Citroën SpaceTourer Business Lounge - Citroën Nederland

Verwijzing in seconden


DESIGN

1500x646_Design.jpg

De Citroën SpaceTourer Business Lounge boezemt uw klanten direct vertrouwen in met zijn strakke en elegante design, zijn robuuste en zelfverzekerde uitstraling en de extra getinte zijruiten en achterruit die discreet vervoer mogelijk maken... En vele hoogwaardige details die het stoere karakter accentueren!597x597_Clients.jpg

OP MAAT GEMAAKT VOOR UW BEROEP!

Of u nu privé- of taxichauffeur bent, VIP's vervoert of shuttlediensten uitvoert voor grote bedrijven... Er is altijd een Citroën SpaceTourer die aan uw wensen en die van uw klanten voldoet!

2 LENGTES VOORSPRONG

Deze in de 2 lengtes M (4,95 m) en XL (5,30 m) met 6 of 7 zitplaatsen leverbare Business Lounge-uitvoering is speciaal bedoeld voor het vervoer van VIP's en zakenmensen die graag beschikken over een mobiel kantoor, één van de indelingsmogelijkheden van het interieur van de SpaceTourer.

Ruimte, comfort en reistijd die kan worden benut om te werken... Met de Citroën SpaceTourer lijkt het reizen sneller dan ooit te gaan!

 

700x394_SpaceTourer_B2B_longueurs-v2.jpg
597x597_SpaceTourer_V2_B2B_taille.jpg

SLECHTS 1,90 M HOOG

En ruimte genoeg voor iedereen! Met zijn hoogte van 1,90 m voelt de SpaceTourer Business Lounge zich in elke situatie en overal op zijn gemak, bijvoorbeeld ook op luchthavens die voor andere auto's in dit segment soms lastig toegankelijk zijn. Dankzij de elektrohydraulische stuurbekrachtiging en de draaicirkel van 12,40 m is de Citroën SpaceTourer een wendbare auto die aan de eisen van elke professional voldoet.

COMFORT

1500x646_BienEtret.jpg

Ontspannen en werken in een aangenaam interieur waarin elke inzittende profiteert van luxe van het hoogste niveau: dat is het devies van de Citroën SpaceTourer Business Lounge. Deze auto is speciaal ontworpen voor veeleisende zakelijke klanten.

 

 

Eerste klas reizen in Citroën SpaceTourer Business Lounge

MOBIEL KANTOOR

ZITCOMFORT

EEN PRETTIGE OMGEVING VOOR UW KLANTEN

De SpaceTourer Business Lounge: al het comfort van een kantoor, maar dan mobiel!

Het interieur van de SpaceTourer Business Lounge is ontworpen als een ideale ruimte om te werken of te ontspannen. Daarvan getuigen de met leder beklede, individuele stoelen die tegen de rijrichting in geplaatst kunnen worden (op de 2e zitrij), de verschuifbare en wegklapbare tafel en de extra getinte achterste zijruiten die het interieur van de buitenwereld afschermen. Een ware mobiele werkruimte voor uw klanten!


De SpaceTourer Business Lounge: al het comfort van een kantoor, maar dan mobiel!

520x293_1erClasse.jpg
520x293_Matériaux.jpg

De stoelen van de Citroën SpaceTourer zijn bekleed met het zwarte leder "Claudia". Een zacht en prettig aanvoelend materiaal dat een zitcomfort van het hoogste niveau garandeert.

Het gevoel van welzijn wordt versterkt door het centraal in het interieur geplaatste Pavillon Comfort. Dit bevat aanjagers die een zachte luchtstroom voor de airconditioning genereren en sfeerverlichting, net als in een vliegtuig.

L2E

Aan boord beschikken uw klanten over al het comfort en alle hoogwaardige voorzieningen van Citroën die ze zich maar kunnen wensen: aanjagers die een zachte luchtstroom voor de airconditioning genereren, bedieningsknoppen voor de verwarming, diverse opbergvakken, sfeerverlichting, een perfecte demping van geluiden en trillingen, enzovoort. Het zijn de details die het hem doen! 

520x293_Rangements.jpg

RIJCOMFORT

1500x646_SpaceTourer_B2B_confort.jpg

De Citroën SpaceTourer biedt onder alle omstandigheden een optimaal rijcomfort, wat met name te danken is aan het geraffineerde onderstel dat een uitstekende wegligging garandeert terwijl het moeiteloos de oneffenheden in het wegdek dempt. De SpaceTourer is voorzien van een versterkte McPherson-voorwielophanging met stabilisatorstang en een nieuwe achterwielophanging met schuingeplaatste draagarmen.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

1500x646_SpaceTourer_Business_Lounge_Techno.jpg

De Citroën SpaceTourer Business Lounge biedt u en uw passagiers het summum van veiligheids- en comforttechnologie, zoals elektrisch bedienbare schuifdeuren met handsfree-functie, het head-up display en de functies verkeersbordherkenning en waarschuwing dreigende aanrijding. Voor wat betreft de CO2-uitstoot is de SpaceTourer Business Lounge gewoonweg de Best In Class van zijn segment.

