Verwijzing in seconden

RESERVEER DE Ë-C4 EN RIJ IN 2022 MET SUBSIDIE

Particulieren die een elektrische auto willen rijden, kunnen vanaf 3 januari 2022 gebruik maken van Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP), een zeer aantrekkelijke subsidie van € 3.350 die u kunt inzetten bij reguliere aanschaf of een private lease contract.

WACHT NIET TE LANG
De subsidiepot heeft een limiet onder het motto, wie eerst komt, het eerst maalt.

Als u nu vast uw ë-C4 reserveert, kunt u als eerste in aanmerking komen voor de milieusubsidie. Want uw dealer neemt dan direct contact met u op om een afspraak te maken om uw ideale ë-C4 samen te stellen en de reservering om te zetten in een uiterst scherp aanbod. Uw dealer helpt u dan meteen ook met de subsidieaanvraag.

Subsidie op een elektrische auto

ACTIES Ë-C4: DÉ ELEKTRISCHE AUTO VAN CITROËN

PRIVATE LEASE VANAF € 359 P.M.

PRIVATE LEASE VANAF € 359 P.M.

Liever geen grote investering in één keer ? Maar wel comfortabel en zorgeloos genieten van een nieuwe Citroën ë-C4? Kies dan voor Citroën Private Lease en rijdt de nieuwe Citroën ë-C4 voor een vast en voordelig maandbedrag. Nu tijdelijk al vanaf € 359 per maand.

ËLECTRIC PREMIE

ËLECTRIC PREMIE

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 rijdt u elke dag volledig elektrisch. Voor de particuliere klant is de aankoop van een nieuwe comfortable Citroën ë-C4 nu extra aantrekkelijk! U ontvangt nu een ëlectric premie oplopend tot € 1.500 incl. BTW.

ZAKELIJKE RIJDER

ZAKELIJKE RIJDER

Wilt u een auto van de zaak of bent u ondernemer? Comfort voor zakelijk en privégebruik met deze 5-deurs hatchback voorzien van stoere elementen van een SUV met 357 kilometer actieradius. Rijd nu een nieuwe Citroën ë-C4 vanaf € 123 bijtelling per maand*!

untitled-1.375875

OPERATIONAL LEASE

Maak gebruik van het aantrekkelijke maandtarief van Operational Lease via Free2Move Lease. Zo kunt u vanaf € 355 p.m. excl btw. genieten van de Citroën ë-C4.

Actievoorwaarden

VERGELIJK

Bij Citroën is elektrisch rijden nu voordeliger dan rijden in een vergelijkbare benzine uitvoering. 

BOEK EEN PROEFRIT IN DE CITROËN Ë-C4 EN ERVAAR HET ZELF

Wilt u zelf een keer ervaren hoe het is om elektrische te rijden? Pak dan nu uw kans en kom langs voor een geheel vrijblijvende testrit met de Citroën ë‑C4.

Tijdens de Comfortable Test Drive ervaart u het unieke comfort van elektrisch rijden, zoals geruisloos rijden en een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons en soepel en schokvrij rijden. De ë‑C4 legt tijdens uw rit alle unieke features zelf uit met uw favoriete muziekgenre op de achtergrond. We maken het daarnaast extra persoonlijk met een drankje en snack van uw voorkeur! Na afloop van uw testrit ontvangt u ook nog eens een hoogwaardige tablettas uit de Citroën C4 lifestyle collection.

DE NIEUWE CITROËN Ë-C4: 100% ELEKTRISCH

EC4-Charge

 

De Nieuwe Citroën ë-C4 is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de ë-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën. Hij staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats® (standaard vanaf Feel Pack), het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden van de Citroën ë-C4.

 

EC4-Tech
EC4-Tech
Nul uitstoot van CO2

Nul uitstoot van CO2

De Nieuwe Citroën ë-C4 biedt u het comfort van stil en gemakkelijk elektrisch rijden.

Hij is voorzien van een accupakket met een capaciteit van 50 kWh die goed is voor een actieradius van wel 357 km (WLTP-cyclus). Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van dit accupakket gegarandeerd.

