Doorgaan
C5 X Acties

 

 

CITROËN C5 X ACTIES

TAKE & GO VOORRAAD VOORDEEL

Nu tijdelijk aantrekkelijk voorraadvoordeel op een nieuwe Citroën leverbaar uit voorraad. Ontdek de aantrekkelijke Take & Go premies op geselecteerde voorraadmodellen in Citroën Carstore of ontdek de scherpe private lease tarieven op geselecteerde voorraadmodellen.

CITROËN C5 X

Take & Go voorraad voordeel

Comfortabel en zorgeloos een nieuwe Citroën C5 X direct leverbaar uit voorraad rijden. Ontdek de aantrekkelijke voorraadpremie of kies met Citroën private lease voor een vast bedrag per maand, waarbij u de mogelijkheid heeft om na 1 jaar kosteloos over te stappen op een ander model Citroën of uw auto inlevert. Take & Go aanbieding geldig t/m 31 augustus of zolang de voorraad strekt.

Citroën C5 X
Take & Go premie van toepassing op geselecteerde voorraadmodellen bij particuliere aankoop tussen 1 juli en 31 augustus 2023. Registratie en afmelden uiterlijk 30 september 2023. Ontdek het Take & Go voorraad voordeel in Citroën Carstore. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Fleet, (private- & zakelijke) Lease en Rent uitgesloten van deze aanbieding.

Nu tijdelijk bij afsluiten van een Citroën private lease contract via Stellantis Financial Services op een uit voorraad leverbare nieuwe Citroën personenauto gratis Private Lease Flex Premium, ter waarde van € 35 per maand, waarbij u na 12 maanden uw private lease contract kunt omzetten naar een ander gewenst model Citroën of het contract kunt opzeggen (rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand) en tussentijds aanvullende diensten (zoals winterbanden, eigen risico, e.d.) kunnen worden aangepast

CITROËN PRIVATE LEASE

Comfortabel rijden in een nieuwe Citroën voor een vast bedrag per maand.

Liever geen grote investering doen ? En geen zorgen maken over verzekering, onderhoud en eventueel onvoorziene reparaties ? Dan is Citroën Private Lease wellicht een goede opties voor u om zorgeloos te genieten van een nieuwe comfortabele Citroën. Heldere afspraken vooraf en geen verrassingen achteraf. U sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar.  In het maandbedrag zijn inbegrepen reparatie & onderhoud door de Citroën dealer, pechhulp, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, afschrijving en rente en afleverkosten. Daarnaast kunt u kiezen voor de zekerheid van flexibiliteit in de vorm van Flex Comfort of Flex Premium.

Met Flex Comfort (meerprijs € 20 per maand) kunt u onder bepaalde voorwaarden uw auto kosteloos vervroegd inleveren. Kiest u voor de zekerheid van Flex Premium (meerprijs € 35 per maand) dan kunt u uw contract na 12 maanden zonder voorwaarden opzeggen of kunt u overstappen op een ander Citroën-model en heeft u de mogelijkheid om tussentijds diverse door u gekozen services aan te passen (o.a. winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico).
 

De voordelen van Private Lease

  • Online te bestellen, kosteloos thuisbezorgd
  • Nu deze maand extra aantrekkelijke private lease tarieven
  • Met Private Lease FLEX Comfort of FLEX Premium kiezen voor de zekerheid van flexibiliteit.


Welke model en uitvoering past bij u? Bekijk ons aanbod.

 

CITROËN C5 X

v.a. € 839 p.m.*

Comfortabel en zorgeloos een nieuwe Citroën C5 X rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease. Bereken nu eenvoudig in een paar stappen uw private lease maandtarief en ontdek de aantrekkelijke tarieven.

Citroën C5 X
Vermelde tijdelijke vanaf prijs voor Citroën Private Lease van € 839 per maand gebaseerd op Citroën C5 X PureTech 130 S&S EAT8 You op basis van een leasetermijn van 72 maanden en 5.000 km per jaar incl. BTW. Metallic -/parelmoer lak en opties tegen meerprijs. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Private Lease aanbieding alleen van toepassing op via Stellantis Financial Services aan te vragen Private Lease contracten. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland.

FINANCIERING

Citroën Betaalplan

Citroën Betaalplan is gebaseerd op een aflopend krediet. Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde termijn af. Uw kosten, zoals rente, zijn vooraf vastgelegd. U betaalt bij Citroën Betaalplan elke maand een vast bedrag. U heeft de keuze uit 2 soorten aflopend krediet : u lost met Citroën Betaalplan het gehele bedrag af en na de laatste betaling is de auto van u! Of u kiest er  vooraf voor niet het gehele bedrag met de maandelijkse betalingen en kiest voor Citroën Betaalplan met een restantbetaling. Bij deze vorm blijft er een vooraf afgesproken bedrag open aan het einde van de looptijd: het restant. U kunt dit restant betalen, of u kunt uw auto inruilen.

