DOORGAAN
My Citroën-app

MY CITROËN-APP

Met de My Citroën-app blijft u altijd verbonden met uw auto en beschikt u over alle informatie over uw auto. Ook biedt deze app u gepersonaliseerde informatie over het onderhoud van uw auto en toegang tot de Citroën-services. Ontdek de belangrijkste functionaliteiten van My Citroën.

Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Download de leaflet en ontdek alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

ONTDEK MY CITROËN 

MY CITROËN, EEN APP DIE DAGELIJKS VAN PAS KOMT

OPZOEKEN VAN DE AUTO

Dankzij de geolokalisatiefunctie van de My Citroën-app kunt u precies zien waar uw auto geparkeerd staat.

RITTEN BEHEREN

Dankzij de functie Rijden kunt u de statistieken van al uw ritten bekijken om nog efficiënter te rijden.

DE BOORDDOCUMENTATIE BEKIJKEN

Het tabblad Auto biedt u snel toegang tot alle documentatie van uw auto en bevat een groot aantal tips. Handig om bijvoorbeeld de betekenis van een brandend verklikkerlampje op te zoeken!

ONDERHOUD EN PECHHULPVERLENING

HET ONDERHOUDSBOEKJE

In het onderhoudsboekje vindt u alle informatie over het onderhoud van uw auto: garantie, kilometerstand, data voor toekomstig onderhoud, enz. In de My Citroën-app vindt u een aan uw manier van rijden aangepast onderhoudsschema.

EEN WERKPLAATSAFSPRAAK MAKEN BIJ UW CITROËN-DEALER

Via My Citroën kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen of een afspraak maken bij de werkplaats van uw favoriete Citroën-dealer.

DE EXTRA ZEKERHEID VAN CITROËN ASSISTANCE

Pech, aanrijding, klacht? Via de pagina "Contact & Ondersteuning" kunt u snel contact opnemen met de klantenservice of de Assistance-service die 24/7 voor u paraat staat.

UW ELEKTRISCHE OF PLUG-IN HYBRIDE-AUTO

MET MY CITROËN BEDIENT U OP AFSTAND UW AUTO

Met de My Citroën-app kunt u op afstand de actieradius van uw Citroën checken en het opladen van het accupakket of de voorverwarming/-koeling van het interieur activeren of programmeren.
 My Citroën biedt ook toegang tot de services van Free2Move, waarmee u gemakkelijk een openbaar laadpunt kunt opzoeken.

BEKIJK DE INSTRUCTIEVIDEO OVER Ë-REMOTE CONTROL