 

Met de Citroën ë-C4 kunt u ook geld besparen:

 • Lage gebruikskosten dankzij minder onderhoud,
 • Profiteren van overheidssubsidies voor elektrische auto's (aankoopsubsidie, geen wegenbelasting (MRB), lage bijtelling).

 

100% efficiënt rijden

100% efficiënt rijden

Dynamisch, ontspannen en soepel elektrisch rijden:

 • Nul trillingen, nul schokken, nul schakelacties voor ongeëvenaard soepel rijden,
 • Een direct beschikbaar koppel dat garant staat voor intense rijsensaties,
 • Op afstand te bedienen functies en services, voor een zorgeloos gebruik.
Eenvoudige en praktische laadoplossingen

Eenvoudige en praktische laadoplossingen

U kunt de auto op verschillende manieren opladen:

 • Openbaar laadpunt van 100 kW: 80% van de capaciteit in 30 minuten.
 • Wallbox van 11 kW: 5 uur en 15 minuten
 • Normaal stopcontact: 27 uur

 

De aanschaf en installatie van een wallbox is bij Citroën een "one-stop-shop". Uw verkoopadviseur brengt u in contact met onze hiervoor geselecteerde partner ENGIE. Als u dit wenst, dan kunt u het formulier invullen. ENGIE zal u vervolgens benaderen om samen met u te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

 

HET DESIGN VAN DE CITROËN Ë-C4

EC4-Design

 

Het design van de Nieuwe ë-C4 is typisch Citroën. Dankzij de soepele vormen, geraffineerde lijnen en karakteristieke stijlelementen heeft het de elegantie, de vloeiende vormen en de dynamiek van een berline. Onze designers hebben dit met behulp van de grote wielen, de gespierde welvingen en de stootlijsten rondom weten te combineren met de krachtige, karaktervolle en stoere uitstraling van een SUV.

 

De Nieuwe ë-C4 onderscheidt zich door:

 • Het ë-embleem op de voorschermen en de achterklep van de auto
 • Het Color Pack Anodised Blue
 • Specifieke sierelementen op de portierpanelen
 • De gepolijste lichtmetalen 18 inch-velgen Crosslight die voorbehouden zijn aan de elektrische uitvoeringen en die ontworpen zijn om energie te besparen (standaard vanaf de Feel uitvoering).

 

REIZEN IN DE Ë-COMFORT CLASS

EC4-Comfort

 

De Nieuwe Citroën ë-C4 staat voor een moderne en hightech mobiliteit. Het is een auto die met de unieke sensaties van elektrisch rijden een nieuwe dimensie toevoegt aan comfort:

  • Nul uitstoot, nul geluid, nul stress: geen trillingen, geen motorgeluid,
  • Een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons en soepel en schokvrij rijden,
  • Voorverwarming/-koeling van het interieur, op afstand in te stellen via de My Citroën-app of in de auto via het 10 inch touchscreen.

Naast het plezier van elektrisch rijden, zonder uitstoot van CO2 en met bijzonder lage gebruikskosten, biedt de Nieuwe Citroën ë-C4 het voordeel dat hij welkom is in elke milieuzone.

Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Download de leaflet en ontdek alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

 

ACTIERADIUS VAN DE CITROËN Ë-C4

EC4-Montmartre.Charge

 

Met een volledig opgeladen accupakket kunt u tot wel 357 km afleggen in de Nieuwe Citroën ë-C4 (volgens de WLTP-cyclus). Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure)-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

 

DE ACTIERADIUS VAN UW AUTO IS AFHANKELIJK VAN UW RIJSTIJL EN ANDERE FACTOREN

Uw rijstijl en rijsnelheid

UW RIJSTIJL EN DE RIJSNELHEID

Gebruik van verwarming en airconditioning

GEBRUIK VAN VERWARMING EN AIRCONDITIONING

De belading van de auto

DE BELADING VAN DE AUTO

De rijomstandigheden

DE RIJOMSTANDIGHEDEN

IS ELEKTRISCH RIJDEN OOK IETS VOOR U?