Citroën SpaceTourer: altijd verbonden met de buitenwereld

Citroën Connect Nav

MIRROR SCREEN

HEAD-UP DISPLAY

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

  • Realtime verkeersinformatie
  • Tankstations
  • Parkeren
  • Weer
  • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 99 per jaar of € 199 voor drie jaar.

 

Klik hier voor meer informatie over het Citroën Connect-programma.


connect_connectedservices
520x293_MirrorScreen.jpg

Luisteren naar muziek op uw smartphone of de juiste route vinden? Dat gaat eenvoudig en intuïtief dankzij Mirror Screen! De compatibele apps van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen van uw minibus. Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™ en MirrorLink®. Dat maakt het leven gemakkelijker!

Het head-up display is een door Citroën ontwikkelde functie die de belangrijkste rijinformatie in kleur projecteert op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden!

520x293_Verre.jpg

DE VEILIGHEID VAN UW PASSAGIERS: DAAR DRAAIT HET OM

Actieve cruise control

747x322_limite_vitesse.221016.jpg

De actieve cruise control past de snelheid van uw minibus aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan door af te remmen op de motor de snelheid verlagen tot 20 km/h.

Dodehoekbewaking

747x322_regulateur_vitesse.221017.jpg

De dodehoekbewaking maakt u door middel van een in de hoek van de buitenspiegel oplichtende oranje led attent op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit dodehoekbewakingssysteem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt tussen 12 en 140 km/h.

Verkeersbordherkenning

747x322_active_safety_breaj.221015.jpg

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert u op elk moment over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kunt u deze snelheid gebruiken als ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer. 

Active Safety Brake

747x322_ActiveCityBreak.jpg

Om de kans op letsel bij de passagiers te verminderen, maakt dit systeem gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt:

bij 0-30 km/h wordt de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel of een voetganger voorkomen.

vanaf 30 km/h wordt in elk geval de snelheid van de auto verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

597x597_SpaceTourer_PLC_motorisées.jpg

HANDSFREE OPENEN

Uniek in dit segment is de mogelijkheid om handsfree de schuifdeuren te openen en te sluiten, wat bijzonder praktisch is als u uw handen vol hebt. U hoeft slechts uw voet even onder de hoek van de achterbumper te bewegen en de schuifdeur aan die zijde van de auto gaat automatisch open. Deze schuifdeuren zijn elektrisch bedienbaar, wat ideaal is voor de chauffeur: hij kan ze vanaf de bestuurdersplaats openen en sluiten zodat de passagiers dat niet hoeven te doen.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

De Citroën SpaceTourer Business Lounge is voorzien van BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie. Mede dankzij het aerodynamische design en het lage gewicht (100 tot 300 kg lager dan vergelijkbare modellen in het segment) komt de SpaceTourer met deze motoren in zijn segment als "Best in Class" uit de bus voor wat betreft het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Daarnaast zijn ook de onderhoudskosten van deze motoren lager dankzij het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar.
1500x646_SpaceTourer_B2B_Conso.jpg

EEN UITERST LAAG BRANDSTOFVERBRUIK

520x293_Conso.jpg

Tests bewijzen het: de Citroën SpaceTourer Business Lounge heeft met 5,1 l/100 km het laagste brandstofverbruik van zijn segment (Best in Class) en een CO2-uitstoot van slechts 133 g/km (gecombineerd brandstofverbruik van de BlueHDi 115 S&S BVM6).

520x293_Emissions.jpg

De dieselmotoren waarmee de Citroën SpaceTourer Business Lounge  leverbaar is, leveren de volgende prestaties voor wat betreft het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot (lengte XS):
- BlueHDi 95 BVM: 5,5 l/100 km en 144 g CO2/km
- BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2 l/100 km en 135 g CO2/km*
- BlueHDi 115 S&S BVM6: 5,1 l/100 km en 133 g CO2/km
- BlueHDi 150 S&S BVM6: 5,3 l/100 km en 139 g CO2/km
- BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8 l/100 km en 151 g CO2/km*

Citroen_spacetourer_5sterren.jpg

L2E

Top