Doorgaan
Alles over 100% Elektrische auto’s

DE 100% ELEKTRISCHE AUTO'S VAN CITROËN

Kies voor verantwoorde mobiliteit met de modellen uit het gamma elektrische auto's van Citroën.

De 100% elektrische auto's van Citroën bestaan uit hatchbacks, MPV's en bedrijfsauto's. Elektrische auto's bieden talloze voordelen: soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, toegang tot alle milieuzones, snel opladen... Onze hightech modellen geven voor een groot aantal gebruiksdoeleinden vandaag al een antwoord op de uitdagingen van morgen!

Wilt u op de hoogte blijven van elektrisch rijden bij Citroën? Meld u aan en ontvang aanbiedingen en belangrijke en interessante productinformatie over elektrisch rijden.

VOORDELEN

Een 100% elektrische aandrijflijn

Profiteer van het unieke rijcomfort van een 100% elektrische aandrijflijn. Uw auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de actieradius van tot wel 420 km (WLTP-cyclus, afhankelijk van het model) is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kunt u hem ook uitstekend voor langere ritten gebruiken.

Vele oplaadmogelijkheden

U kunt uw elektrische Citroën gemakkelijk overal opladen. Thuis of op het werk, via een normaal stopcontact of een wallbox, of via een openbaar laadpunt aan de openbare weg, op een parkeerplaats of langs de snelweg. De laadtijd verschilt per model en per gekozen laadoplossing.

Speciale services voor elektrische auto's

Onze services voor elektrische auto's (beschikbaarheid afhankelijk van het model) bieden u extra gebruiksgemak. Met de My Citroën-app checkt u de actieradius en programmeert u het laden en de voorverwarming/-koeling van uw auto. Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Ontdek hier alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

Met Charge My Car, beschikbaar via de Free2Move-app, plant u uw route en kunt u laadpunten in uw omgeving vinden. Een garantie voor zorgeloos rijden. Beschikbaar in de Free2Move-app. Download de Free2Move app via Google Play Store of App Store.

 
ELKE DAG WEER VOORDELIGER UIT

Met een elektrische auto bespaart u elke dag opnieuw geld:

 • De gebruikskosten (inclusief de garantieverlenging, het periodieke onderhoud, het vervangen van slijtagedelen en de kosten voor energie) van een elektrische auto zijn ongeveer 30% lager dan die van een auto met verbrandingsmotor. Bovendien is het onderhoud ervan gemakkelijker en hoeft een elektrische auto minder vaak naar de werkplaats.
 • Voor particulieren :
  • Vrijstelling van de motorrijtuigenbelasting
  • De mogelijkheid in aanmerking te komen voor een aanschafsubsidie
  • Extra lokale subsidies, zoals geen of lagere registratiekosten
  • mogelijk subsidie voor de installatie van een laadpunt
 • Voor zakelijke klanten :
  • Lage bijtelling,
  • Milieuinvesteringsaftrek (MIA) en willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
  • Lagere TCO
  • Bijdrage aan het verlagen van de totale CO2-uitstoot van het wagenpark
  • Voordelen qua fiscale afschrijving
 • De verzekeringspremie van een elektrische auto kan tot wel 10% lager zijn dan die van een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor
 • In sommige steden is het parkeren van een 100% elektrische auto gratis of gelden er lagere parkeertarieven

NIEUWE CITROËN Ë-C4 100% ELEKTRISCH

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 100% elektrisch rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.  Maak nu een proefrit in de ë-C4 en ontdek het zelf!

NIEUWE CITROËN Ë-BERLINGO 100% ELEKTRISCH

Citroën, sinds 1996 voorloper in het segment van Multi Purpose Vehicles, biedt de Berlingo nu in een elektrische uitvoering aan. Deze gezinsauto heeft een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed. De Nieuwe Citroën ë-Berlingo 100% elektrisch is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

NIEUWE CITROËN Ë-SPACETOURER 100% ELEKTRISCH

Met de Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer 100% elektrisch vervoert u uw gezin of klanten in de stad maar ook over langere afstanden onder ideale omstandigheden. Hij doet qua flexibiliteit, binnenruimte, laadvermogen en beschikbare rijhulpsystemen niet onder voor concurrenten. De Citroën ë-SpaceTourer is leverbaar in drie lengtes en is ideaal voor gebruik in milieuzones waarvan het aantal alsmaar toeneemt.

ELEKTRISCH RIJDEN MET CITROËN  

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.