Elektrisch rijden, iedereen heeft het er tegenwoordig over, maar is het echt de overweging waard? Elektrische auto’s zijn namelijk duurder, opladen kost meer tijd en de actieradius is ook minder. Waarom zou je dan kiezen voor een elektrische auto? Dit blog zet op een rijtje wat het rijden in de praktijk inhoud, de kosten en waar u moet opletten bij de techniek van een elektrische auto.

Bekijk de actieradiussimulator

Bekijk wat de actieradius is van de Nieuwe ë-C4, afhankelijk van de rijsnelheid en de temperatuur.

Opladen

Eenvoudige en praktische laadoplossingen

EENVOUDIGE EN PRAKTISCHE LAADOPLOSSINGEN

U hebt meerdere mogelijkheden om de Citroën ë-C4 op te laden, afhankelijk van het aantal kilometers dat u dagelijks aflegt en de oplaadmogelijkheden die u onderweg hebt.

 • Openbaar laadpunt van 100 kW: 80% van de capaciteit in 30 minuten.
 • Wallbox van 11 kW: 5 uur en 15 minuten
 • Normaal stopcontact: 27 uur

De aanschaf en installatie van een wallbox is bij Citroën een "one-stop-shop". Uw verkoopadviseur brengt u in contact met onze hiervoor geselecteerde partner ENGIE. Als u dit wenst, dan kunt u het formulier invullen. ENGIE zal u vervolgens benaderen om samen met u te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

 

Klep van de laadaansluiting

KLEP VAN DE LAADAANSLUITING

Achter de klep van de laadaansluiting is een led geïntegreerd die met kleuren de status van het laadproces aangeeft. Het laden kunt u ook volgen via de My Citroën-app.

Het opladen kan worden geprogrammeerd en tot een later tijdstip worden uitgesteld om te kunnen profiteren van het daltarief (indien van toepassing). Dit programmeren kunt u doen via het touchscreen van de auto of via de My Citroën-app.

Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Download de leaflet en ontdek alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

 

 

 

Laadtijd

Bekijk wat de laadtijd is van de Nieuwe ë-C4 afhankelijk van de verschillende beschikbare oplaadmogelijkheden.

 

DE SERVICEBELOFTEN VOOR UW ELECTRISHE AUTO


• 8 jaar of 160.000 km garantie op de batterij

• Citroën Assistance Pechhulp

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

• e-Expert Center

Bij onze experts is uw auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al uw vragen over de auto beantwoorden.

• Gecertificeerde oplaadsystemen

Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven.

• Mobiliteitsoplossing

U krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

• Productverbeteringen

Zodat u altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

• Uw auto wordt bijgeladen

Bij ieder bezoek voor regulier onderhoud.

• Online een afspraak maken

U kunt online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan uw auto.

• Uw auto gewassen na ieder bezoek voor onderhoud

DIENSTEN OP HET GEBIED VAN ËLEKTRISCHE MOBILITEIT

MyCitroën

MyCitroën

Met MyCitroën kunt u op afstand vanaf uw telefoon:

 • de staat van de accu en de actieradius van uw voertuig raadplegen
 • oplaadtijden programmeren
 • de start van de voorverwarming of -koeling programmeren, de temperatuur zal automatisch worden ingesteld op 21°

Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Download de leaflet en ontdek alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

Free2Move app

Free2Move

De service Charge My Car van de Free2Move app, die u gedurende 1 jaar gratis aangeboden krijgt, maakt reizen nog gemakkelijker:

 • Toegang tot meer dan 260.000 laadpunten in Europa
 • Opzoeken van beschikbare en geschikte laadpunten
 • Plannen van uw route: berekenen van de optimale route, locatie en type van de laadstations, enz.
 • Maandelijks betalen van de kosten voor het opladen.

Download de Free2Move app via Google Play Store of App Store.

