Verwijzing in seconden

DE STADSAUTO MET EEN UNIEK KARAKTER

Citroën C1 voelt zich met zijn compacte afmetingen en superieure wendbaarheid in de stad als een vis in het water. Deze frisse, eigenwijze stadsauto is leverbaar als 3- en 5-deurs, en als de met een vouwdak uitgeruste Airscape.

3,46 M
3- EN 5-DEURS
3,46 M
3- EN 5-DEURS

De afmetingen van Citroën C1, zowel die van de 3- als van de 5-deurs, zijn bijzonder compact (3,46 m lang, 1,62 m breed en 1,46 m hoog). Desondanks biedt hij comfortabel ruimte aan 4 volwassenen.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Het algehele comfort van Citroën C1 is verder verbeterd dankzij een geoptimaliseerde geluidsisolatie en een topklasse veercomfort. De tastbare resultaten van het Citroën Advanced Comfort®-programma.

34 KLEURCOMBINATIES
34 KLEURCOMBINATIES

Stel uw Citroën C1 naar uw eigen smaak en wensen samen. Eén of twee carrosseriekleuren? In totaal zijn er wel 34 combinaties mogelijk, zodat u de auto tot in de kleinste details kunt personaliseren.

6 RIJHULPSYSTEMEN
6 RIJHULPSYSTEMEN

De technologieën van Citroën C1 maken u het leven gemakkelijker. Hij is uitgerust met 6 veiligheids- en rijhulpsystemen, waaronder Active City Break en Speed Limit Recognition.

DESIGN

Citroën C1: Design

...

ONWEERSTAANBAAR

OPTIMISTISCH EN DYNAMISCH

Citroën C1 onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de brutaal ogende koplampen.

De verticaal geplaatste led-dagrijverlichting accentueert het vrolijke uiterlijk en geeft Citroën C1 nog meer karakter.

Citroën C1: Optimistisch en dynamisch
Citroën C1: 32 combinaties

32 COMBINATIES

SPEEL MET KLEUREN EN CONTRASTEN

Met zijn 8 kleuren, waaronder Lipizan White, Caldera Black, Gallium Grey, Calvi Blue en niet te vergeten Scarlet Red, is er altijd een carrosseriekleur die bij u past.

Citroën C1 speelt in zijn two tone-uitvoeringen ook graag met contrasten. Deze two tone-kleurstellingen zijn standaard op de speciale series.

In totaal zijn er wel 32 combinaties mogelijk, zodat u de auto tot in de kleinste details kunt personaliseren.

Creëer uw eigen Citroën C1!

EEN VROLIJK INTERIEUR

Het strakke dashboard van Citroën C1 is voorzien van aantrekkelijke kleuraccenten rondom het bedieningspaneel van het multimediasysteem, de ventilatieroosters en de versnellingspook.


Het interieur ademt een vrolijke en optimistische sfeer door het gebruik van stoelbekleding met opvallende kleuren.

Citroën C1: een vrolijk interieur

EEN ECHTE STADSAUTO

Citroën C1 is bijzonder compact maar biedt desondanks comfortabel ruimte aan 4 volwassenen.

Lengte

3466 MM

Breedte

1615/1884 MM

Hoogte

1460 MM

Inhoud kofferbak

196 / 780 liter

EEN UITERMATE COMFORTABEL INTERIEUR

Het comfort van Citroën C1

Ook in het interieur ontpopt Citroën C1 zich als een ideale stadsauto. De stoelen bieden een comfortabele zit en u beschikt over vele handige opbergruimtes die praktisch over het interieur zijn verdeeld. Natuurlijk is ook aan uw comfort gedacht: 7 inch touchscreen, automatische airconditioning, bedieningsfuncties op het stuurwiel enzovoort. En bij de 3-deurs zijn de voorstoelen voorzien van een stoelpositiegeheugen.

EEN BAGAGERUIMTE VAN 196 LITER

PRAKTISCH EN PRIMA BEREIKBAAR

Citroën C1 is ontworpen om het dagelijks leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De praktische, gemakkelijk toegankelijke bagageruimte heeft een inhoud van 196 liter, de achterbank is in twee delen neerklapbaar en de hoedenplank klapt bij het openen van de achterklep automatisch weg. Als de achterzitplaatsen zijn neergeklapt, beschikt u zelfs over een bagageruimte van 780 liter.
Citroën C1 heeft een bagageruimte van 196 liter
Citroën C1: Airscape

AIRSCAPE

ONDERWEG GENIETEN VAN DE BUITENLUCHT

Citroën C1 is leverbaar in een vijfdeursuitvoering met vouwdak, de Airscape.

Het stoffen vouwdak is uitzonderlijk groot (800 mm x 760 mm) en dankzij de elektrische bediening eenvoudig te gebruiken. Daarmee biedt de Airscape nog meer vrijheid en rijplezier!

TECHNOLOGIEËN

VOOR ZORGELOOS AUTORIJDEN

De technologieën van Citroën C1

Citroën C1 is standaard voorzien van zes airbags en ESP. Dit systeem stabiliseert bij gripverlies de koers van de auto. En dankzij de snelheidsbegrenzer en het bandenspanningscontrolesysteem rijdt u extra ontspannen.

6 RIJHULPSYSTEMEN

Citroën C1 is leverbaar met zes veiligheids- en rijhulpsystemen waaronder Active City Brake. Dit systeem activeert automatisch de remmen bij een kans op een aanrijding dankzij een camera en radars die boven aan de voorruit zijn gemonteerd.

 

Citroën C1: Mirror screen

MIRROR SCREEN

MOBILITEIT IN DE STAD EN CONNECTIVITEIT

Dankzij de Mirror Screen-technologie kunt u via het 7 inch touchscreen van uw auto in alle veiligheid de functionaliteit van uw smartphone gebruiken.

Zo kunt u veilig bijvoorbeeld uw favoriete muziek beluisteren, berichten bekijken, een navigatie-app gebruiken of een parkeerplaats zoeken.

Mirror Screen is compatibel met Android Auto, Apple CarPlay™ en MirrorLink®.

MOTOREN

EFFICIËNT EN KRACHTIG

Citroën C1 wordt aangedreven door een driecilinder-benzinemotor van de nieuwste generatie met Stop & Start die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak.

Dankzij deze motor behoren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van Citroën C1 tot de laagste van zijn segment.

Citroën C1: Motor
Citroën C1 modelauto

MODELAUTO'S CITROËN C1

TE KOOP BIJ DE LIFESTYLE-BOETIEK VAN CITROËN

Breid uw collectie eigentijdse modelauto's uit met een model van Citroën C1 in de schaal 1:64 en 1:43.

Prijs 1:64: € 5,00 incl. btw

Prijs 1:43: € 37,00 incl. btw
Top