COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u dat wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden

Vanwege zijn succes is E-Berlingo Multispace niet meer te bestellen.

Er zijn nog wel mogelijkheden, geïnteresseerd? Ga naar uw dealer om de huidige voorraad te bekijken.

 

BEKIJK DE VIDEO

Belangrijk nieuws van Citroën: E-Berlingo Multispace! Deze auto combineert de praktische aspecten, ruimte en flexibiliteit van de vertrouwde Berlingo met de efficiency van een elektrische auto. De ruime en veelzijdige Citroën Berlingo Multispace is een 100% elektrische auto waarmee u zorgeloos en ontspannen kunt rijden.

 

 

 

De afmetingen van de Citroën E-Berlingo Multispace

Lengte

MM

Breedte

MM

Hoogte

MM

Inhoud kofferbak

liter

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

Citroën E-Berlingo Multispace: een unieke 100% elektrische MPV

EEN UNIEKE 100% ELEKTRISCHE MPV!

De Citroën E-Berlingo Multispace combineert de voordelen van een elektrische aandrijflijn met de veelzijdigheid die elke Berlingo kenmerkt: een auto die even geschikt is voor dagelijks privé- en zakelijk gebruik als voor vrijetijdsactiviteiten.

De Citroën E-Berlingo Multispace is een ruime auto. Dat ziet u direct aan het uiterlijk met de kenmerkende expressieve en robuuste uitstraling. Door de ingenieuze plaatsing van de twee lithium-ion-batterijpakketten heeft de nieuwe E-Berlingo niets aan ruimte voor inzittenden en bagage ingeboet.
Een praktische auto voor uw dagelijkse ritten, alleen of met uw gezin, vrienden of collega's.

ELEKTRISCHE AANDRIJVING ZONDER COMPROMISSEN

Elektrisch: De Citroën E-Berlingo Multispace beschikt over een compacte en krachtige synchrone elektromotor met permanentmagneten die een vermogen van 49 kW (67 pk) levert. De twee lithium-ion-batterijpakketten met een hoge energiedichtheid hebben een capaciteit van 22,5 kWh en zijn onder de vloer geplaatst.

Actieradius: Met een gehomologeerde actieradius van 170 km* is de Citroën E-Berlingo Multispace uitstekend geschikt voor dagelijkse ritten. In Europa leggen de meeste auto's immers zelden meer dan 100 km per dag af. De Citroën E-Berlingo Multispace is een auto van deze tijd, een auto die een unieke en zorgeloze vorm van duurzame mobiliteit biedt.

Gebruiksgemak: Om aan alle gebruikswensen te voldoen kan de Citroën E-Berlingo Multispace op verschillende manieren worden opgeladen. Met normaal laden via een huishoudelijk stopcontact (stroomsterkte van 8 A of 10 A, afhankelijk van het land), of beveiligd via een Green'Up-laadpaal (tot wel 14 A), kan een leeg batterijpakket in 8,5, 12 of 15 uur (afhankelijk van de stroomsterkte) volledig worden opgeladen.

Snelladen: Optioneel kan de Citroën E-Berlingo Multispace via een wallbox of een speciaal laadpunt snel worden opgeladen. Zo beschikt u in 15 minuten over een actieradius van 50% en in 30 minuten over een actieradius van 80%.

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.
Elektrische aandrijving zonder compromissen

RIJPLEZIER

Met deze auto rijdt u milieubewust, plezierig en voordelig.
Dankzij het koppel van 200 Nm, dat direct beschikbaar is, accelereert de Citroën E-Berlingo Multispace altijd pittig en gelijkmatig. En bovendien zonder geluiden of trillingen, wat het rijcomfort nog verder verbetert. Met Citroën E-Berlingo Multispace hoeft u zich geen zorgen te maken over milieuzones en profiteert u van eventuele subsidieregelingen.

Citroën E-Berlingo Multispace: rijplezier
Voorgeprogrammeerde temperatuurregeling

VOORGEPROGRAMMEERDE TEMPERATUURREGELING

De Citroën E-Berlingo Multispace beschikt over een voorgeprogrammeerde temperatuurregeling, een handig systeem waarmee u via uw met internet verbonden smartphone of pc het interieur van uw auto al voor de rit kunt laten verwarmen of afkoelen. Met deze nieuwe functie kunt u ervoor zorgen dat de temperatuur in het interieur altijd aangenaam is op het moment dat u wilt vertrekken.

De functie is beschikbaar via uw MyCitroën-app. Via deze app kunt u ook zien hoe ver de tractiebatterij van uw auto is opgeladen. De verwarming en airconditioning kunnen gelijktijdig of afzonderlijk van elkaar worden ingeschakeld.

Als de auto (als deze bijvoorbeeld in een ondergrondse parkeergarage staat) of de smartphone/pc zich buiten het bereik van het mobiele netwerk bevindt, kan er geen verbinding worden gemaakt met de auto. Als de verwarming en/of airconditioning wordt geprogrammeerd op het moment dat er verbinding is met de auto, wordt de programmering door de auto opgeslagen en wordt de voorgeprogrammeerde temperatuurregeling ook geactiveerd als de auto zich op het geprogrammeerde tijdstip buiten het bereik van het mobiele netwerk bevindt.