TECHNOLOGIEËN

ELEKTRISCH EN INTUÏTIEF

EC4-TdB

 

De Nieuwe Citroën ë-C4 beschikt over verschillende gemakkelijk af te lezen en gebruiksvriendelijke, intuïtieve interfaces.

 • Het instrumentenpaneel heeft een specifieke weergavemodus die naast het laadniveau en de resterende actieradius nog meer belangrijke informatie weergeeft: de vermogensindicator, de energiestromen en het thermische comfort.
 • Ook op het 10 inch touchscreen wordt voor de Citroën ë-C4 specifieke informatie weergegeven, zoals de energiestromen, de verbruiksstatistieken en het scherm met de instellingen voor het geprogrammeerd laden van het accupakket.
 • Als de auto wordt opgeladen, wordt op het scherm informatie over het laden weergegeven: resterende laadtijd, "getankte" actieradius, laadpercentage.

 

Instrumentenpaneel

Instrumentenpaneel

Op het instrumentenpaneel wordt essentiële informatie over de elektrische aandrijflijn weergegeven.

Statistieken

Statistieken

De statistieken geven een overzicht van uw elektrische verbruik en helpen u nog zuiniger te rijden.

Energiestromen

Energiestromen

De energiestromen geven de werking van de elektrische aandrijflijn weer.

Snelkoppeling

Snelkoppeling

Met deze snelkoppeling gaat u direct naar de "elektrische" pagina's van het 10 inch touchscreen.

Ontspannen reizen in de
Citroën ë-C4

U kunt altijd op de kaart de locatie van geschikte laadpunten voor uw Nieuwe ë-C4 weergeven.

REVIEWS VAN CITROËN Ë-C4 100% ELEKTRISCH

rtl nieuws

RTL Nieuws technologie-redactie Bright test en geeft de Citroën ë-C4 100% ëlectric een prima score.

wk0121-Logo-autopaper-en-meer-275x120

Autotest magazine Autopaper schrijft over de Citroën ë-C4: “Het rijden in een elektrisch aangedreven voertuig is niet meer uniek, maar de Citroën ë-C4 is zeker onderscheidend ten opzichte van andere elektrische voertuigen. Het geheim? Comfort!”

Anwb

Comfortabel met een hoofdletter C. Een grote bijdrage aan comfort zijn de stoelen: het lijkt op een fauteuil die je thuis hebt staan om tv te kijken.

Autoweek

"Eigenlijk doet de naam 'Back to Basics' de ë-C4 geen recht aan. De elektrische Citroën zit standaard al behoorlijk riant in zijn spullen."

 

AutoRai

"Citroën zet met de C4 en ë-C4 een auto weg die historisch verantwoord is vormgegeven, opnieuw zeer comfortabel is - zoals dat Citroën betaamt - en ook nog scherp geprijsd is. Dit is met recht een goed aanbod en kan zo maar een bijtellingsklapper worden in 2021."

FOTOTHEEK NIEUWE CITROËN Ë-C4

VERGELIJK

Bij Citroën is elektrisch rijden nu voordeliger dan rijden in een vergelijkbare benzine uitvoering. Bekijk de vergelijking voor private lease, de ëlectric pemie en Free2Move Lease hieronder.

PRIVATE LEASE

Op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. ë-C4 EV 50kWh Live C4 PureTech 100 S&S Live
Maandbedrag incl. BTW €359 €379
Brandstof/energiekosten per maand €41,33 €88,20
O.b.v. € 0,32 (kWh) € 1,89 (Benzine per liter)
Totaal per maand €400,33 €467,20
(*)Disclaimer

FREE2MOVE LEASE

o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar ë-C4 EV 50kWh 136pk Feel C4 PureTech 130 S&S EAT8 Feel
Maandbedrag incl BTW € 409,00 € 436,00
Brandstof/energiekosten per maand € 42,67 € 94,73
Totaal per maand € 451,67 € 530,73
Bijtelling per maand v.a. (**) € 130 € 195
(*)Disclaimer

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van elektrisch rijden bij Citroën? Meld u aan en ontvang aanbiedingen en belangrijke en interessante productinformatie over elektrisch rijden.

 

Top