CITROËN C5 X

v.a. € 47.220 incl. BTW/BPM

 

Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën C5 X extra comfortabel te maken, bieden wij u een aantrekkelijk financieringsvoorstel in vorm van Citroën Betaalplan. Tijdelijk profiteert u van een rentetarief van 0,9% bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden. Voor de looptijden 48 maanden en 60 maanden bedraagt het rentetarief tijdelijk 1,9%. Het maximaal te financieren bedrag bedraagt € 15.000. Boven de € 15.000 is het actuele rentetarief van toepassing.

Citroën Betaalplan
Citroën Betaalplan is gebaseerd op een aflopend krediet. Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde termijn af. Uw kosten, zoals rente, zijn vooraf vastgelegd. U betaalt bij Citroën Betaalplan elke maand een vast bedrag. U heeft de keuze uit 2 soorten aflopend krediet : u lost met Citroën Betaalplan het gehele bedrag af en na de laatste betaling is de auto van u! Of u kiest er vooraf voor niet het gehele bedrag met de maandelijkse betalingen en kiest voor Citroën Betaalplan met een restantbetaling. Bij deze vorm blijft er een vooraf afgesproken bedrag open aan het einde van de looptijd: het restant. U kunt dit restant betalen, of u kunt uw auto inruilen.

De Citroën Betaalplan aanbieding is van toepassing op particuliere aanschaf van een nieuwe Citroën C3, C3 Aircross, C4, C5 Aircross en C5 X tussen 1 januari en 28 februari 2023. Registratie en afmelden uiterlijk 31 juli 2023. Het actietarief 0,9% is tijdelijk van toepassing bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden. Voor de looptijden 48 maanden en 60 maanden is een actietarief van 1,9% van toepassing. Het maximaal te financieren bedrag bedraagt € 15.000. Boven de € 15.000 is het actuele rentetarief van toepassing. Aanbieding niet van toepassing op EV modellen (ë-C4, ë-Berlingo VP en ë-Jumpy Combi / ë-Spacetourer).

Citroën Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via www.finance.citroen.nl of bij uw Citroen-dealer. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig tot en met 28 februari 2023.
Rekenvoorbeelden
Contantprijs Aanbetaling / inruil Totaal Kredietbedrag Looptijd in maanden Debetrente-voet Jaarlijks kosten-percentage Maandbedrag Totaal te betalen bedrag

C5 X PureTech 130 S&S EAT8 Feel

 

€47.220 €32.221 €14.999 36 0,9% 0,9% €199 €15.313
C5 X PureTech 130 S&S EAT8 Feel €47.220 €32.220 €15.000 60 1,9% 1,9% €199 €15.909
Citroën Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via www.finance.citroen.nl of bij uw Citroen-dealer. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Het tarief bij 12, 24, of 36 maanden is 0,9% en het tarief bij 48 of 60 maanden is 1,9%. In het 1e voorbeeld (C3 You!) is uitgegaan van een restantbetaling van € 8.600, in het 2e voorbeeld (C3 C-Series) is dit € 5.500. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig tot en met 28 februari 2023.

INRUILWAARDE

Een aantrekkelijk inruilvoorstel

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn onze auto's toonaangevend op het gebied van comfort. Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën extra comfortabel te maken, bieden wij u een aantrekkelijk inruilvoorstel voor uw huidige auto. Ontvang in 3 eenvoudige stappen de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto of bekijk de actuele voorraad in Carstore en rijd nog deze maand extra voordelig in een nieuwe Citroën.

CITROËN C5 X

v.a. € 46.400 incl BTW/BPM

Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën C5 X extra comfortabel te maken, bieden wij u een aantrekkelijk inruilvoorstel voor uw huidige auto. Ontvang in 3 eenvoudige stappen de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto bij inruil op een nieuwe Citroën C5 X.

Indicatieve inruilwaarde
Bij Citroën berekenen wij in een aantal stappen de indicatieve inruilwaarde van uw huidige auto. Het betreft hier een indicatie van de AutoTelex handelswaarde aan de hand van de door u ingevulde gegevens en gebaseerd op inruil van een volledig schadevrije en dealeronderhouden auto (aantoonbaar). De Citroën dealer bepaalt uiteindelijk de definitieve waarde van uw inruilauto.

Citroën C5X
Vanafprijs Citroën C5X PureTech 130 S&S EAT8 You € 46.400 incl BTW/BPM en onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Metallic lak en opties tegen meerprijs. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland.