Verwijzing in seconden
Vorige

Nieuwe Citroën C3

Nieuwe Citroën C3

v.a. € 18.690

De nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design en onderscheidt zich ook dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort.

 

Nog deze maand comfortabel wegrijden in een nieuwe karaktervolle Citroën C3? Bekijk snel de actuele voorraad in Citroën Carstore of ontvang in een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en profiteer van de comfort bonus op geselecteerde voorraadmodellen.

Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad

Comfort bonus

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn onze auto's toonaangevend op het gebied van comfort. Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën nog eens extra comfortabel te maken is op geselecteerde modellen een Comfort bonus van toepassing. Bekijk de actuele voorraad in Carstore of bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd nog deze maand extra voordelig in een nieuwe Citroën.

Over de Citroën C3

De Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps®. Zijn bijzonder expressieve en unieke vormen maken hem onmiddellijk herkenbaar.

Uitgerust met o.a.

  • Airconditioning incl. pollenfilter
  • Hill Start Assist
  • Lane Departure Warning System
  • Radio Bluetooth® met digitale tuner DAB+
Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad
Actievoorwaarden
Vorige
Top