Verwijzing in seconden

Rijd direct weg in een van onze voorraadmodellen

Of ontdek wat Citroën Private Lease voor u kan betekenen

Wanneer u kiest voor een auto uit voorraad, rijdt u al heel snel in uw nieuwe Citroën. Via onze carstore kunt u online uw auto bestellen. U hoeft er de deur niet voor uit.

Liever private leasen? Dat kan ook.
Private Lease betekent geen grote investering in 1 keer en alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor de komende jaren zijn al inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Met Private Lease FLEX is uw Citroën Private Lease opzegbaar als dat nodig is. Dat is dus écht zorgeloos autorijden!

Rijd direct weg in een Citroën Berlingo

VEELZIJDIG, PRAKTISCH EN RUIM

Als trendsetter in het MPV-segment sinds 1996 presenteert de Citroën Berlingo die alle sterke punten van zijn voorgangers heeft, maar nog moderner is. Citroën Berlingo is een innovatieve en gedurfde MPV die toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Modutop®-dak
Modutop®-dak

92 L AAN OPBERGRUIMTE EN EEN ONGEKEND LICHT INTERIEUR

Kenmerkend voor een MPV is het multifunctionele Modutop®-dak. De Modutop® van Citroën Berlingo behoudt alle pluspunten van zijn voorgangers en laat bovendien nog meer licht toe tot het interieur. De Modutop® bestaat uit een opbergkoffer, die vanaf de achterzitplaatsen en vanuit de bagageruimte toegankelijk is, en een lichtdoorlatende, in vakken opgedeelde boog, voorzien van sfeerverlichting, die over de volledige lengte van het dak loopt. De erin opgeborgen voorwerpen zijn vanuit het interieur zichtbaar, wat bijzonder handig is.

Het grote glazen dakpaneel, voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm, zorgt voor een nog lichter interieur.

Modularite
Modularite

DRIE EVEN GROTE, INDIVIDUELE ACHTERSTOELEN

Alle achterpassagiers, ongeacht op welke plaats ze zitten, profiteren van hetzelfde comfort, dankzij de drie even grote, individuele achterstoelen. Bovendien beschikken ze over veel beenruimte, zowel in de uitvoering met 5 als met 7 zitplaatsen, ongeacht of u voor de M of de XL kiest. Alle drie de achterstoelen kunnen worden weggeklapt op de vloer en zijn voorzien van ISOFIX- en i-Size-bevestigingspunten.

Connectiviteit
Connectiviteit

CITROËN CONNECT NAV EN DRAADLOZE SMARTPHONELADER

Met de Citroën Connect Nav, een met internet verbonden 3D-navigatiesysteem van de nieuwste generatie, beschikt u over extra services, zoals TomTom Traffic, voor realtime verkeersinformatie, en een service die de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven weergeeft. En om het gebruik van kabels overbodig te maken beschikt de auto over een opbergruimte voor een smartphone voorzien van een uniek laadsysteem via magnetische inductie.

HEAD-UP KLEURENDISPLAY
HEAD-UP KLEURENDISPLAY

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

De belangrijkste rij-informatie wordt permanent in kleur geprojecteerd op een wegklapbaar scherm in het blikveld van de bestuurder, zodat hij zijn ogen altijd op de weg gericht kan houden.

DESIGN

Citroën Berlingo: design

Een onderscheidend en gedurfd karakter, een dynamisch silhouet, stijlvolle Airbumps® en kleuraccenten*:

Citroën Berlingo is DE iconische MPV!

De iconische MPV van Citroën Berlingo


De iconische MPV

De Citroën Berlingo is met zijn robuuste en hoogwaardige uiterlijk een innovatieve verschijning. Hij is modern en speels vormgegeven en leverbaar in 2 lengtes: de standaarduitvoering M met een lengte van 4,40 m en de nieuwe XL met een lengte van 4,75 m.

De M en XL zijn standaard leverbaar met 5 zitplaatsen, de XL is uit te breiden tot wel 7 zitplaatsen!

Citroën Berlingo is aan de voorzijde direct herkenbaar aan de hogere en kortere motorkap, een karakteristiek en breed front met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en een verder naar voren geplaatste voorruit voor meer ruimte en licht in het interieur.

