Doorgaan
gamma Elektrische en Plug-in Hybrideauto's

ELEKTRISCHE AUTO'S EN PLUG-IN HYBRID MODELLEN VAN CITROËN

Kies voor verantwoorde mobiliteit met de modellen uit het gamma elektrische auto's en Plug-in Hybrids van Citroën.

Met de Citroën C5 X Plug-in Hybrid, de elektrische Citroën ë-C4, de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid, de elektrische Citroën ë-SpaceTourer, de elektrische en de Citroën ë-Berlingo ontdekt u alle voordelen van een geëlektrificeerde aandrijflijn: het comfort van geruisloos, trillingsvrij en moeiteloos rijden, geen CO2-uitstoot, lage gebruikskosten, enzovoort.

Deze auto's zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Kies de auto die het beste op uw behoeften en wensen aansluit. Bent u geïnteresseerd in een van deze modellen? Vraag dan uw Citroën-vestiging naar de mogelijkheden om voor subsidie in aanmerking te komen.

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

De C5 X Plug-in Hybrid biedt de voordelen van een veelzijdige aandrijflijn die net zo geschikt is voor de dagelijkse korte ritten als voor onverwachte lange ritten, en biedt u daarmee alle vrijheid.

Dankzij de Plug-in Hybrid-aandrijflijn, met een systeemvermogen van 225 pk, kunnen de inzittenden genieten van de geruisloosheid van elektrisch rijden. Deze uitvoering kan namelijk meer dan 50 km volledig elektrisch rijden, zonder enige uitstoot van CO2. Deze actieradius is voldoende voor de meeste dagelijkse ritten.

Door de Citroën C5 X Plug-in Hybrid thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt op te laden is het mogelijk om de hele week de dagelijkse ritten af te leggen zonder de verbrandingsmotor te gebruiken. Bij langere ritten springt de krachtige en zuinige verbrandingsmotor bij.
 

ELEKTRISCHE CITROËN Ë-C4

De elektrische Citroën ë-C4 biedt u het plezier van elektrisch rijden. Dankzij het 50kWh-accupakket bereikt u met deze elektrische gezinsauto geruisloos en perfect geïsoleerd van de buitenwereld een actieradius van tot wel 350 km volgens de WLTP-cyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

De zachte Advanced Comfort Seats, de afwezigheid van trillingen en het gebruiksgemak van de interfaces en specifieke services dragen allemaal bij aan een optimaal comfort voor alle inzittenden.
 

CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

De Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid biedt alle voordelen van elektrische aandrijving. De Citroën C5 Aircross SUV is op het gebied van comfort en technologie al de maatstaf in zijn segment. De Plug-in Hybrid-uitvoering voegt aan de innovaties van het Citroën Advanced Comfort®-programma de voordelen van elektrische aandrijving toe: geruisloos, soepel en schokvrij rijden, een directe respons op het gaspedaal, een lagere CO2-uitstoot, enzovoort.

De Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is dankzij de volledig automatisch geregelde werking van zijn aandrijflijn en zijn flexibele interieur een toonaangevende plug-in hybrideauto. Via een conventioneel stopcontact kan het accupakket in één nacht worden opgeladen. Via een wallbox van 32 A kost het opladen maximaal 2 uur.
 

ELEKTRISCHE CITROËN Ë-BERLINGO

Met de elektrische Citroën ë-Berlingo ervaart u het comfort van vloeiend, geruisloos en trillingsvrij rijden. Zijn gebruikskosten zijn nog lager dan die van een Berlingo met benzine- of dieselmotor. De eenvoudige en praktische oplaadmethodes en de actieradius van tot wel 280 km (volgens de WLTP-cyclus) staan garant voor veel gebruiksgemak.
 

ELEKTRISCHE CITROËN Ë-SPACETOURER

De elektrische Citroën ë-SpaceTourer is even dynamisch als vertrouwenwekkend: hij biedt alle vertrouwde voordelen van de SpaceTourer, zoals zijn binnenruimte en aantal zitplaatsen.

De elektrische Citroën ë-SpaceTourer heeft alle kwaliteiten van de perfecte metgezel: een toonaangevende actieradius van tot wel 330 km en in 30 minuten snelladen tot 80% van de laadcapaciteit, zonder in te boeten aan veelzijdigheid en gebruiksgemak. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van het accupakket gegarandeerd.