stellantis autoverzekering In samenwerking met een gerenommeerde autoverzekeraar kan Stellantis autoverzekering u een contract op maat aanbieden. Hierbij kunt u profiteren van exclusieve voordelen zoals:
 

  • Professioneel herstel bij uw Citroën dealer
  • Herstel met originele Citroën onderdelen
  • Tot 5 jaar nieuwwaarderegeling 
  • Tot 5 jaar occasionwaarderegeling 
  • Vervangend vervoer maximaal 30 dagen
  • Geen eigen risico bij reparatie Citroënt-dealer

BANDENVERZEKERING

Hebt u zojuist nieuwe banden aangeschaft of staat u op het punt dat te doen en bent u op zoek naar een schadeverzekering om uw mobiliteit te garanderen en uw financiën te beschermen? Dan is de Bandenverzekering van PSA Insurance Solutions een uitstekende oplossing.

Deze verzekering dekt vanaf slechts 3 euro per jaar de vervangingskosten van een band als deze niet te repareren blijkt te zijn. U kunt zelfs de kosten voor de wieluitlijning, de montage en de reparatie aan de dekking toevoegen. Bovendien kunt er ervoor kiezen uw velgen mee te laten verzekeren. U kunt deze verzekering in enkele muiskliks volledig online afsluiten.

FINANCIERINGS- OPLOSSINGEN

PSA Finance Nederland biedt u keuze uit verschillende financieringsoplossingen op maat, met of zonder aanbetaling. Private lease of een Citroën Betaalplan met of zonder restantbedrag, bij ons is het allemaal mogelijk. U kunt ook onze financieringscalculator gebruiken om te helpen bepalen wat de ideale optie voor u is.