Aan de zijkant wordt het robuuste karakter versterkt door de dakrelingen en de Airbumps® die tevens voor een permanente bescherming van de carrosserie zorgen.24 kleurcombinaties

De Citroën Berlingo biedt keuze uit 7 carrosseriekleuren: Beige Nautilus, Gris Artense, Gris Platinium, Noir Onyx, Deep Blue, Rouge Ardent, Blanc Banquise en de nieuwe kleur Metallic Copper.

De Citroën Berlingo onderscheidt zich ook door zijn strak vormgegeven dashboard met talloze opbergmogelijkheden. Het interieur biedt zijn inzittenden een hoge zitpositie.

De ambiance XTR is voorzien van stoffen bekleding in de kleur Lime Green met een oranje band over de rugleuningen.


24 kleurcombinaties

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroen_Advanced_Comfort_1430x350

Citroën heeft een compleet programma opgezet dat erop is gericht alle inzittenden van de auto in alle opzichten een uniek comfort te bieden. Onder de noemer Citroën Advanced Comfort® voorziet dit programma in de toepassing van innovatieve, hightech en intelligente oplossingen ten dienste van het welzijn van de inzittenden.

Een in alle opzichten uniek comfort

Extra comfort voor extra ontspannen rijden

Extra comfort voor extra ontspannen rijden

De Citroën Berlingo maakt deel uit van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Hij biedt optimale rijkwaliteiten, waarbij u van elke rit geniet dankzij het zitcomfort, het veercomfort en het geluidscomfort.

De Citroën Berlingo heeft een bijzonder licht interieur dankzij het grote glasoppervlak rondom. Het grote glazen panoramadak zorgt, wanneer het elektrisch bedienbare zonnescherm is geopend, voor extra licht.

Handige opbergmogelijkheden en genoeg bagageruimte voor iedereen

Handige opbergmogelijkheden en genoeg bagageruimte

De praktische Citroën Berlingo is altijd en overal gemakkelijk toegankelijk dankzij de twee schuifdeuren en de achterklep met een te openen achterruit.

De Citroën Berlingo is ruim en uitermate flexibel dankzij de wegklapbare stoelen. De bagageruimte heeft een inhoud van 775 liter in de uitvoering M en een inhoud van tot 1050 liter in de uitvoering XL.

De Citroën Berlingo beschikt over 186 liter aan praktische en ruime opbergmogelijkheden, zoals de opbergvakken in de Modutop® met een totale inhoud van 92 liter.

OPTIMALE FLEXIBILITEIT

Om het interieur volledig naar eigen wens in te delen kunnen de achterstoelen afzonderlijk of gezamenlijk worden weggeklapt op de vloer. Er ontstaat dan een vlakke laadvloer. Als ook de voorpassagiersstoel van de Citroën Berlingo op de bodem wordt weggeklapt, ontstaat een laadruimte van wel 4000 liter en een laadlengte van meer dan 3 m (XL).

De hoedenplank kan in twee standen worden gezet: een conventionele hoge stand en een middenstand waarmee de bagageruimte kan worden opgedeeld. De hoedenplank kan een gewicht van 25 kg dragen en is gemakkelijk bereikbaar via de te openen achterruit. Bovendien kan hij handig achter de stoelen van de tweede zitrij worden opgeborgen.

Citroën Berlingo: optimale flexibiliteit

De afmetingen van de Citroën Berlingo

2 LENGTES, M EN XL, OM AAN IEDERS WENSEN TE KUNNEN VOLDOEN

Lengte

MM

Breedte

MM

Hoogte

MM

Inhoud kofferbak

liter


Aantal zitplaatsen

GVW

kg

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

De Citroën Berlingo is leverbaar in twee lengtes, M en XL. Beide carrosserievarianten zijn compact en evenwichtig gelijnd. Zowel met 5 zitplaatsen (M of XL) of 7 zitplaatsen (XL) biedt de Citroën Berlingo een optimaal comfort voor alle inzittenden.

De XL is dankzij de langere wielbasis en de grotere overhang achter 35 cm langer dan de M. De stoelen van de derde zitrij kunnen uitgenomen en in lengte verschoven worden, zodat u, afhankelijk van uw behoeften, kunt kiezen voor meer comfort voor de passagiers of meer bagageruimte.

