Sluiten
Sluiten
Sluiten

Citroën C4 Cactus

De auto die antwoord geeft op de vragen van nu

De C4 Cactus is een sprekend voorbeeld van de nieuwe positionering van de Citroën-modellen. Het is een gedurfde en moderne auto die focust op wat echt belangrijk is en comfort centraal stelt.

C4 Cactus

Sterke punten

  • Fraai en functioneel design, 21 kleurcombinaties van carrosserie en Airbump®
  • Airbump®: een uniek concept van Citroën om krassen en beschadigingen te voorkomen
  • Compact en toch ruim: 4,16 m lang, 358 l bagageruimte
  • Lage aanschaf- en gebruikskosten
Planche de bord épurée au service de l'espace à bord.
Sièges avant à effet sofa, synonymes de convivialité.
La Top Box, clin d’oeil à l’univers de la bagagerie.
1
2
3
4
5
PERSONALISATIE
airbump®
WELZIJN
TOUCHSCREEN
VERBRUIK
DE + VAN DE C4 CACTUS
START!
LUCHTCAPSULES
AIRBUMP®
AIRBUMP®
WERELDPRIMEUR
DESIGN & TECHNOLOGIE
BESCHERMD TEGEN KRASSEN VAN
WINKEL
WAGENTJES
DEUREN
UFO'S
PANORAMISCH DAK
VRIENDELIJK
& ONTSPANNEN
GEEFT U MEER LICHT!
ALLE FUNCTIES VIA
TOUCHSCREEN TABLET
7 AANRAAKTOETSEN
AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING
RIJHULPSYSTEMEN
MULTIMEDIA
NAVIGATIE
INSTELLINGEN
CITROËN MULTICITY CONNECT
TELEFOON
EEN ZUINIG
VERBRUIK
,
9
9
9
9
9
9
LITER PER 100 KM
CO2 UITSTOOT VAN 82 GR/KM
TEST HEM!
STEL SAMEN!

DESIGN

Stijl versterkt functie door karakteristieke maar altijd functionele designelementen. De Citroën C4 Cactus is met zijn compacte vormen en vloeiende uiterlijk de vrucht van een zoektocht naar efficiency.

DESIGN

 

Stijl versterkt functie door karakteristieke maar altijd functionele designelementen. De Citroën C4 Cactus is met zijn compacte vormen en vloeiende uiterlijk de vrucht van een zoektocht naar efficiency.

C4 CACTUS W: MONOCHROOM EN CHIC!

1500x646_Cactus_W.jpg

De Citroën C4 Cactus W kenmerkt zich door:

- de puurheid van de Airbumps® in de kleur Dune die subtiel matchen met de carrosseriekleur Blanc Perle Nacré. Deze kleurcombinatie wordt geaccentueerd door een witte sticker op de achterstijlen, witte buitenspiegelkappen en witte dakrelingen.

- de gedistingeerde nieuwe lichtmetalen 17 inch-velgen Cross, die zijn uitgevoerd in twee kleuren (wit/aluminium).

- het stijlvolle interieur met verwijzingen naar de wereld van reistassen en koffers, zoals de lederen riemen bij de portiergrepen.

- gedownsizede motor van de nieuwste generatie benzine (PureTech 82).

Airbump®

"Waarom bescherm je wel je smartphone en niet je auto?"

Mark Lloyd, Lead Designer C4 Cactus
520x293_Airbump_Citroen_C4_Cactus_Coupe

De Airbump® is het toonbeeld van een geslaagde combinatie van stijl en functie. De soepele huid beschermt de auto tegen kleine beschadigingen en geven structuur aan het design van de Citroën C4 Cactus.

Het geheim? Onder een soepele huid van TPU (thermoplastisch polyurethaan) zijn een groot aantal luchtcapsules aangebracht.

Het zachte oppervlak van deze huid dempt kleine schokken en is beter bestand tegen krassen. Voor de Airbumps® gelden geen speciale onderhoudsvoorschriften.

