Verwijzing in seconden

CITROËN CONNECTED SERVICES

HAAL HET MAXIMALE UIT UW CITROËN
ONTDEK CITROËN CONNECTED SERVICES

Citroën biedt een breed scala aan Connected Services. Deze innovatieve diensten, van TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat uw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt.

U kunt in de MyCitroën app of online Services Store achterhalen of uw Citroën geschikt is voor Connected Services. Na het inloggen (of registreren) en het invoeren van het chassisnummer van uw Citroën, ziet u welke services beschikbaar zijn. U kunt ze hier ook direct activeren. Voor vragen of hulp bij het activeren, kunt u ook contact opnemen met uw Citroën dealer.

WAT KAN IK VAN CITROËN CONNECTED SERVICES VERWACHTEN?

  • TELEMAINTENANCE; met deze gratis service geeft uw Citroën automatisch aan wanneer een onderhoudsbeurt of werkzaamheden nodig zijn. Deze melding wordt opgevolgd door de Citroën klantenservice. Zij nemen contact met u op en kunnen, indien gewenst, direct een afspraak bij de Citroën Erkend Reparateur van uw voorkeur plannen.
  • SPEEDCAM /GEVARENZONES; deze service zorgt dat u onderweg, conform de geldende regels van het land, wordt gewaarschuwd voor radarcontroles, flitspalen en voor zones waar veel ongevallen plaatsvinden.
  • REAL TIME TRAFFIC*; met deze service blijft u op de hoogte van real-time verkeersupdates, weersverwachting, beschikbare parkeerplaatsen met tarieven, tankstations incl. brandstofprijzen, beschikbare laadpalen en POI’s.
  • E-REMOTE CONTROL; biedt veel gemak aan eigenaren van een elektrische Citroën. Met deze gratis service kunt u via uw smartphone de actieradius en laadstatus checken, op afstand het laden programmeren en het interieur van uw auto voorverwarmen of koelen.

 

*Disclaimer

Altijd verbonden

Met de MyCitroën app bent u altijd verbonden met uw auto. De app biedt veel gemak en direct inzicht in belangrijke voertuiginformatie. Ontdek hieronder alle voordelen.

MyCitroën app

ONTDEK ALLE VOORDELEN MY CITROËN APP

MYCITROËN APP DIENSTEN AANVULLENDE DIENSTEN ELEKTRISCHE MODELLEN
Rijstatistieken en brandstofverbruik checken De actieradius en laadstatus checken
Uw geparkeerde Citroën gemakkelijk terugvinden Het laden programmeren en controleren
Direct contact met uw Citroën Erkend Reparateur of Citroën Assistance Pechhulpservice Op afstand het interieur van uw auto verwarmen of koelen
Route vooraf plannen en naar uw navigatie sturen
Direct een werkplaatsafspraak plannen

U vindt de gratis MyCitroën app in de App Store of Google Play Store.

 

Citroën onderdelen

Wist u dat...

  • Citroën Service het belangrijk vindt dat u een keuze heeft als het om vervangingsonderdelen gaat?
  • We een breed assortiment onderdelen aanbieden, passend bij ieders budget en wensen?
  • U met originele Citroën onderdelen profiteert van authenticiteit, gemoedsrust en originele kwaliteit? Ontdek meer.
  • Eurorepar multi-merk onderdelen een aantrekkelijk alternatief zijn voor de iets oudere auto en 2 jaar garantie bieden op zowel het onderdeel als de arbeid? Lees verder.
  • We ook duurzame, gerecyclede Circulaire Economy onderdelen aanbieden die tot wel 50% goedkoper zijn en de impact op het milieu beperken? Ontdek meer.
  •  

MOEILIJK KIEZEN?

Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Zo weet u zeker dat u onderdelen kiest die het beste aansluiten bij uw wensen, budget en rijgedrag.

 

Citroën Service houdt u mobiel

Wanneer uw accu aan vervanging toe is, is van meerdere factoren afhankelijk. Dat uw accu een keer aan vervanging toe is, is zeker. De accu kan geleidelijk aan slechter worden maar er ook van de een op de andere dag mee stoppen. Voorkom problemen en laat uw accu tussentijds vrijblijvend doormeten bij uw Citroën Erkend Reparateur.

Mocht uw accu toe zijn aan vervanging, dan kan deze worden vervangen door een krachtige, nieuwe accu tegen een scherp all-in tarief. Nu met 15% korting!

Citroën Service houdt u mobiel
Top