COMFORT EN FLEXIBILITEIT

De comfort en flexibiliteit van Citroën E-Berlingo Multispace

De Citroën E-Berlingo Multispace is net zo'n praktische en plezierige auto als elke andere Berlingo. Een auto waarmee u met uw gezin of vrienden op stap kunt, maar die ook geschikt is voor zakelijk gebruik.

De verstelbare individuele stoelen van E-Berlingo Multispace

3 VERSTELBARE INDIVIDUELE STOELEN

De Citroën E-Berlingo Multispace biedt ruimte aan wel 5 personen en is met zijn vlakke laadvloer ook perfect geschikt voor het vervoer van grote voorwerpen. Alle inzittenden beschikken over een royale ruimte.

De stoelen van de tweede zitrij kunnen als bank worden gebruikt, maar ook individueel worden afgesteld of verwijderd. Elke achterpassagier kan de stoel naar eigen voorkeur afstellen, voor een optimaal comfort.

Voor nog meer gebruiksmogelijkheden kunnen één of meer stoelen worden verwijderd, zodat ook grote voorwerpen, zoals de instrumenten en apparatuur van een band, kunnen worden vervoerd.

BINNENRUIMTE

E-Berlingo Multispace: binnenruimte

De Citroën E-Berlingo Multispace is met zijn toonaangevende flexibiliteit dé auto voor mensen met een actieve levensstijl. Hij biedt ruimte aan wel 5 personen en is met zijn vlakke laadvloer ook perfect geschikt voor het vervoer van grote voorwerpen. De inhoud van alle open en afsluitbare opbergvakken in het interieur bedraagt maar liefst 78 liter.  

De bagageruimte behoort qua inhoud tot de top in zijn segment:

- Tot wel 1350 liter met 5 inzittenden
- 3000 liter met de stoelen van de tweede zitrij verwijderd

TE OPENEN ACHTERRUIT

De te openen achteruit van de E-Berlingo Multispace

De Citroën E-Berlingo Multispace is leverbaar met een grote te openen achterruit waarmee de bagageruimte, ook met weinig ruimte achter de auto, gemakkelijk toegankelijk is. Deze voorziening is uniek voor dit segment. Zo kunt u gemakkelijk een gitaar behoedzaam in de bagageruimte leggen!

TWEE SCHUIFDEUREN

Twee schuifdeuren van de Citroën E-Berlingo Multispace

Dankzij de twee schuifdeuren is het interieur van de Citroën E-Berlingo Multispace optimaal toegankelijk. Ook bij het inladen van grote voorwerpen komen deze schuifdeuren van pas.

TECHNOLOGIEËN

1500x500_E_Berlingo_Multispace_Technologies

De Citroën E-Berlingo Multispace is standaard rijk uitgerust met functies die de veiligheid, het rijplezier en het gebruiksgemak vergroten. Al deze functies zijn te bedienen via het grote 7 inch touchscreen in het midden van het dashboard.

Citroën E-Berlingo Multispace: technologie

MIRRORLINK® EN APPLE CARPLAY®

De moderne Citroën E-Berlingo Multispace is te voorzien van een groot 7 inch kleurentouchscreen dat perfect in het midden van het dashboard is geïntegreerd en altijd goed zichtbaar en binnen handbereik is.

Bovendien beschikt u over de beste connectiviteitsfuncties: Bluetooth®, USB-aansluiting, jack-aansluiting en de functie Mirror Screen. Met Mirror Screen kunt u veelgebruikte apps van uw met MirrorLink® of Apple CarPlay® compatibele smartphone weergeven op het grote touchscreen van de auto en ze veilig gebruiken. Het optionele navigatiesysteem toont ook de snelheidslimieten en geeft verkeersinformatie.

NAVIGATIE

Citroën E-Berlingo Multispace: navigatie

Het optionele navigatiesysteem toont ook de snelheidslimieten en geeft verkeersinformatie. Op de kaart in birdview-perspectief kan het gebied dat binnen de resterende actieradius valt worden weergegeven.

ACHTERUITRIJCAMERA

Citroën E-Berlingo Multispace: achteruitrijcamera

De als optie leverbare achteruitrijcamera is gekoppeld aan het grote kleurenscherm en vergemakkelijkt uw dagelijkse parkeermanoeuvres. Voor nog meer gemak kan de parkeerhulp achter, die standaard is vanaf het uitrustingsniveau Feel, worden uitgebreid met parkeerhulp vóór.

Reviews van E-Berlingo Multispace: Vakantaseren

Reviews van E-Berlingo Multispace

Vakantaseren

Al weer 10 jaar geleden heb ik mijn auto verkocht. Sinds die tijd huren we er 1 als we hem nodig hebben voor een weekendje weg of vakantie. Ik overweeg af en toe om een nieuwe auto aan te schaffen. Een elektrische auto lijkt dan vanuit milieu-overwegingen een logische keuze. Maar hoe is het eigenlijk om met een elektrische auto te rijden?

Zoek Citroën E-Berlingo

Ontdek of er een Citroën E-Berlingo bij uw in de buurt beschikbaar is

 

 

Top