Vermaak jezelf met de Airbump!

Klik op de pijlen in de animatie of op links / rechts op je toetsenbord om de ballen terug te kaatsen.

Lichtsignatuur

C4 Cactus - Signature lumineuse

De voorzijde kenmerkt zich door een hightech lichtsignatuur, met led-dagrijverlichting die boven de slanke, in de Airbumps geïntegreerde koplampen is geplaatst. Ook de achterlichten met 3D-effect maken de auto direct herkenbaar.

Gedurfde persoonlijkheid

C4 Cactus - Personnalité audacieuse

De gedurfde persoonlijkheid van de Citroën C4 Cactus komt tot uiting in designelementen zoals de dakrails, die stijl en gebruiksgemak combineren, en de Airbumps die de auto beschermen tegen kleine beschadigingen.

De juiste proporties voor een ruim interieur

De Citroën C4 Cactus is 4,16 m lang en heeft een wielbasis van 2,60 m (vergelijkbaar met die van de Citroën C4). Het is een compacte auto die enorm veel binnenruimte en een geweldig rijcomfort biedt, dankzij:

  • Een prettig en ruim interieur (met bijvoorbeeld evenveel knieruimte als in de Citroën C4),
  • Een grote bagageruimte met een inhoud van 358 liter,
  • Een hoogte van slechts 1,48 m, gunstig voor de aerodynamica,
  • Een korte overbouw voor en achter, dankzij de op de vier hoeken geplaatste wielen.

COMFORT

1500x646_Bien_Etre_C4_Cactus.jpg

Alles aanwezig voor optimaal comfort. Ruimte, voorstoelen als een sofa, slimme en makkelijke toegankelijke opbergruimte voor iedere passagier, een ontspannen sfeer. De Citroën C4 Cactus is een uitnodiging op zich!

Top Box: een dashboardkastje als een hutkoffer

Citroen_C4_Cactus

De Citroën C4 Cactus heeft een ruim dashboardkastje dat als een hutkoffer aan de bovenzijde te openen is. Dit is mogelijk doordat de passagiersairbag in het dak (Airbag In Roof) is aangebracht. Dankzij de grote inhoud (8,5 liter) hebt u al uw spulletjes direct onder handbereik.

Sofa Style

De voorstoelen van de Citroën C4 Cactus zijn ontworpen als een sofa, voor een gezellige en ontspannen sfeer. Dus relax, rij en geniet.

Panoramadak: Volop licht

Het extra grote panoramadak zorgt voor licht en ruimte. En dankzij de uitstekende filtering wordt het niet warm in de auto en zijn de passagiers beschermd tegen UV-straling.

520x293_C4_Cactus_RipCurl.jpg

Maak kennis met de C4 Cactus Rip Curl, een speciale uitvoering van de C4 Cactus

Op zoek naar intense sensaties en extra rijplezier? Ga dan op pad met de C4 Cactus Rip Curl, een speciale, door het surfmerk aangepaste uitvoering van de C4 Cactus voorzien van Grip Control. Met zijn stickers voor en achter met het Rip Curl-motief en zijn 17 inch-velgen ziet de CITROËN C4 Cactus Rip Curl er bijzonder avontuurlijk uit.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Tableau de bord C4 cactus inside

De C4 Cactus zit boordevol technologie die zorgen voor extra comfort en veiligheid. Technologie die u het dagelijkse leven daadwerkelijk vergemakkelijken, zoals rijhulpsystemen.

Verbonden met de wereld

100% digitaal en 100% intuïtief. Alle functies van de Citroën C4 Cactus kunnen via één scherm worden bediend. De auto is standaard uitgerust met een 7 inch touchscreen tablet dat via de zeven aanraaktoetsen met één klik toegang biedt tot alle functies.

