Verwijzing in seconden

CITROËN C1

HET ANTWOORD OP DE UITDAGINGEN VAN VANDAAG

Citroën C1 biedt concrete oplossingen voor het vervoer in de stad. Hij is leverbaar als drie- en vijfdeurs. Bovendien is er een carrosserievariant aan het gamma toegevoegd, de met een vouwdak uitgeruste Airscape.

Citroën C1

STERKE PUNTEN

  • Sterke persoonlijkheid, optimistische stijl en dynamische lijnen.
  • Compact, wendbaar, ergonomisch en comfortabel.
  • Nuttige technologie: achteruitrijcamera, Active City Brake.
  • Lage verbruikskosten: vanaf 3,8 l/100 km (86 g CO2/km).

1
2
3
4
5
Citroën C1: onweerstaanbaar

KIJK... ONWEERSTAANBAAR!

Citroën C1 trekt de aandacht met zijn acht flitsende carrosseriekleuren en led-dagrijverlichting. De verticaal geplaatste verlichtingsunits versterken het vrolijke uiterlijk en hightech karakter van Citroën C1.

SPEEL MET DE CONTRASTEN EN KLEUREN

De contrasten en kleuren van Citroën C1

Citroën C1 is met zijn 8 beschikbare carrosseriekleuren, waaronder de kleuren Pacific green en Scarlet Red, een bijzonder kleurrijke auto. Met zijn optionele two tone-kleurstellingen speelt Citroën C1 ook graag met contrasten.

AIRSCAPE: ONDERWEG GENIETEN VAN DE BUITENLUCHT

Het stoffen vouwdak is uitzonderlijk groot (800 mm x 760 mm) en dankzij de elektrische bediening eenvoudig te gebruiken. De Airscape-uitvoeringen van Citroën C1 zijn ook in two tone-kleurstellingen leverbaar. Het stoffen dak is namelijk leverbaar in drie kleuren (Sunrise Red, Night Blue of Black) die kunnen contrasteren met de kleur van de carrosserie. Zo zijn een groot aantal kleurrijke en optimistische combinaties mogelijk.
Onderweg genieten van de buitenlucht in Citroën C1

EEN KLEURRIJK INTERIEUR

Het kleurrijke interieur van Citroën C1

Even vrolijk aan de buitenzijde als in het interieur. Het strakke dashboard is voorzien van aantrekkelijke kleuraccenten rondom het bedieningspaneel van het multimediasysteem, de ventilatieroosters en de versnellingspook.

Het interieur ademt een vrolijke en optimistische sfeer door het gebruik van bekledingsstoffen met opvallende kleuren.

Afmetingen van Citroën C1

Lengte

3466 MM

Breedte

1615/1884 MM

Hoogte

1460 MM

Inhoud kofferbak

196 / 780 liter

COMFORT

Het comfort van Citroën C1

Citroën C1 is ontworpen om het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken: de praktische bagageruimte heeft een inhoud van 196 liter en is prima bereikbaar doordat de hoedenplank bij het openen van de achterklep automatisch wegklapt.

TOT WEL 780 LITER BAGAGERUIMTE

Als de achterzitplaatsen zijn neergeklapt, beschikt u over een bagageruimte van 780 liter.

De uitrusting staat in het teken van comfort:

- Automatische airconditioning*
- In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
- Voorstoelen met positiegeheugen (3-deurs)
- Stoelverwarming*
- Talrijke handige opbergmogelijkheden

 

*optioneel

WEGLIGGING

Citroën C1 biedt rijplezier, comfort en rust

Waar u ook rijdt, Citroën C1 biedt rijplezier, comfort en rust. Het veercomfort is uitstekend en het rijgedrag is onder alle omstandigheden dynamisch en veilig.

Met zijn doordachte afmetingen is Citroën C1 een van de meest veelzijdige compacte stadsauto's.

VEILIGHEID

Citroën C1: veiligheid

Citroën C1 is standaard voorzien van 6 airbags (frontairbags, zij- en hoofdairbags) en ESP. Dit systeem stabiliseert bij gripverlies de koers van de auto. En dankzij de snelheidsbegrenzer en het bandenspanningscontrolesysteem rijdt u extra ontspannen.

Citroën C1 is als optie leverbaar met Active City Brake, een functie die tot een snelheid van 30 km/h de remmen automatisch kan activeren, en LDWS, een systeem dat u waarschuwt wanneer de auto ongewenst de rijstrook dreigt te verlaten.

TECHNOLOGIEËN

De intelligente technologie van Citroën C1

Bij Citroën C1 heeft Citroën gekozen voor gebruiksvriendelijke technologie, zoals het 7 inch touchscreen en de achteruitrijcamera.

VEELZIJDIGE EN COMPACTE STADSAUTO

ACHTERUITRIJCAMERA

HILL START ASSIST

7" INCH KLEURENTOUCHSCREEN

Het rijden in Citroën C1 is een ontspannen ervaring dankzij de rijhulpsystemen. Zodra de achteruitversnelling is ingeschakeld, worden de beelden van de achteruitrijcamera weergegeven op het 7 inch touchscreen. Zo wordt achteruit inparkeren kinderspel.

Dit standaard geleverde systeem kan in de stad bijzonder handig zijn, bijvoorbeeld bij het wegrijden op een helling van een parkeergarage. Op hellingen van meer dan 3% houdt de Hill Start Assist de auto twee seconden op zijn plaats, zodat u rustig weg kunt rijden.

De intuïtieve en gebruiksvriendelijke technologie van Citroën C1

Citroën C1 zit vol intuïtieve en gebruiksvriendelijke technologie. Het 7" kleurentouchscreen is een fraai voorbeeld. Via dit in het midden van het dashboard geplaatste scherm kunt u de boordcomputer, uw telefoon en de audio bedienen.

BEDIEN UW SMARTPHONE MET HET 7" TOUCHSCREEN

Via het 7" touchscreen geniet u heel eenvoudig van de functies van uw smartphone: navigatie, telefoon, muziek en alle andere nuttige applicaties die verenigbaar zijn met rijden.

U hoeft slechts uw smartphone met een kabel aan te sluiten en de Mirror Screen-functie te activeren op het 7” touchscreen.

De functie Mirror Screen is compatibel met Apple CarPlay™, Android Auto en MirrorLink®.

Mirror Screen

Het gemiddelde verbruik(1) van een Citroën C1

Om haar klanten beter te informeren stelt de PSA Groep voor om toegang te hebben tot een onafhankelijke en gecertificeerde meting van het verbruik in praktijkomstandigheden. Meer weten

  • Bereken uw verbruik
(1) Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com

Miniatuurversie Citroën C1

Doe uzelf een modelauto van Citroën C1 cadeau in de schaal 1:43 of 3 inch en kies voor één van de 4 kleuren of de witte uitvoering met een dak in de kleur Bleu Pacifique. Verzamelaars van eigentijdse modelauto's zullen deze natuurgetrouwe weergave van deze compacte Citroën zeker waarderen!

Prijs 3 inch: € 4,00
Prijs 1:43: € 30,00Miniatuurversie Citroën C1
Top