 

TECHNOLOGIE

De technologie van Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo beschikt over 18 rijhulpsystemen, die niet alleen het comfort maar ook de veiligheid tijdens uw autorit verhogen. Ontdek de rijhulpsystemen, zoals het Lane Departure Warning-systeem en Driver Attention Alert, hieronder.

RIJHULPSYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT

Ontspannen rijden

Citroën Berlingo: ontspannen rijden

De Citroën Berlingo beschikt over een scala aan moderne technologieën die dagelijks van pas kunnen komen.

Technologieën die ervoor zorgen dat u zo veilig en ontspannen mogelijk kunt rijden.

... dankzij de veiligheid van de 18 rijhulpsystemen

Citroën Berlingo: veiligheid van de 18 rijhulpsystemen

Active Lane Departure Warning System, Driver Attention Alert, dodehoekbewaking, uitgebreide verkeersbordherkenning, automatisch noodremsysteem, achteruitrijcamera met Top Rear Vision, enz.

... dankzij de connectiviteit van het 8 inch touchscreen

Citroën Berlingo: verlengstuk van uw digitale wereld

Het 8 inch touchscreen en de 4 connectiviteitstechnologieën maken uw auto het verlengstuk van uw digitale wereld: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box en draadloos opladen van uw smartphone.

18 RIJHULPSYSTEMEN

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

Het head-up kleurendisplay projecteert belangrijke rijinformatie (rijsnelheid en adviessnelheid, instellingen van de cruise control/snelheidsbegrenzer, enz.) op een inklapbaar, doorzichtig paneel in het gezichtsveld van de bestuurder.

PARKEERHULP VOOR, ACHTER EN ZIJKANT

PARKEERHULP VOOR, ACHTER EN ZIJKANT

Dit systeem informeert de bestuurder over de aanwezigheid van obstakels in de buurt van de auto door middel van markeringen die op het 8 inch touchscreen worden weergegeven en een geluidssignaal.

KEYLESS ENTRY AND START

KEYLESS ENTRY AND START

Dankzij dit systeem kan de gebruiker zijn auto vergrendelen en ontgrendelen, en de motor starten terwijl hij de sleutel op zak houdt.

ACTIVE SAFETY BREAK

ACTIVE SAFETY BREAK

Dit noodremsysteem beperkt de kans op een aanrijding. Het werkt vanaf 5 km/h bij vaste of bewegende objecten en voetgangers. Als de bestuurder niet reageert op de waarschuwing van de Collision Risk Alert, remt het systeem de auto automatisch af.

HILL START ASSIST

HILL START ASSIST

Dit hulpsysteem vergemakkelijkt het wegrijden op een helling. Het voorkomt dat de auto ongewenst in beweging komt op een helling als het rempedaal wordt losgelaten. Het systeem werkt op hellingen van meer dan 3% en houdt de auto 2 seconden op zijn plaats.

DRIVER ATTENTION ALERT

DRIVER ATTENTION ALERT

Dit systeem bepaalt de mate van oplettendheid van de bestuurder aan de hand van afwijkingen in de koers ten opzichte van de rijstrookmarkeringen. Deze functie is met name effectief op auto- en snelwegen (snelheden boven de 65 km/h).

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Dit systeem komt bij een snelheid vanaf 60 km/h in actie in situaties waarbij de bestuurder indommelt of gewoon even niet oplet. Als de auto een witte streep overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld, wordt de bestuurder gewaarschuwd met geluidssignalen en een visuele waarschuwing.

COLLISION RISK ALERT

COLLISION RISK ALERT

Deze functie waarschuwt de bestuurder voor een dreigende aanrijding met een voorligger of een voetganger die zich op de rijstrook bevindt. Als er een aanrijding dreigt, wordt de bestuurder met geluidssignalen en visuele signalen gewaarschuwd.

ACHTERUITRIJCAMERA

ACHTERUITRIJCAMERA

Deze camera geeft, nadat de achteruitversnelling is ingeschakeld, het beeld van de omgeving achter de auto weer op het hoofdscherm. Op het scherm weergegeven lijnen in verschillende kleuren geven de afstand tussen de auto en een eventueel obstakel aan. Zo wordt achteruitrijden kinderspel.

COFFEE BREAK ALERT

COFFEE BREAK ALERT

Dit systeem waarschuwt de bestuurder als het tijd is om de autorit even te onderbreken met een pauze, nadat hij in totaal twee uur heeft gereden met een snelheid van meer dan 65 km/h.

