Verwijzing in seconden


ONTDEK ONZE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Kijk welk financieel product het beste bij u past, bereken uw maandtermijn en vraag direct een financiering aan!

 

DESIGN VAN DE CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

Het design van Citroën SpaceTourer Business Lounge

De Citroën SpaceTourer Business Lounge boezemt uw klanten direct vertrouwen in met zijn strakke en elegante design, zijn robuuste en zelfverzekerde uitstraling en de extra getinte zijruiten en achterruit die discreet vervoer mogelijk maken... En vele hoogwaardige details die het stoere karakter accentueren!

Citroën SpaceTourer Business Lounge: op maat gemaakt

OP MAAT GEMAAKT VOOR UW BEROEP!

Of u nu privé- of taxichauffeur bent, VIP's vervoert of shuttlediensten uitvoert voor grote bedrijven... Er is altijd een Citroën SpaceTourer die aan uw wensen en die van uw klanten voldoet!2 LENGTES VOORSPRONG

Deze in de 2 lengtes M (4,95 m) en XL (5,30 m) met 6 of 7 zitplaatsen leverbare Business Lounge-uitvoering is speciaal bedoeld voor het vervoer van VIP's en zakenmensen die graag beschikken over een mobiel kantoor, één van de indelingsmogelijkheden van het interieur van de Citroën SpaceTourer.

Ruimte, comfort en reistijd die kan worden benut om te werken... Met de Citroën SpaceTourer lijkt het reizen sneller dan ooit te gaan!

 

Citroën SpaceTourer Business Lounge: verkrijgbaar in 2 maten
Citroën SpaceTourer Business Lounge is 1,90 m hoog

SLECHTS 1,90 M HOOG

En ruimte genoeg voor iedereen! Met zijn hoogte van 1,90 m voelt de Citroën SpaceTourer Business Lounge zich in elke situatie en overal op zijn gemak, bijvoorbeeld ook op luchthavens die voor andere auto's in dit segment soms lastig toegankelijk zijn. Dankzij de elektrohydraulische stuurbekrachtiging en de draaicirkel van 12,40 m is de Citroën SpaceTourer een wendbare auto die aan de eisen van elke professional voldoet.De afmetingen van de Citroën SpaceTourer Business Lounge

Lengte

MM


Nuttige lengte

MM

Breedte

MM

Hoogte

MM


Nuttige hoogte

MM

Laadvolume

liter


Nuttige belasting

kg


GVW

kg

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie.

COMFORT

Het comfort van Citroën SpaceTourer Business Lounge

Ontspannen en werken in een aangenaam interieur waarin elke inzittende profiteert van luxe van het hoogste niveau: dat is het devies van de Citroën SpaceTourer Business Lounge. Deze auto is speciaal ontworpen voor veeleisende zakelijke klanten.

 

 

Eerste klas reizen in de SpaceTourer Business Lounge

MOBIEL KANTOOR

ZITCOMFORT

EEN PRETTIGE OMGEVING VOOR UW KLANTEN

De Citroën SpaceTourer Business Lounge: al het comfort van een kantoor, maar dan mobiel!

Het interieur van de Citroën SpaceTourer Business Lounge is ontworpen als een ideale ruimte om te werken of te ontspannen. Daarvan getuigen de met leder beklede, individuele stoelen die tegen de rijrichting in geplaatst kunnen worden (op de 2e zitrij), de verschuifbare en wegklapbare tafel en de extra getinte achterste zijruiten die het interieur van de buitenwereld afschermen. Een ware mobiele werkruimte voor uw klanten!

Citroën SpaceTourer Business Lounge: al het comfort van een kantoor, maar dan mobiel!

Citroën SpaceTourer Business Lounge: comfort van kantoor, maar mobiel
Citroën SpaceTourer Business Lounge: zwart leder bekleding

De stoelen van Citroën SpaceTourer zijn bekleed met het zwarte leder "Claudia". Een zacht en prettig aanvoelend materiaal dat een zitcomfort van het hoogste niveau garandeert.

Het gevoel van welzijn wordt versterkt door het centraal in het interieur geplaatste Pavillon Comfort. Dit bevat aanjagers die een zachte luchtstroom voor de airconditioning genereren en sfeerverlichting, net als in een vliegtuig.

L2E

Aan boord beschikken uw klanten over al het comfort en alle hoogwaardige voorzieningen van Citroën die ze zich maar kunnen wensen: aanjagers die een zachte luchtstroom voor de airconditioning genereren, bedieningsknoppen voor de verwarming, diverse opbergvakken, sfeerverlichting, een perfecte demping van geluiden en trillingen, enzovoort. Het zijn de details die het hem doen! 

Comfort en alle hoogwaardige voorzieningen van Citroën

RIJCOMFORT

Citroën SpaceTourer: rijcomfort

De Citroën SpaceTourer Business Lounge biedt onder alle omstandigheden een optimaal rijcomfort, wat met name te danken is aan het geraffineerde onderstel dat een uitstekende wegligging garandeert terwijl het moeiteloos de oneffenheden in het wegdek dempt. De Citroën SpaceTourer Business Lounge is voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een nieuwe achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen.

