Verwijzing in seconden
Vorige

Citroën ë-C4 - 100% ëlectric

Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric

Nu tijdelijk v.a. € 359 p.m.*

De Nieuwe Citroën C4 - 100% ëlectric is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier met een actieradius tot 357 km.

 

Comfortabel en zorgeloos een Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease.

Bereken private lease Meer info Private Lease

Citroën Private Lease

Comfortabel rijden in een nieuwe Citroën voor een vast bedrag per maand.

Als u nu 100% online een Citroën Private Lease contract afsluit op een nieuwe Citroën C3, C3 Aircross, C4 of C5 Aircross geniet u van de zekerheid van Private lease Flex ter waarde van € 20 per maand. Hierbij kunt u onder bepaalde voorwaarden uw auto kosteloos vervroegd inleveren.

Over de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats®, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

Uitgerust met o.a.

  • Automatische airconditioning
  • Active Lane Departure Warning System
  • Parkeersensoren achter
  • Regen- en lichtsensor
  • Veersysteem met Citroën Progressive Hydraulic Cushions®
  • 18” lichtmetalen velgen ‘Hanoï’
Bereken private lease Meer info Private Lease
Actievoorwaarden
Vorige
Top