Verwijzing in seconden

ONTDEK ONZE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Kijk welk financieel product het beste bij u past, bereken uw maandtermijn en vraag direct een financiering aan!

 

DE Ë-COMFORT CLASS SUV

Vanaf nu te bestellen

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is de eerste plug-in hybrideauto van het merk. Met dit model start het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën met als doel om in 2025 voor elk model van het gamma een geëlektrificeerde uitvoering aan te bieden. De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten, met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd. De Citroën C5 Aircross SUV is op het gebied van comfort de maatstaf in zijn segment. De hybride-uitvoering voegt aan de innovaties van het Citroën Advanced Comfort®-programma de voordelen van een elektrische aandrijflijn toe: geruisloos, soepel en schokvrij rijden, een directe respons op het gaspedaal en een gecombineerde CO²-uitstoot van slechts 32 g/km.

 

C5 Aircross SUV Hybrid

Tijdelijke actie

Particuliere rijder
Voor de particuliere klant is de aankoop van een nieuwe comfortabele Citroën C5 Aircross SUV Hybrid nu extra aantrekkelijk! U ontvangt nu een ëlectric premie oplopend tot € 2.000 incl. BTW.

Private Lease
Liever geen grote investering in één keer? Maar wel onbezorgd genieten van de nieuwe C5 Aircross SUV Hybrid? Kies dan voor Citroën Private Lease en rij de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Hybrid voor een vast en voordelig maandbedrag. Nu al vanaf € 569 per maand.

Zakelijke rijder
Voor de zakelijk rijder is de combinatie van een grote actieradius én 55 kilometer elektrisch rijden aantrekkelijk , daarom past de Citroën C5 Aircross SUV helemaal in uw straatje. U rijdt al de rijk uitgeruste en comfortabele Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Business vanaf € 274 bijtelling per maand.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid
Actievoorwaarden
SLIDESHOW_1480x400_NL
SLIDESHOW_1480x400_NL

OPLADEN

Makkelijk oplaadbaar

Opladen

Bij een normaal stopcontact kunt u uw Citroën C5 Aircross SUV Hybrid in 7 uur en 15 minuten volledig opladen. Bij een Wallbox (11 KW) kunt uw uw Plug-in Hybride auto in minder dan 4 uur opladen met de met de standaard 3,7 kW Onboard Charger. Bij gebruik van de optionele 7,4 kW Onboard Charger i.c.m. een publiek laadpunt van 32 kW kunt u de auto in 2 uur opladen.

Het opladen kan worden geprogrammeerd en tot een later tijdstip worden uitgesteld via het touchscreen van de auto of via de MyCitroën-app op uw smartphone. De laadkabels kunnen worden opgeborgen in een speciale opbergruimte onder de laadvloer. De klep voor de laadaansluiting, aan de linker zijkant van de auto, is voorzien van een led waarmee het opladen kan worden gevolgd: een witte led geeft aan dat de laadkabel kan worden aangesloten, een groen knipperende led geeft aan dat het laden bezig is, een blauwe led geeft aan dat het laden is uitgesteld tot een later tijdstip en een groene led geeft aan dat het opladen is voltooid. Heel gemakkelijk!

Actieradius

DESIGN

Specifieke kenmerken van de hybride-uitvoering

Het design van C5 Aircross SUV Hybrid

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kan worden voorzien van accenten in de kleur Anodised Blue (sierlijsten in de voorbumper en de Airbumps®). Het "Hybrid"-logo is op de achterklep aangebracht. De voorschermen zijn voorzien van gestileerde "H's". Voor de rest heeft de hybride-uitvoering hetzelfde krachtige, robuuste en dynamische design als de Citroën C5 Aircross SUV: een echte SUV met een eigen karakter.

Specifieke interfaces

Het ruime interieur van de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is voorzien van:

  • een 12,3 inch groot te personaliseren digitaal instrumentenpaneel waarop de voor de hybride-uitvoering specifieke informatie wordt weergegeven (vermogensmeter, rijmodi en, tijdens het opladen, de resterende laadtijd en de actieradius).
  • een 8 inch touchscreen waarmee de functies van de auto kunnen worden ingesteld en waarop de rijinformatie kan worden weergegeven (energiestromen, verbruiksstatistieken, functie
    e-Save, enz.).
  • een keuzeschakelaar voor de rijmodus (Electric, Hybrid, Sport).
  • een frameloze zelfdimmende binnenspiegel met een lampje dat aangeeft dat de auto 100% elektrisch rijdt

Ë-COMFORT

De maatstaf op het gebied van comfort

Comfort van C5 Aircross SUV Hybride

Dankzij de Electric-modus en de zijruiten van gelaagd glas is het geluidscomfort van de C5 Aircross SUV Hybrid indrukwekkend. De nieuwe C5 Aircross SUV Hybrid is voorzien van een multilink-achtertrein die borg staat voor een rotsvaste wegligging.

 

Advanced Comfort seats

C5 Aircross SUV Hybrid: Advanced Comfort Seats

De stoelen van de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kenmerken zich door hun brede zitting en rugleuning. Door schuimmateriaal met hoge dichtheid in de kern te combineren met 15 mm dik getextureerd schuimmateriaal aan het oppervlak, garanderen ze zacht comfort en uitstekende steun. Ze zijn bovendien niet alleen leverbaar met verwarming maar ook met een multipoint-massagesysteem.

