Sluiten
Sluiten
Sluiten
De nieuwe DS 5

De nieuwe DS 5: symbool voor het merk DS

Met zijn avant-gardistische stijl, dynamische rijgedrag, raffinement, oog voor detail, en de keuze voor 'high-tech’ technologieën, heeft de nieuwe DS alle ingrediënten van de huidige en toekomstige DS. De nieuwe DS 5 – het vlaggenschip van het merk DS – is het eerste model in Europa met het nieuwe front en herbergt andere evoluties waardoor het een echte DS is geworden!

De verticaal geplaatste gebeeldhouwde grille, DS LED Vision, het nieuwste touchscreen, krachtige motoren… allemaal nieuwe ontwikkelingen die bij de nieuwe DS 5 samengaan met alles wat de auto zo bekend heeft gemaakt zoals het eigenwijze silhouet, het bijzondere design van carrosserie en interieur (raffinement tot in de kleinste details en de bekende 'cockpit' bestuurdersruimte).

Van Europa tot China, de DS 5 heeft op alles en iedereen indruk gemaakt. Maar de nieuwe DS 5 legt de lat hoger met een nieuw front, een stijl die avant-gardistisch is gebleven, raffinement en oog voor detail. Daarnaast beschikt deze auto nog steeds over een dynamisch en sereen rijgedrag zoals we dat kennen van een DS, en topklasse technologieën ten dienste van het design en de prestaties. Kortom: een auto met een magnetische aantrekkingskracht.

Dit model wordt gepresenteerd op de Geneva Motor Show en zal vanaf juni 2015 in Europa te koop zijn.

"De nieuwe DS 5 is meer dan een nieuwe auto. Het is de DS die onze merkidentiteit lanceert. 60 jaar na de eerste DS heeft ook de nieuwe DS 5 nog alle DS DNA in zich en maakt deze auto het mogelijk om ons doel luid en duidelijk te verkondigen: weer aanhaken bij de Franse topklasse! " Yves Bonnefont, CEO DS

Lees verder over de nieuwe DS 5
Bekijk hier het volledige persbericht 

Sluiten
Sluiten
Sluiten
Top