Citroën gebruikt cookies om het gebruik van de website voor u zo optimaal mogelijk te maken. Met uw bezoek aan citroen.nl gaat u automatisch akkoord met deze cookies.

Meer informatie

Auto

Sluiten
Sluiten
Sluiten

Ontvang de brochure en prijslijst van de Citroën van uw keuze per post of e-mail of bekijk ze direct online.

Sluiten

Wilt u graag de Citroën van uw keuze ervaren? Maak dan een vrijblijvende proefrit.

Sluiten

CITROËN C4 PICASSO

De Technospace

De Citroën C4 Picasso is een revolutionaire MPV vol met de nieuwste technologie. Zijn moderne en innovatieve karakter ziet u terug in zijn dynamische exterieur, de panoramische voorruit en het ruime loft-interieur. De rijke uitrusting en het intuïtief te bedienen touchscreen zijn uitstekende voorbeelden van de Créative Technologie van Citroën.

citroen-C4-picasso

Sterke punten

 • Efficiënt en comfortabel dankzij het nieuwe EMP2-platform.
 • Slechts 20% bijtelling en een CO2-uitstoot vanaf 94 gr/km.
 • Een als een loft ontworpen interieur: rustgevend en licht.
 • Innovatieve technologieën voor ontspannen rijden.

Een design dat een nieuw tijdperk symboliseert

Het compacte silhouet van de nieuwe Citroën C4 Picasso oogt tegelijk dynamisch en robuust. De expressieve voorzijde, de strakke lijnen, de gewelfde flanken en de dynamische achterzijde markeren het begin van een nieuw tijdperk. De elektrisch bedienbare achterklep loopt over volle breedte van de achterzijde.

750x423_citroen-c4-picasso-design-changement-epoque

Lichtsignatuur vóór

747x322_citroen-c4-picasso-signature-lumineuse-avant

De C4 Picasso dankt zijn uitgesproken persoonlijkheid vooral aan zijn markante neus. Led-dagrijverlichting accentueert de geraffineerde koplampen; de lichtunits zijn stijlvol in het verlengde van de grille opgenomen. Dit alles geeft de MPV zijn karakteristieke, moderne en hightech uitstraling.

3D led-achterlichten

747x322_citroen-c4-picasso-feux-3d-leds

De Citroën C4 Picasso is uitgerust met unieke 3D led-achterlichten. Deze zijn de afgelopen jaren al op verschillende concept cars van het merk getoond. De futuristische verlichting maakt de Citroën C4 Picasso onmiddellijk herkenbaar.

Chroomaccenten

747x322_citroen-c4-picasso-inserts-chromes

De chroomaccenten van deze MPV van Citroën accentueren subtiel het karakteristieke en stijlvolle ontwerp van de auto. De verchroomde "C" rond de portierruiten legt bijvoorbeeld het accent op de royale binnenruimte voor de bestuurder en passagiers.

Lichtmetalen wielen

747x322_citroen-c4-picasso-jantes

De Citroën C4 Picasso biedt u een ruime keuze aan nieuw ontworpen lichtmetalen wielen in maten die uiteenlopen van 16 tot en met 18 inch. Deze wielen versterken de elegante en dynamische uitstraling van de auto.

Een als een loft ontworpen interieur

750x423_citroen-c4-picasso-interieur-loft

Dankzij de panoramische voorruit (standaard) en het optionele glazen panoramadak biedt de Citroën C4 Picasso u een ongekend uitzicht en een maximaal gevoel van vrijheid.

Het asymmetrische, gebruiksvriendelijke dashboard van de Citroën C4 Picasso versterkt dit gevoel van ruimte, licht en comfort. En het Pack Lounge biedt u het onovertroffen comfort van eersteklas reizen.

Een praktische auto

1500x646_citroen-c4-picasso-interior

De Citroën C4 Picasso is de eerste auto die gebruikmaakt van het nieuwe modulaire EMP2-platform van het merk. Aan dit platform dankt de MPV zijn 140 kg lagere gewicht (ten opzichte van het vorige model). Het belangrijkste voordeel voor u is dat de Citroën C4 Picasso compact van buiten en ruim en veelzijdig van binnen is.
Alle passagiers beschikken over veel ruimte om zich heen, een royale bagageruimte en een groot aantal opbergvakken.

Ruimte

Met het nieuwe modulaire EMP2-platform gaan de compacte afmetingen van de Citroën C4 Picasso niet ten koste van het comfort. Door de lange wielbasis heeft elke inzittende ongekend veel ruimte, vooral voor de benen.

