Verwijzing in seconden

CITROËN C1 JCC+

SPECIALE SERIE ONTWORPEN DOOR JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC

De speciale serie Citroën C1 JCC+ is ontworpen door Jean-Charles de Castelbajac. Deze fashion car zal kunst-, design- en modelenthousiastelingen aanspreken die op zoek zijn naar een stadsauto met een exclusief ontwerp.

EEN KLEURRIJKE STADSAUTO

STIJLVOL

Citroën C1 JCC+: een kleurrijke stadsauto

Zo is deze versie uitgevoerd met rode buitenspiegelkappen, gele accenten op de C-stijlen en zwarte 15-inch lichtmetalen wielen met blauwe wielnaafdoppen.

EEN BAANBREKENDE MODEAUTO

KUNST OM MEE TE RIJDEN

De achterkant van de Citroën JCC+

De Citroën C1 JCC+ is een sprankelende, ongecompliceerde auto met veel stijl en karakter om de stad op een andere manier te verkennen. Verkrijgbaar in een 5-deurs uitvoering, gesigneerd met de initialen van de ontwerper op de achterklep.

EEN NIEUWE GRAFISCHE ELEGANTIE

EN BESCHIKBAAR IN 5 CARROSSERIEKLEUREN

Detail-danseurs_1500x488

De 15" Planet lichtmetalen velgen zijn zwart, net als de wielkastverbreders en de getinte achterruiten. Het dak, dat ook zwart is, past goed bij de verschillende carrosseriekleuren: Lipizan White, Gallium Grey, Carlinite Grey, Caldéra Black of Scarlet Red.

EEN UNIEK JCC+ INTERIEUR KLEURENPALET

De persoonlijkheid van de ontwerper komt ook tot uiting in het interieur van de Citroën C1 JCC+. Op het dashboard worden met een strip in Scarlet Red de ventilatieroosters in de kleur Porcelain White benadrukt.

Het interieur van de Citroën C1 JCC+
Details van de Citroën C1 JCC+

Bij de verpersoonlijking van het interieur van C1 JCC+ is ook het monogram van de maker in de vloermatten opgenomen. De op de specifieke blauwe bekleding geborduurde JCC+ signatuur trekt de aandacht naar de hoofdsteunen van de zitting.

COMFORT- EN VEILIGHEIDSUITRUSTING

DE ALLERNIEUWSTE TECHNOLOGIE

De technologie van de Citroën C1 JCC+

De Citroën C1 JCC+ is gebaseerd op de topklasse Shine versie en beschikt over talrijke functies voor een nog groter rijcomfort. Met 6 airbags, een ESP-systeem en lage banden spanning detectie is de Citroën C1 JCC+ uitgerust met de technologieën die essentieel zijn voor uw veiligheid. Om het rijden in de stad te vergemakkelijken, is hij uitgerust met Hill Start Assist en een achteruitrijcamera. Dankzij de Mirror Screen-technologie kunt u uw smartphone aansluiten en al uw rijgeschikte applicaties eenvoudig bedienen vanaf het 7" touchscreen van uw Citroën C1 JCC+.

EEN EFFICIËNTE, EURO 6.3 GEHOMOLOGEERDE MOTOR

GECONTROLEERD VERBRUIK

Motoren van Citroën C1 JCC+

De Citroën C1 JCC+ is even slim als zuinig dankzij zijn lage gewicht (840 kg), zijn banden met een zeer lage rolweerstand en zijn motor met het best mogelijke brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Aangedreven door een VTi 72 benzinemotor met Stop & Start is Citroën C1 JCC+ voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak.

Top