Verwijzing in seconden

CITROËN C1 AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in een Citroën? Bekijk hieronder alle acties voor Citroën C1 en profiteer van extra voordeel op een nieuwe Citroën C1!

 

Citroën C1 Origins

Origins

Citroën C1 Origins Collector's Edition

v.a. € 15.600

De rijk uitgeruste C1 Origins met aantrekkelijk klant- en inruilvoordeel. Benieuwd naar de inruilprijs van uw auto bij aanschaf van een nieuwe Citroën C1. Maak gebruik van onze taxatietool en ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw auto.

Bereken inruilwaarde

Origins

Nog beperkt beschikbaar: de rijk uitgeruste Citroën Collector's Edition Origins modellen met klantvoordeel oplopend tot € 2.500.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht
Actievoorwaarden

 

Citroën C1

Private Lease

Citroën C1

v.a. € 199 p.m.

Profiteer nu van extra comfortabele Private Lease prijzen op onze Citroën C1! Een compact model met handige achteruitrijcamera en uiterst zuinig in verbruik. Nu al vanaf € 199 p.m.!

Meer info Private Lease Bereken private lease

Citroën Private Lease

Altijd al het ultieme comfort van onze SUV’s willen ervaren? Kom dan snel naar de dealer en profiteer van extra voordelige Private Lease prijzen op onze voorraad.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

Actievoorwaarden

 

Citroën C1

Bestsellers

Citroën C1

v.a. € 14.150

Nu onze best verkopende Citroën C1 met € 500 extra upgrade bonus! Profiteer bij aankoop van een Citroën C1 VTi 72 S&S 5-deurs Feel met Pack comfort van een aantrekkelijke upgrade bonus. Vraag uw dealer of ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en de extra upgrade bonus van toepassing op de C1 Feel met pack comfort!

Ga naar de dealer Bereken inruilwaarde

Bestsellers

Profiteer nu bij Citroën van extra upgrade bonus op onze best verkopende modellen! Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijdt binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

Actievoorwaarden
Top