TECHNOLOGIE IN DE CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

De technologie van Citroën SpaceTourer Business Lounge

De Citroën SpaceTourer Business Lounge biedt u en uw passagiers het summum van veiligheids- en comforttechnologie, zoals elektrisch bedienbare schuifdeuren met handsfree-functie, het head-up display en de functies verkeersbordherkenning en waarschuwing dreigende aanrijding. Voor wat betreft de CO2-uitstoot is de Citroën SpaceTourer Business Lounge gewoonweg de Best In Class van zijn segment.

Citroën SpaceTourer: altijd verbonden met de buitenwereld

Citroën Connect Nav

MIRROR SCREEN

HEAD-UP DISPLAY

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

  • Realtime verkeersinformatie
  • Tankstations
  • Parkeren
  • Weer
  • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 99 per jaar of € 199 voor drie jaar.

 

Citroën Connect Nav met Connected Services
Citroën SpaceTourer Business Lounge: Mirror Screen

Luisteren naar muziek op uw smartphone of de juiste route vinden? Dat gaat eenvoudig en intuïtief dankzij Mirror Screen! De compatibele apps van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen van uw minibus. Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™ en MirrorLink®. Dat maakt het leven gemakkelijker!

Het head-up display is een door Citroën ontwikkelde functie die de belangrijkste rijinformatie in kleur projecteert op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden!

Citroën SpaceTourer Business Lounge: head-up display

DE VEILIGHEID VAN UW PASSAGIERS: DAAR DRAAIT HET OM

Actieve cruise control

Citroën SpaceTourer Business Lounge: actieve cruise control

De actieve cruise control past de snelheid van uw minibus aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan door af te remmen op de motor de snelheid verlagen tot 20 km/h.

Dodehoekbewaking

Citroën SpaceTourer Business Lounge: dodehoekbewaking

De dodehoekbewaking maakt u door middel van een in de hoek van de buitenspiegel oplichtende oranje led attent op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit dodehoekbewakingssysteem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt tussen 12 en 140 km/h.

Verkeersbordherkenning

Citroën SpaceTourer Business Lounge: verkeersbordherkenning

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert u op elk moment over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kunt u deze snelheid gebruiken als ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer. 

Active Safety Brake

Citroën SpaceTourer Business Lounge: Active Safety Brake

Om de kans op letsel bij de passagiers te verminderen, maakt dit systeem gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt:

bij 0-30 km/h wordt de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel of een voetganger voorkomen.

vanaf 30 km/h wordt in elk geval de snelheid van de auto verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

Citroën SpaceTourer Business Lounge: de schuifdeuren handsfree openen

HANDSFREE OPENEN

Uniek in dit segment is de mogelijkheid om handsfree de schuifdeuren te openen en te sluiten, wat bijzonder praktisch is als u uw handen vol hebt. U hoeft slechts uw voet even onder de hoek van de achterbumper te bewegen en de schuifdeur aan die zijde van de auto gaat automatisch open. Deze schuifdeuren zijn elektrisch bedienbaar, wat ideaal is voor de chauffeur: hij kan ze vanaf de bestuurdersplaats openen en sluiten zodat de passagiers dat niet hoeven te doen.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

De Citroën SpaceTourer Business Lounge is voorzien van BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie. Mede dankzij het aerodynamische design en het lage gewicht (100 tot 300 kg lager dan vergelijkbare modellen in het segment) komt de SpaceTourer met deze motoren in zijn segment als "Best in Class" uit de bus voor wat betreft het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Daarnaast zijn ook de onderhoudskosten van deze motoren lager dankzij het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar.

Citroën SpaceTourer Business Lounge: lage gebruikskosten

EEN UITERST LAAG BRANDSTOFVERBRUIK

Citroën SpaceTourer Business Lounge: 5,1/100km

Tests bewijzen het: de Citroën SpaceTourer Business Lounge heeft met 5,1 l/100 km het laagste brandstofverbruik van zijn segment (Best in Class) en een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (gecombineerd brandstofverbruik van de BlueHDi 115 S&S BVM6).

Citroën SpaceTourer Business Lounge: CO2 133g/km

De dieselmotoren waarmee de Citroën SpaceTourer Business Lounge  leverbaar is, leveren de volgende prestaties voor wat betreft het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot (lengte XS):
- BlueHDi 95 BVM: 5,5 l/100 km en 144 g CO2/km
- BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2 l/100 km en 135 g CO2/km*
- BlueHDi 115 S&S BVM6: 5,1 l/100 km en 133 g CO2/km
- BlueHDi 150 S&S BVM6: 5,3 l/100 km en 139 g CO2/km
- BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8 l/100 km en 151 g CO2/km*

Citroën SpaceTourer Business Lounge: minibus met 5 sterren

L2E

Top