Verwijzing in seconden

SPECIALE UITVOERING CITROËN C1 ELLE

Na de begin dit jaar geïntroduceerde Citroën C3 ELLE is het nu de beurt aan de stadsauto van het merk, de C1, om in een even elegante als modieuze ELLE-uitvoering te verschijnen. Deze speciale uitvoering sluit perfect aan op de leefwereld van iedereen die zich bezighoudt met mode, beauty & lifestyle.

De stijlvolle en dynamische Citroën C1 ELLE, een stadsauto pur sang, overtuigt met zijn compacte afmetingen, elegante design, comfort en hightech voorzieningen.

Citroën C1 ELLE: een speciale uitvoering voor fashionliefhebbers

EEN SPECIALE UITVOERING VOOR FASHIONLIEFHEBBERS

Het magazine ELLE en Citroën hebben samen een modieuze stadsauto ontworpen die het leven op een stijlvolle manier gemakkelijker maakt.

Deze op-en-top modebewuste uitvoering is bestemd voor ieder die op zoek is naar een stijlvolle en onderscheidende auto.

DESIGN

Dynamisch en elegant


De praktische en compacte Citroën C1 ELLE is direct herkenbaar aan zijn twotone-kleurencombinatie. Je kunt kiezen uit een carrosserie in Blanc Lipizan of Noir Caldéra in combinatie met een dak in Gris Gallium, of een carrosserie in de kleur Nude in combinatie met een dak in Noir Caldéra.

De grote 15 inch-velgen Planet versterken de persoonlijkheid van de Citroën C1 ELLE, die zich verder onderscheidt door een aantal charmante specifieke accenten.

Zo zijn er harmonieuze en discrete ELLE-badges aangebracht op de voorportieren, zijn de buitenspiegelkappen gespoten in Noir Caldéra en zijn de zijruiten en achterruit extra getint.

Het dak wordt geaccentueerd door de sticker op de achterstijl in zwart en Cherry Pink die het dynamische en frisse karakter van deze uitvoering onderstreept.

Het dynamische en elegante design van Citroën C1 ELLE
Citroën C1 ELLE : CITROËN ADVANCED COMFORT®

CITROËN ADVANCED COMFORT®

De Citroën C1 ELLE heeft een uniek karakter, niet alleen van buiten maar ook van binnen, zodat je je in het interieur direct thuis voelt. De gebruikte kleuren en materialen bepalen mede de persoonlijkheid van deze uitvoering.

Zo zijn de stoelen bekleed met de stof Wave Light Grey met Cherry Pink sierstiksels en heeft het in de kleur Rose Anodisé uitgevoerde dashboardpaneel gematteerd roze accenten om het Color Pack ELLE nog beter tot zijn recht te laten komen.

ZES RIJHULPSYSTEMEN

De Citroën C1 ELLE staat garant voor ontspannen autorijden dankzij zes rijhulpsystemen en connectiviteitsmogelijkheden die het rijden veiliger maken, zoals Active City Brake en het Lane Departure Warning System.

En niet te vergeten het touchscreen met een nieuwe versie van Mirror Screen (via Apple Carplay™, MirrorLink® en Android Auto) waarmee je apps van je smartphone tijdens het rijden veilig kunt gebruiken.
Citroën C1 ELLE: zes rijhulpsystemen
Top