Doorgaan
gamma MPV 7 zitplaatsen

ONTDEK DE  7-ZITTERS VAN CITROËN

De Citroën Grand C4 SpaceTourer, Citroën ë-Berlingo en Citroën SpaceTourer zijn geknipt voor wie er graag met het gezin of vrienden op uittrekt. De 7-zitters van Citroën kenmerken zich door hun gezellige en bijzonder flexibel in te delen interieurs met talloze opbergmogelijkheden. Met de 7-zitters van Citroën kunt u grenzeloos van het reizen genieten.

CITROËN SPACETOURER

De Citroën SpaceTourer is met zijn uiterst comfortabele interieur bij uitstek geschikt voor uitstapjes met het gezin of met vrienden. U kunt met de Citroën SpaceTourer alle kanten op, met keuze uit de twee uitrustingsniveaus Feel en Shine en 3 verschillende lengtes (XS, M en XL). Hij biedt volop ruimte voor tot wel 9 personen. De Citroën SpaceTourer is er naar keuze met een BlueHDi-dieselmotor of een volledig elektrische aandrijflijn.
 

CITROËN BERLINGO 

Als trendsetter in zijn segment sinds 1996 heeft Citroën de Nieuwe Citroën Berlingo alle sterke punten van zijn voorgangers gegeven en nog moderner gemaakt. De Citroën Berlingo combineert een hoog zit- en veercomfort met veel ruimte en een ruime keuze aan carrosseriekleuren. De ruime instap achterin via de twee schuifdeuren en de flexibiliteit van de individuele stoelen zijn maar een greep uit de talloze voordelen waarmee de Citroën Berlingo zich van zijn concurrenten onderscheidt. De bagageruimte biedt u met een inhoud van 775 liter in de uitvoering M en tot wel 1050 liter in de uitvoering XL alle mogelijkheden om het avontuur op te zoeken. De Berlingo is enkel leverbaar met een elektrische aandrijflijn.
 

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

De Citroën Grand C4 SpaceTourer is een MPV met 7 zitplaatsen die zich dagelijks bewijst als de ideale gezinsauto.
Daarbij biedt hij een toonaangevend comfort voor alle inzittenden. Een comfort dat ook tot uiting komt in het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de auto. Met zijn talloze opbergmogelijkheden en flexibiliteit biedt hij volop gebruiksmogelijkheden voor het hele gezin. De Advanced Comfort Seats bieden elke inzittende dankzij hun zachte zit en goede steun een ongeëvenaard comfort. U kunt de bagageruimte in een handomdraai vergroten door de achterstoelen weg te klappen of naar voren te schuiven.