De meest flexibele SUV van het segment

C5 Aircross SUV Hybrid: Meest flexibele SUV van het Segment

De C5 Aircross SUV Hybrid behoudt haar kracht in termen van flexibiliteit. Met drie individuele stoelen achterin, 150mm verschuifbaar, verstelbaar naar 5 posities en weg te klappen zodat u een compleet vlakke laadvloer heeft in de achterbak. Daarnaast beschikt de auto over 33L opbergruimte in het interieur en 460-600L bagageruimte!

TECHNOLOGIEËN

Technologieën van de nieuwste generatie

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid biedt 20 technologieën die het rijden veiliger, comfortabeler en gemakkelijker maken.

 

20 rijhulptechnologieën

Connectiviteitstechnologieën

Altijd verbonden

Met de C5 Aircross SUV Hybrid beschikt u over Mirror Screen (Apple CarPlay), de Citroën Connect Box voor noodoproep en pechhulpverlening met lokalisatiefunctie, een draadloze smartphonelader, de ConnectedCAM Citroën® en het Connect Nav-navigatiesysteem met specifieke functies voor geëlektrificeerde auto's (weergave van laadpunten op de kaart, weergave van de elektrische actieradius op de kaart afhankelijk van de laadtoestand van het accupakket).

Ë-Remote control

Programmeren van het laden

Via de MyCitroën-app op uw smartphone kunt u het laden van uw C5 Aircross SUV Hybrid op afstand programmeren. U kunt in de app de laadtoestand van de accu, de resterende actieradius, de laadsnelheid en de resterende laadtijd bekijken. U kunt ook het begintijdstip van het laden instellen om zo te profiteren van het dalurentarief. Voor een extra zorgeloos gevoel krijgt u een melding wanneer de tractiebatterij volledig is opgeladen of het laden is onderbroken.

 

Programmeren van de voorverwarming/-koeling

Via de MyCitroën app kunt u de instelling van de voorverwarming/-koeling van het interieur van uw C5 Aircross SUV Hybrid programmeren. Deze functie biedt extra comfort en heeft bovendien geen effect op de actieradius van uw auto als hij tijdens het laden van uw auto wordt gebruikt.

 

 

Connected Services

Toegewijde, innovatieve services

Toegewijde, innovatieve services

Met de MyCitroën-app blijft u altijd verbonden met uw auto en beschikt u over alle informatie over uw auto. Ook biedt deze app u gepersonaliseerde informatie over het onderhoud van uw auto en toegang tot de Citroën-services. U kunt de app downloaden vanaf de Apple Store of de Google Play Store. Met de MyCitroën-app kunt u bovendien uw auto lokaliseren en, dankzij de functie Rijden, uw trajecten optimaliseren door de statistieken van al uw ritten te bekijken.

Het tabblad Auto biedt u snel toegang tot alle documentatie over uw auto en bevat een groot aantal tips.In dit tabblad vindt u ook alle informatie over het onderhoud van uw auto: garantie, kilometerstand, data voor toekomstig onderhoud, enz. In de MyCitroën-app vindt u ook een aan uw manier van rijden aangepast onderhoudsschema. Daarnaast kunt u via de app een offerte aanvragen of een afspraak maken bij de werkplaats van uw favoriete Citroën-dealer.

Pech, aanrijding, klacht? Via de pagina "Contact & Ondersteuning" kunt u snel contact opnemen met de klantenservice of de Assistance-service die 24/7 voor u paraat staat.

Aandrijflijn

De nieuwe transmissie ë-EAT8

C5 Aircross SUV Hybride

Het lithium-ion-accupakket van 200 V en 13,2 kWh batterij capaciteit. De gecombineerde CO2-uitstoot bedraagt 32 g/km* (WLTP-protocol). De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kan tot 135 km/h volledig elektrisch rijden en heeft een elektrische actieradius van 54 km* (WLTP-cyclus). De EAT8-transmissie schakelt nog soepeler en zorgt zo voor extra rijcomfort. In de Brake-modus van deze transmissie wint het hybridesysteem energie terug waarmee het accupakket wordt bijgeladen.

 

C5-Aircross-SUV-700x400

Onderhoud aan uw plug-in hybrideauto

Vertrouw voor het onderhoud aan uw Citroën plug-in hybrideauto op de technische expertise van het Citroën-netwerk. Onze gespecialiseerde technici zijn getraind om onderhoud en reparaties aan deze nieuwe technologieën uit te voeren. Met het Citroën-onderhoudscontract en de daaraan gekoppelde services geniet u helemaal zorgeloos van uw Citroën. Lees hier alles over het onderhoud van uw Citroën C5 Aircross SUV Hybrid.

DE SERVICEBELOFTEN VOOR UW CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

• 8 jaar of 160.000 km garantie op de batterij

 

• Citroën Assistance Pechhulp

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 

• e-Expert Center

Bij onze experts is uw auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al uw vragen over de auto beantwoorden.

 

• Gecertificeerde oplaadsystemen

Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven.

 

• Mobiliteitsoplossing

U krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

 

• Productverbeteringen

Zodat u altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

 

• Uw auto wordt bijgeladen

Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud.

 

• Online een afspraak maken

U kunt online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan uw auto.

 

• Uw auto gewassen na ieder bezoek voor onderhoud

REIS STRESS-VRIJ IN DE CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Gebruik de kaart om de laadpalen bij u in de buurt of tijdens uw reizen te vinden die geschikt zijn voor uw C5 Aircross SUV Hybrid.

ONTDEK CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRIDE

* Geschatte gegevens worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn onderworpen aan de huidige WLTP-goedkeuring.

Top