Doorgaan
gamma automatische transmissie

HET COMFORT VAN EEN AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

De koppeling bedienen en zelf op- en terugschakelen behoren tot het verleden. Kies voor ultiem ontspannen rijden voor een Citroën met een automatische transmissie en geniet nog meer van elke rit. Welk type Citroën u ook kiest, de automatische transmissie zorgt door soepel en snel te schakelen voor een geweldig comfort. De automaat werkt in de praktijk ook voordeliger dan een handgeschakelde versnellingsbak doordat hij zich op ideale wijze aanpast aan uw rijstijl.

CITROËN C3

De Citroën C3 kenmerkt zich niet alleen door zijn nieuwe Airbumps®. Hij onderscheidt zich ook door zijn kleurrijke persoonlijkheid en scala aan personalisatiemogelijkheden met wel 97 kleurcombinaties voor de carrosserie. De Advanced Comfort Seats bieden een ongeëvenaard comfort. De Citroën C3 is leverbaar met een automatische transmissie in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor.
 

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

De PureTech 130 S&S-benzinemotor en BlueHDi 120 S&S-dieselmotor zijn leverbaar in combinatie met de automatische transmissie EAT6. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe voorzijde meer karakter dan ooit. Hij biedt nu keuze uit wel 70 kleurcombinaties. 

Dankzij de Advanced Comfort Seats biedt hij meer comfort dan ooit. Zijn flexibele, ruime en lichte interieur is nog steeds maatgevend in zijn segment.
 

CITROËN C4 en Ë-C4

De C4 beschikt over innovatieve voorzieningen. Zo biedt deze hatchback u het unieke comfort van de vering met Progressive Hydraulic Cushions en de Advanced Comfort Seats®. Natuurlijk is hij ook leverbaar met een automatische transmissie. Met de nieuwe selectiehendel van geguillocheerd metaal kunt u eenvoudig de drie standen (R (achteruit), N (neutraal) en D (vooruit)) van deze transmissie selecteren. En via de nieuwe schakelflippers aan de stuurkolom kunt u desgewenst zelf schakelen. Kies voor een benzine- of dieseluitvoering of voor de geruisloze 100% elektrische ë-C4. 
 

 

CITROËN C5 AIRCROSS en C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID SUV

De Citroën C5 Aircross is een SUV van de nieuwe generatie. Daarom beschikt hij over niet minder dan 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën. Er is altijd een C5 Aircross die bij u past dankzij de keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: PureTech-benzinemotor, BlueHDi-dieselmotor en Plug-in Hybrid. Deze SUV is ook leverbaar met de automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission). Deze automatische transmissie staat met zijn 8 versnellingen en Shift and Park by Wire-bediening garant voor extra rijcomfort en een lager brandstofverbruik.
 

Citroën grand C4 Spacetourer

De Citroën Grand C4 SpaceTourer is een MPV met 7 zitplaatsen die een gezin alle denkbare ruimte en flexibiliteit biedt. De Advanced Comfort Seats bieden elke inzittende dankzij hun zachte zit en goede steun een ongeëvenaard comfort. De Citroën Grand C4 SpaceTourer is leverbaar met de 8-traps automatische transmissie EAT8. Deze automaat is zuiniger dan zijn voorganger EAT6 dankzij een beter rendement door het tot 20 km/h vergrote werkingsgebied van het Stop & Start-systeem en de twee extra versnellingen.