[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Citroën Bandenservice

Altijd de juiste banden voor uw Citroën

Met de Citroën Bandenservice profiteert u van deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij elke bandenwissel controleert de Citroën-dealer uw banden nauwkeurig. Ook checkt hij of het bandenprofiel nog voldoet. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw banden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op de specifieke weersomstandigheden. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden. Bovendien is de samenstelling van het rubber anders. Dit heeft gevolgen op de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw Citroën. Maak daarom gebruik van de Citroën Bandenservice.

MICHELIN BANDENACTIE

Tot 80 euro retour bij aankoop van MICHELIN zomer- of CrossClimate banden

Wanneer u tussen 1 en 31 mei 2017 gelijktijdig 2 of 4 MICHELIN zomer- of CrossClimate banden koopt met dezelfde afmetingen en uit hetzelfde gamma (personenauto’s, 4x4, bestelwagen) voor hetzelfde voertuig, ontvangt u tot 80 euro retour!


Zie onderstaande tabel voor de actievoorwaarden
 *:

Actievoorwaarden_michelin

 

*Het genoemde bedrag ontvangt u retour in de vorm van een VISA prepaid giftcard. Deze giftcard zal na aankoop bij uw dealer en na registratie via MICHELIN per post worden toegestuurd..

Top