750x423_citroen-c4-picasso-habitabilite

Veelzijdigheid

De flexibiliteit van het interieur van de Citroën C4 Picasso is ongekend. Een goed voorbeeld daarvan zijn de drie individuele, verschuifbare achterstoelen. Ze zijn alledrie even breed en voorzien van een verstelbare rugleuning. In een handomdraai klapt u ze weg, waarna u de beschikking hebt over een volledig vlakke laadvloer. En met de voorpassagiersstoel in de tafelstand kunt u voorwerpen met een lengte tot wel 2,50 m in uw auto vervoeren.

750x423_citroen-c4-picasso-modularite

Opbergruimte

De Citroën C4 Picasso is afhankelijk van de uitvoering voorzien van tal van opbergmogelijkheden, zoals:

 • de middenconsole tussen de voorstoelen met een groot opbergvak met schuifdeksel, twee bekerhouders en een asbak. U kunt de middenconsole bovendien eenvoudig verwijderen en meenemen bij de uitvoeringen met een ETG6- of automatische versnellingsbak,
 • de opbergvakken onder de voorstoelen,
 • de opbergvakken in de portierpanelen, 
 • de opbergnetten,
 • de uitklaptafeltjes met led-verlichting in de rugleuning van de voorstoelen,
 • de opbergvakken in de vloer op de 2e zitrij.
750x423_citroen-c4-picasso-rangements

Bagageruimte

Met een inhoud van 537 liter (tot 630 liter als de achterstoelen naar voren zijn geschoven) is de bagageruimte van de Citroën C4 Picasso de grootste van zijn segment.Daarnaast beschikt u over extra opbergruimte onder de vloer van de bagageruimte en een handige looplamp. De achterklep is (afhankelijk van de uitvoering) elektrisch bedienbaar en bestrijkt de volle breedte van de auto. Het in- en uitladen van bagage is zo erg gemakkelijk.

750x423_citroen-c4-picasso-coffre

Uitrusting met 100% Créative Technologie

De Citroën C4 Picasso is de Créative Technologie in optima forma. Alles aan de auto is tot in de kleinste details doordacht, zodat autorijden comfortabeler, veiliger en gemakkelijker wordt. Met de Citroën C4 Picasso rijdt u 100% ontspannen.


Ga met de muis over de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de Créative Technologie van de C4 Picasso.

7 inch touchscreen

Via het 100% digitale, 100% sensitieve en 100% intuïtieve 7 inch touchscreen met zeven aanraaktoetsen kunt u alle functies van de Citroën C4 Picasso bedienen.

12 inch HD-panoramascherm

Het spectaculaire 12 inch HD-panoramascherm toont alle essentiële rijinformatie. U kunt het scherm zelf instellen en personaliseren.

Achteruitrijcamera

De optionele achteruitrijcamera geeft, nadat u de achteruitversnelling hebt ingeschakeld, het beeld van de omgeving achter de auto weer op het 12 inch HD-panoramascherm. Zo hebt u een optimaal overzicht van de omgeving van uw auto.

Park Assist

Het leverbare Park Assist-systeem helpt u bij het zoeken naar een geschikte parkeerplaats en kan de auto vervolgens automatisch inparkeren. Het systeem werkt zowel bij fileparkeren als bij het parkeren in een vak dwars op de rijrichting.

Multimedia

De Citroën C4 Picasso kan worden uitgerust met een JBL® hifisysteem met acht luidsprekers en "Arkamis" geluidsverdelingstechnologie. Hiermee geniet u van een perfecte geluidskwaliteit.

Citroën Multicity Connect

Het dienstenpakket van Citroën Multicity Connect is speciaal voor auto's ontwikkeld en maakt gebruik van het 3G-netwerk. Via het 7 inch touchscreen heeft u eenvoudig toegang tot een groot aantal nuttige apps.

Citroën Connect Box

Citroën Connect Box is een beveiligde gratis dienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is en werkt met een geïntegreerde simkaart. Deze dienst biedt onder meer een nood- en pechhulpoproep met GPS-lokalisatie.

Lane Departure Warning System

Het optionele Lane Departure Warning System (LDWS) van de Citroën C4 Picasso waarschuwt de bestuurder door middel van een trilling in de actieve autogordel bij het overschrijden van een wegmarkering.

Actieve cruise control

De leverbare actieve cruise control ziet met behulp van een radar in de voorbumper het afremmen van uw voorligger. Door gas bij te geven of op de motor af te remmen zorgt het systeem ervoor dat de afstand tot uw voorligger constant.

