Verwijzing in seconden

DE 7-PERSOONS AUTO VAN CITROËN

Zin om op pad te gaan met vrienden of om er een weekend op uit te trekken met het hele gezin? Maak dan kennis met het assortiment 7 persoons auto's van Citroën. Grand C4 SpaceTourer is als MPV geknipt voor liefhebbers van lange reizen. Deze auto vormt de perfecte combinatie tussen comfort, flexibiliteit en ruimte. Naast alle ruimte van deze grote auto beschikt deze 7 persoons auto natuurlijk ook over een voorbeeldig rijgedrag... Ontdek de MPV modellen van Citroën en ga in alle veiligheid met vrienden of het gezin op stap.

Ultiem gemak voor iedereen

Als u er op uit gaat met het gezin wil je natuurlijk dat iedereen kan beschikken over een comfortabele zitplaats, zonder daarbij bagageruimte te verliezen. Met een ruime 7-zits auto kan ieder gezinslid genieten van een heerlijke reis. Ook met 7 zitplaatsen heeft u nog ruim de mogelijkheid om bagage mee te nemen. Mocht u toch meer mee willen nemen, kunt u extra ruimte creëren door gebruik te maken van de flexibele inrichting van deze MPV.

Verfijnde technologie in een 7-zitter

De MPV modellen van Citroën maken gebruik van de nieuwste technologieën, die het voor u nog prettiger maken om de auto te besturen. Zo beschikt de Citroën Grand C4 SpaceTourer over een lane departure warning system, actief dodehoek detectiesysteem, active safety brake en snelheidslimietherkenning. Ook de technologie op het gebied van de motoren is zeer verfijnd. Hierdoor is de 7 zitter auto van Citroën nog zuiniger dan voorheen. De MPV van Citroën is als beste uit de bus gekomen op brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Grand C4 SpaceTourer

Citroën
Grand C4 SpaceTourer

Ontdek Grand C4 SpaceTourer, de ruime MPV van Citroën met een interieur dat de sfeer van een loft ademt. Tot wel 7 zitplaatsen in een licht interieur, een uitgebreide comfortuitrusting, een modulariteit waarmee aan alle wensen van het gezin wordt voldaan... En maximaal comfort voor alle inzittenden! Meer ruimte nodig? Geen probleem! Als de stoelen van de derde zitrij zijn weggeklapt, kunt u heel eenvoudig de inhoud van de bagageruimte variëren van 645 tot 704 liter door de stoelen van de tweede zitrij te verschuiven.
Top