[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

DE COMPACTE AUTO
100%% ELEKTRISCH
BLIKSEMSNEL
OPLADEN

THUIS OPLADEN
EN KOSTEN BESPAREN

4 ROYALE ZITPLAATSEN
 166 LITER BAGAGERUIMTE

COMPACT

MAAR TOCH RUIM


WELLNESS AAN BOORD
EN COMFORABEL RIJDEN

 

Z ZOALS IN
ZONDER BRANDSTOF

CITROËN C-Zero

100% elektrisch, 4% bijtelling

De Citroën C-Zero heeft alle kenmerken van een ideale stadsauto: compacte afmetingen, een snel op te laden tractiebatterij en voldoende actieradius voor de dagelijkse ritten. En dankzij de stilte in het interieur van deze volledig elektrische auto vergeet u de drukte van de stad. Een auto boordevol technologie en creativiteit die nu al aan de eisen van de toekomst voldoet!

abc

Sterke punten

 • 100% elektrisch.
 • Slechts 4% bijtelling, geen brandstofverbruik en geen CO2-uitstoot.
 • Volledig geluidloos rijden.
 • Wendbaar en compact (en toch ruimte voor 4 volwassenen), ideaal voor in de stad.

100% elektrisch, 4% bijtelling

Nooit meer naar een tankstation! De Citroën C-Zero wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 49 kW (67 pk ECE). Deze wordt door een lithium-ion-batterij met een capaciteit van 16 kWh van stroom voorzien. De batterij levert voldoende stroom voor de elektromotor, de airconditioning en de verwarming. De elektrische C-Zero heeft een topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 km* zijn ruim voldoende voor de dagelijkse ritten.

Wilt u de C-Zero leasen? Dan profiteert u van slechts 4% bijtelling.


*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

Eenvoudige bediening

 • Om te starten hoeft u slechts de contactsleutel om te draaien. Geen motorgeluid. Alleen een geluidssignaal dat aangeeft dat de auto klaar is voor vertrek.
 • Tijdens het rijden gebruikt u alleen het gas- en het rempedaal.
 • Voor de actieradius is er een meter die permanent aangeeft hoeveel energie de auto verbruikt/opwekt. Op basis van deze informatie kunt u uw rijstijl aanpassen om de laadtoestand van de batterij te optimaliseren.

Opladen

Thuis via het stopcontact

abc

Steek de meegeleverde laadkabel in een normaal 220V-stopcontact. Het opladen van uw Citroën C-Zero duurt dan 6 tot 11 uur, afhankelijk van de geleverde stroomsterkte.

Via een speciaal laadpunt

abc

Bij speciale laadpunten kunt u de elektrische auto in 30 minuten opladen tot 80% (monofasestroom, 125 A). Zo kunt u snel weer op weg.

Via bewegingsenergie

abc

Tijdens het vaart minderen werkt de elektromotor van de Citroën C-Zero als een generator. Hij zet de bewegingsenergie van de auto om in elektrische energie voor de batterij.

Een revolutionaire auto

Exterieur

abc

De Citroën C-Zero valt niet alleen op door zijn 100% elektrische aandrijflijn, maar ook door zijn gedurfde uiterlijk. Met zijn strakke design, vloeiende lijnen, gewelfde dak en grote ruiten onderscheidt de C-Zero zich duidelijk van andere stadsauto's.

Deze wendbare en handzame elektrische auto laat zich gemakkelijk door de stad manoeuvreren. Rijplezier krijgt met de Citroën C-Zero een geheel nieuwe betekenis.

Interieur

abc

Het overzichtelijke dashboard van de Citroën C-Zero is voorzien van een audiosysteem en de bediening van de airconditioning. Het ontwerp is functioneel en ergonomisch.

Stap in en ervaar hoe de elektromotor meer ruimte overlaat voor de inzittenden. Ondanks de compacte afmetingen is deze elektrische auto een volwaardige vierzitter met een praktische bagageruimte (166 liter).

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

 • Realtime verkeersinformatie
 • Tankstations
 • Parkeren
 • Weer
 • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 99 per jaar of € 199 voor drie jaar.

 

Klik hier voor meer informatie over het Citroën Connect-programma.

Miniatuurversie Citroën C-Zero

Breid uw collectie eigentijdse modelauto's uit met de Citroën C-Zero op een 1:43- schaal. Dit model van deze compacte stadsauto is uitgevoerd in de kleur Framboise.

 

Prijs: € 27,-

Top