C4 Cactus: gericht op uw welzijn

300x395_DNR_Easy_Push_C4_Cactus.jpg

Easy Push

Bij uitvoeringen met de elektronisch gestuurde versnellingsbak ETG is de conventionele selectiehendel vervangen door Easy Push. Dit eenvoudige systeem bestaat uit drie knoppen: D om vooruit te rijden, N voor de neutrale stand en R om achteruit te gaan.

600x399_Airbag_In_Roof_C4_Cactus.jpg

Airbag In Roof

De airbag die geplaatst is in het dak is een wereldprimeur van Citroën die zorgt voor meer ruimte in het dashboardkastje. Bij activering wordt de airbag langs de voorruit opgeblazen. De bescherming doet niet onder voor die van een conventionele airbag.

300x395_Magic_Wash_C4_Cactus.jpg

Magic Wash

De Magic Wash ruitensproeiers, die rechtstreeks verwerkt zijn in de uiteinden van de wisserbladen, bieden een betere zichtbaarheid, vermindering van de vervuiling op de motorkap en verbruiken minder ruitenwisservloeistof.

VERBONDEN MET DE WEG

PARK ASSIST

ACHTERUITRIJCAMERA

HILL START ASSIST

STATISCHE BOCHTVERLICHTING

1500x646_Park_Assist_C4_Cactus.jpg

Om moeiteloos te parkeren vindt de Park Assist een vrije parkeerplek en helpt het systeem u bij het inparkeren. Het enige wat u hoeft te doen is gas geven en remmen.

1500x646_Camera_Recul_C4_Cactus.jpg

Dankzij de achteruitrijcamera, waarvan de beelden worden weergegeven op het 7 inch touchscreen tablet, is inparkeren kinderspel.

Citroen C4 Cactus yellow jaune

Op hellingen van meer dan 3% houdt de Hill Start Assist de auto gedurende twee seconden op zijn plaats, zodat u gemakkelijk weg kunt rijden.

1500x646_Eclairage_Intersection_C4_Cactus.jpg

De statische bochtverlichting zorgt voor een extra lichtbundel aan de binnenzijde van de bocht en verbetert zo het zicht en de veiligheid.

Lage kosten

Meer bieden zonder meer te vragen


Lager gewicht

307x132_Consommation_C4_Cactus.jpg

Het lage gewicht werd mede mogelijk dankzij innovaties, zoals het panoramadak met hoge thermische bescherming zonder zonnescherm of het ruitensproeiersysteem Magic Wash.

Lagere gebruikskosten

307x132_cout_Usage_C4_Cactus.jpg

Dankzij het lage gewicht zijn de gebruikskosten van de Citroën C4 Cactus 20% lager dan die van toonaangevende compacte hatchbacks in dit segment.

Lager brandstofverbruik

307x132_Consommation_2_C4_Cactus.jpg

Dankzij het lagere brandstofverbruik (slechts 82 g CO2/km en een brandstofverbruik van 3,1 l/100 km voor de BlueHDi 100 en een CO2-uitstoot van minder dan 100 g/km voor de PureTech benzinemotoren) bespaart u op brandstofkosten.

Motoren

De C4 Cactus is voorzien van motoren van de nieuwste generatie met een geringe cilinderinhoud. Deze moderne, efficiënte motoren (PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren met Stop & Start) lopen vooruit op de toekomstige Euro 6-emissienormen

BLUEHDI

PURETECH

De BlueHDi 100: een nieuwe stap op weg naar een nog schonere (recordlage CO2-uitstoot vanaf 82 g/km) en zuinigere (vanaf 3,1 l/100 km) dieselmotor.

De C4 Cactus is ook leverbaar met de atmosferische PureTech 82: een driecilindermotor met een inhoud van 1,2 liter en de PureTech 110 S&S: een turbomotor met directe injectie en een VVT-systeem op beide nokkenassen.




C4 Cactus
Rijklaar v.a. € 17.870
citroen-C4-Cactus

Private lease vanaf € 289 p.m.

Sluiten
Sluiten
Top