Sluiten
Sluiten
Sluiten


CITROËN C3

EEN NIEUWE RIJERVARING

Met zijn strakke en pure lijnen behoort de Citroën C3 tot de meest compacte modellen in zijn segment. Toch biedt hij, dankzij het doordachte ontwerp, verrassend veel ruimte. Dit gevoel van vrijheid en ruimte wordt versterkt door het grote glasoppervlak.

berlingo_vignette.196627.148.png

STERKE PUNTEN

 • De Zenith-voorruit, een zee van licht en een technologisch hoogstandje.
 • CO2-uitstoot vanaf 79 g/km.
 • Een enorme bagageruimte (300 liter).
 • Opvallend comfortabele vering en perfecte wegligging.

DESIGN

1500x646_V2_Design_C3.jpg

Een puur silhouet en strakke lijnen: de carrosserie van de Citroën C3 is direct herkenbaar! De dynamische voorzijde wordt gekenmerkt door de bovenste grille met de chevrons, en de nieuwe LED-dagrijverlichting.

500x500_v2_visiodrive_C3.jpg

VISIODRIVE: LICHT EN UITZICHT

De Zenith-voorruit van de C3 biedt een ongekend uitzicht! Door de uitzonderlijke lengte van de voorruit, 1350 mm, biedt dit technologische hoogstandje de inzittenden voorin een verticale zichthoek van 80°. Bovendien profiteren ze van een uitstekend zicht schuin naar voren.

VISIODRIVE: LICHT EN UITZICHT

ONDERGEDOMPELD IN HET LANDSCHAP

747x322_Panorama_C3.jpg

Deze voorruit zorgt ervoor dat alle inzittenden optimaal van het landschap kunnen genieten: rijplezier in optima forma!

BESCHERMING TEGEN ZON

747x322_luminosite_C3.jpg

In de Citroën C3 lijkt het alsof u in een glazen koepel zit. De lichtval is absoluut fenomenaal. Om te voorkomen dat het weldadige licht u op wat voor manier dan ook kan hinderen, is het bovenste deel van de Zenith-voorruit extra getint. Bovendien is de compacte auto voorzien van een stevig zonnescherm met twee zonnekleppen.

EEN LICHT INTERIEUR

747x322_ambiance_lumineuse_C3.jpg

Inzittenden genieten zowel in het donker als overdag van weldadig veel licht:

-veel daglicht dankzij het grote glasoppervlak;
- veel lichtpunten in het interieur met regelbare lichtsterkte.

VEELZIJDIGHEID

EEN INTELLIGENT EN COMPACT ONTWERP

747x322_proportions_C3.jpg

De Citroën C3 behoort tot de meest compacte modellen in zijn segment. Hij is nog geen 4 meter lang (lengte 3,94 m, breedte 1,73 m en hoogte 1,52 m). De auto vormt het bewijs dat groter niet altijd beter is.Daarnaast is de Citroën C3 met zijn draaicirkel van 10,2 m perfect geschikt voor stadsverkeer.

HOOGSTAANDE KWALITEIT

747x322_qualité_C3.jpg

De Citroën C3 vormt voor wat betreft de kwaliteit de maatstaf in zijn segment.Dit blijkt onder andere uit de strakke carrosseriedelen, de chroomaccenten op de portierhandgrepen en de sierlijsten onder de zijruiten, en het verchroomde uitlaatsierstuk.

EEN VERNIEUWEND INTERIEUR

Net als het exterieur is ook het interieur van de Citroën C3 elegant en sportief vormgegeven.

Met zijn strakke dashboard, hoogwaardige materialen en ergonomisch geplaatste bedieningselementen heeft het interieur een rustgevende uitstraling die bijdraagt aan uw rijplezier.
1500x646_V2_Inter_C3.jpg

COMFORT

DE COCKPIT

155x646_BIEN-ETRE.jpg

Het interieur van de Citroën C3 is volledig gericht op rijplezier. De middenconsole is direct onder handbereik. De rijpositie is weergaloos. Uw comfort? Optimaal. U wilt nog maar één ding: ermee rijden!