GROOTLICHTASSISTENT

GROOTLICHTASSISTENT

De grootlichtassistent schakelt de verlichting automatisch over van dimlicht naar grootlicht en vice versa, afhankelijk van de aanwezigheid van andere voertuigen.

TRAILER STABILITY CONTROL

TRAILER STABILITY CONTROL

Deze extra functie van het ESP detecteert slingerbewegingen van de aanhanger en grijpt in op de remmen van de auto om de aanhanger te stabiliseren. Deze functie werkt bij alle auto's voorzien van een trekhaak.

ELEKTRISCHE PARKEERREM

ELEKTRISCHE PARKEERREM

Deze parkeerrem wordt automatisch aangetrokken bij het afzetten van de motor en weer vrijgezet zodra u wilt wegrijden. U kunt hem ook zelf aantrekken en weer vrijzetten met de hendel.

GRIP CONTROL MET HILL DESCENT ASSIST

GRIP CONTROL MET HILL DESCENT ASSIST

De antispinregeling Grip Control optimaliseert de tractie door de aandrijving van de voorwielen aan te passen aan het type ondergrond (sneeuw, modder, enz.). De Hill Descent Assist begrenst de snelheid van de auto op een steile afdaling, zowel bij vooruit- als achteruitrijden, zodat u altijd de controle over de auto behoudt.

PARK ASSIST

PARK ASSIST

De Park Assist is een actief parkeerhulpsysteem voor het fileparkeren of het parkeren in een vak haaks op de rijbaan. Op verzoek van de bestuurder detecteert het systeem een geschikt parkeervak waarna het de auto veilig in het vak stuurt. De bestuurder hoeft slechts de achteruitversnelling in te schakelen, gas te geven en te remmen.

SNELHEIDSLIMIETHERKENNING

SNELHEIDSLIMIETHERKENNING

Het systeem herkent borden met een snelheidslimiet en geeft deze informatie door aan de bestuurder. Deze snelheid kan worden gebruikt als ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer. Het systeem detecteert ook de borden die het einde van een snelheidslimiet aangeven.

ADAPTIEVE CRUISE CONTROL

ADAPTIEVE CRUISE CONTROL

Dit systeem detecteert de voorligger en houdt door automatisch afremmen en gas geven een van tevoren door de bestuurder ingestelde veilige afstand tot deze voorligger aan. Bij uitvoeringen met de stopfunctie, uitsluitend in combinatie met de EAT8, kan de auto zelfs volledig tot stilstand worden gebracht.

DODEHOEKBEWAKING

DODEHOEKBEWAKING

Een in de hoek van de buitenspiegel oplichtende oranje led attendeert de bestuurder op een voertuig dat zich in de dode hoek van de auto bevindt. Het systeem, dat volgens hetzelfde principe werkt als de parkeerhulp, vormt een belangrijk pluspunt voor uw veiligheid.

Citroën Berlingo: motoren

MOTOREN

De Citroën Berlingo heeft een dynamisch rijkarakter dankzij een nieuw platform in combinatie met motoren van de nieuwste generatie, met een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot.

Met zijn veelzijdige benzine- en dieselmotoren biedt de Berlingo zowel in de stad als op buitenwegen bijzonder veel rijplezier. De motoren leveren eersteklas prestaties, maar ontzien ook het milieu.

De Citroën Berlingo is in de tweede helft van 2019 bovendien ook leverbaar met de nieuwe automatische transmissie EAT8 met 8 versnellingen, die een optimaal rijcomfort garandeert.

Het gamma PureTech-benzinemotoren:

1.2 PureTech S&S 110 pk of 1.2 PureTech S&S 130 pk (automatische transmissie EAT8)

Het gamma BlueHDi-dieselmotoren:

1.5 BlueHDi S&S 75 pk of 100 pk (handgeschakelde 6-versnellingsbak of automatische transmissie EAT8)

Miniatuur Citroën Berlingo

Breid je verzameling uit en ontdek nu ook Berlingo in miniatuurversie! De Citroën Berlingo is op schaal 1/64 en is verkrijgbaar in 4 kleuren: zand, groen, grijs en blauw.

Vanaf 5,00 euro

Miniatuur Citroën Berlingo
Top