Actieve autogordels

De leverbare actieve autogordels van de bestuurder en voorpassagier zijn voorzien van elektromotoren die in een dreigende situatie de gordels automatisch strak trekken, voor een optimale bescherming.

360°-camera

Het 360°-camerasysteem bestaat uit vier camera's die onopvallend aan de vier zijden van de Citroën C4 Picasso zijn aangebracht. Het systeem toont een birdview-weergave van de omgeving rondom uw auto op het 12 inch HD-panoramascherm.

Respect voor het milieu

Milieuvriendelijkheid is een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van de Citroën C4 Picasso. Daarbij spelen niet alleen de schone motoren een belangrijke rol.

 • De auto maakt gebruik van het EMP2-platform en lichtere materialen, zodat hij 140 kg lichter is dan zijn voorganger.
 • Er is speciale aandacht besteed aan de aerodynamica van de auto, met als resultaat een lagere luchtweerstand.
 • De zuinige dieselmotoren zijn voorzien van een roetfilter dat onverbrande deeltjes tegenhoudt en vervolgens verbrandt.
750x423_citroen-c4-picasso-conscience-environnementale

BlueHDi - Beste in zijn klasse

747x322_citroen-c4-picasso-blue-hdi

Met de BlueHDi 150 Euro 6-motor is de zuinige Citroën C4 Picasso de eerste MPV van zijn segment die bij een vermogen van 150 pk slechts 102 g CO2 per km uitstoot!
Deze technologie zorgt ervoor dat:

 • 99,9% van de roetdeeltjes wordt gefilterd,
 • 90% van de stikstofoxides wordt omgezet.

Microhybridetechnologie e-HDi

747x322_citroen-c4-picasso-micro-hybride-e-hdi

Alle dieselmotoren van de Citroën C4 Picasso zijn bijzonder zuinig en voorzien van BlueHDi, met een Stop & Startsysteem van de 2e generatie. De microhybridetechnologie e-HDi zet bij het vaart minderen de bewegingsenergie om in elektrische energie. Hierdoor nemen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot af (tot wel 15% in stadsverkeer).

Alle uitvoeringen met e-HDi motor hebben bij lease slechts 20% bijtelling.

Verkozen tot Engine of the Year 2015!

De zuinige en krachtige PureTech 130 motor van de C4 Picasso

 

 

PureTech 110: Engine of the Year 2015

Citroën Private Lease

Leasen voor particulieren

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C4 Picasso voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de Citroën-dealer.

Denk bij het kopen van een nieuwe auto ook eens aan leasen. Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

Met Citroën Private lease rijdt u al een Citroën C4 Picasso vanaf € 479 maand*:

Bereken uw maandbedrag

DIT MAANDBEDRAG IS INCLUSIEF... 
garantie citroen
 • Reparatie en onderhoud door Citroën Erkend Reparateur
 • Allrisk verzekering
Forfait Rendez-vous annuel
 • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp met Citroën Business Assistance, ook in het buitenland
Acheter pictogramme
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten
Forfait pneumatiques
 • Banden (winterbanden optioneel)

*Het genoemde Private Lease maandtarief is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een verwacht kilometrage van 40.000 km. De getoonde vanafprijs is gebaseerd op de C4 Picasso 120 VTi Attraction. U kunt ook een contract afsluiten voor 36 maanden met een verwacht kilometrage van 30.000 km, uw Citroën-dealer maakt hiervoor graag een offerte. Bij Private Lease zijn landelijke aanbiedingen niet van toepassing. Een wijziging in wegenbelasting zullen we aan u doorbelasten.

Direct rijden

Bekijk de Citroëns C4 Picasso die binnen 10 dagen leverbaar zijn.

In de Car Store staan alle Citroëns die op voorraad staan. Vul hieronder een plaats in, selecteer uw dealer en u ziet welke Citroëns C4 Picasso er direct beschikbaar zijn.

Vind een Citroën-dealer bij u in de buurt:
Citroën C4 Picasso
Vanaf € 24.490
citroen-C4-picasso
v.a. 20% bijtelling
Private Lease v.a. € 479 p.m.
Nu met inruilvoordeel tot € 2.000

Ontvang de brochure en prijslijst van de Citroën van uw keuze per post of e-mail of bekijk ze direct online.

Sluiten

Wilt u graag de Citroën van uw keuze ervaren? Maak dan een vrijblijvende proefrit.

Sluiten

Ontvang een vrijblijvende offerte voor de Citroën van uw keuze.

Sluiten
Top