Verwijzing in seconden

Weer veilig de weg op

Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg

Kom daarom nu langs voor de Citroën Safety Check. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De monteur noteert de resultaten van de Safety Check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. U wordt door onze experts op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie.

De Safety Check kost slechts € 19,95 of gratis met de MyCitroën Card.

 

Citroën biedt u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief veiligheidscheck op 29 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.

 

RIVM Richtlijnen

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD.

Indien u een afspraak heeft, maar u vertoont symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.Grondige reiniging

HAAL- EN BRENGSERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u bij Citroën uw huis niet uit. Maak gebruik van de Citroën haal- en brengservice. Uw auto kan dan bij u thuis worden opgehaald en wordt na afloop van de werkzaamheden weer teruggebracht.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot reparatie.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door contact op te nemen met uw Citroën Erkend Reparateur.

 

 

Top