5 ROYALE ZITPLAATSEN

Ondanks de compacte buitenmaten is het interieur opvallend ruim: de Citroën C3 biedt meer dan voldoende ruimte voor vijf volwassenen.
Om dit te bereiken werd veel van de creativiteit van de ontwerpers gevraagd:
- een dashboardkastje dat weinig plaats inneemt en voor extra beenruimte zorgt
- "slanke" voorstoelen die de knieruimte achterin vergroten
- een verhoogde zitpositie waardoor onder de stoelen ruimte vrijkomt voor de voeten van de achterpassagiers.

BAGAGERUIMTE: TOT WEL 500 LITER!

De Citroën C3 heeft een buitengewoon grote bagageruimte van 300 liter en een achterbank die in delen (2/3 - 1/3) kan worden neergeklapt. Als de rugleuningen zijn neergeklapt, ontstaat een bagageruimte met een lengte van 1,19 m.

Daarnaast is de Citroën C3 voorzien van vele opbergmogelijkheden. Bovendien kan de auto worden uitgerust met een middenarmsteun vóór met twee opbergruimtes en van een lade onder de bestuurdersstoel.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

1500x646_techno_C3_v2.jpg

De Citroën C3 is leverbaar met verschillende multimediasystemen. De nieuwe 7 inch touchscreen tablet, die ideaal boven aan de middenconsole is geplaatst, biedt toegang tot een scala aan functionaliteiten en services.

ACHTERUITRIJCAMERA

747x322_camera_recul_C3.jpg

Parkeren wordt een peulenschil dankzij de parkeerhulp achter en de achteruitrijcamera waarvan de beelden worden weergegeven op het 7 inch kleurenscherm. Afhankelijk van de motoruitvoering zorgt de Hill Start Assist ervoor dat u rustig kunt wegrijden op een helling van meer dan 3%.

AIRBAGS

210x91_Airbag.jpg

De C3 biedt alle inzittenden optimale bescherming. Vanaf het tweede uitrustingsniveau zijn zes airbags standaard: twee frontairbags, twee zijairbags vóór en twee in de hemelbekleding geïntegreerde hoofdairbags. Ook is de Citroën C3 voorzien van een inschuifbare stuurkolom. Dit biedt meer veiligheid bij een frontale aanrijding.

EEN KRACHTIG REMSYSTEEM

747x322_freinage_C3.jpg

Mede dankzij het krachtige remsysteem is de actieve veiligheid van de Citroën C3 van hoog niveau. Het remsysteem van de Citroën C3 is standaard voorzien van:
- ABS;
- EBD;
- BAS;
- automatische inschakelende alarmknipperlichten.

VEILIGHEID VOOR UW KINDEREN

747x322_securite_enfant_C3.jpg

Ook kinderen zijn optimaal beschermd in de Citroën C3. De buitenste zitplaatsen achterin zijn bij alle uitvoeringen voorzien van Isofix-bevestigingen. Zo kunt u de kinderzitjes veilig vastzetten.De Citroën C3 kan verder worden voorzien van kindersloten, waarmee de binnenportiergrepen en de ruitbediening achter worden geblokkeerd.

PURETECH MOTOREN

MILIEUVRIENDELIJK EN ZUINIG!

Bij de PureTech-motoren worden geavanceerde, efficiënte en kostenbesparende technologieën toegepast. De Citroën C3 is leverbaar met de PureTech 68-motor (vanaf 102 g CO2/km), de PureTech 82-motor (vanaf 97 g CO2/km voor de PureTech 82 S&S ETG) en de PureTech 110 S&S-motor (100 g CO2/km). De PureTech 110-motor is verkozen tot Engine of the Year vanwege zijn hoge prestaties in combinatie met een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot.

Citroën Private Lease

Leasen voor particulieren

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C3 voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de Citroën-dealer.

Denk bij het kopen van een nieuwe auto ook eens aan leasen. Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

Met Citroën Private lease rijdt u al een Citroën C3 vanaf € 275 maand*:

Bereken uw maandbedrag

DIT MAANDBEDRAG IS INCLUSIEF... 
Citroën Erkend Reparateur
 • Reparatie en onderhoud door Citroën Erkend Reparateur
 • Allrisk verzekering
Citroën Business Assistance
 • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp met Citroën Business Assistance, ook in het buitenland
Wegenbelasting - Afschrijving en rente - Afleveringskosten
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten
Banden
 • Banden (winterbanden optioneel)
Top