Verwijzing in seconden
Vorige

Nieuwe Citroën C4

Nieuwe Citroën C4

v.a. € 23.990

De Nieuwe Citroën C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier.

Nog deze maand wegrijden in een nieuwe comfortabele Citroën C4? Bekijk snel de actuele voorraad in Citroën Carstore of ontvang in een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en profiteer van de comfort bonus op geselecteerde voorraadmodellen.

 

Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad

Comfort bonus

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn onze auto's toonaangevend op het gebied van comfort. Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën nog eens extra comfortabel te maken is op geselecteerde modellen een Comfort bonus van toepassing. Bekijk de actuele voorraad in Carstore of bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd nog deze maand extra voordelig in een nieuwe Citroën.

Over de Nieuwe Citroën C4

De Nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich door het elegante, vloeiende en dynamische design van een compacte hatchback: een aerodynamisch silhouet, geraffineerde lijnen met eigenzinnige details gecombineerd met de kracht en het karakter van een SUV: grote wielen en gespierde vormen.

Uitgerust met o.a.

  • Automatische airconditioning
  • Active Lane Departure Warning System
  • Veersysteem met Citroën Progressive Hydraulic Cushions®
  • 10” capacitief kleuren touchscreen
  • Parkeersensoren achter
  • 18” stalen velgen met wieldop ‘Aerotech’
Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad
Actievoorwaarden
Vorige
Top