Verwijzing in seconden

Citroën C1 Origins

Origins

Citroën C1 Origins Collector's Edition

v.a. € 15.350

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C1 Origins tot € 1.750 jubileumvoordeel; bestaande uit € 500 Origins uitrustingsvoordeel en daarbovenop trakteren wij op een inruilbonus oplopend tot € 1.250.

Ontdek meer Bereken inruilwaarde

Origins

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector's Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf. Nu profiteert u tijdelijk tot € 3.500 jubileumvoordeel bij aankoop van een Citroën.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht
Actievoorwaarden

Een nieuwe Citroën C1 vanaf € 100 per maand!

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk Citroën nu tijdelijk een nieuwe Citroën C1 vanaf € 100 per maand op basis van Citroën betaalplan. Met Citroën betaalplan koopt nu een nieuwe Citroën C1 tegen lage maandlasten als gevolg van een vastgestelde restwaarde na 5 jaar en uw aanbetaling bij aanvang van het contract. Deze aanbetaling kan ook het inruilbedrag van uw inruilauto zijn. Aan het einde van de looptijd blijft er een bedrag openstaan, de slottermijn. U heeft dan 3 mogelijkheden:

  1. Aan het einde van de looptijd kunt u uw Citroën C1 inruilen en overstappen op een nieuwe Citroën.
  2. U kiest ervoor om na afloop van de looptijd in uw Citroën C1 te blijven rijden. U betaalt de slottermijn af of herfinanciert dit bedrag. Na betaling van het laatste maandbedrag en het voldoen van de slottermijn, gaat het eigendom van de auto automatisch op u over;
  3. U levert uw Citroën C1 in en verkoopt deze aan de dealer.

Rekenvoorbeeld

VERSCHIL MET PRIVATE LEASE?

In tegenstelling tot Private Lease wordt u bij het Citroën Betaalplan na betaling van de laatste termijn eigenaar van uw auto. U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een all-risk verzekering, het onderhoud, pech hulp etc.

LIEVER ZORGELOOS CITROËN C1 RIJDEN MET CITROËN PRIVATE LEASE?

Met Citroën Private Lease stapt u zonder grote investering zorgeloos in een nieuwe Citroën. In het private lease maandbedrag zitten alle kosten inbegrepen, alleen de kosten voor brandstof betaalt u zelf. U rijdt een nieuwe Citroën C1 met Citroën private lease al vanaf € 199 per maand (looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar).

 

Citroën Betaalplan

Citroën C1

100 jaar Citroën

Citroën C1

v.a. € 199 p.m.

Profiteer nu van speciaal jubileumvoordeel op onze Citroën C1! Een compact model met handige achteruitrijcamera en uiterst zuinig in verbruik. Nu tijdens 100 jaar Citroën al vanaf € 199 p.m.!

Meer info Private Lease Bereken private lease

100 jaar Citroën

Citroën is 100 jaar en trakteert! Tijdens 100 jaar Citroën profiteert u van extra voordelige private lease prijzen op onze voorraad én indien u graag een automaat rijdt, krijgt u die van ons cadeau! Dus kom snel naar de dealer en profiteer van ons Jubileumvoordeel!

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

Actievoorwaarden
De automatische transmissie EAT8

Automaat cadeau!

100 jaar Citroën

Rijden met een automaat zorgt ervoor dat u meer ontspannen achter het stuur zit. U hoeft immers niet meer te schakelen en kunt op deze manier al uw aandacht op de weg vestigen. Wel zo comfortabel en daar houden wij van bij Citroën! Bovendien zorgt een automaat er ook voor dat u zuiniger rijdt. 

Heeft u ook altijd het comfort van een automaat willen ervaren? Nu tijdens 100 jaar Citroën krijgt u bovenop onze aantrekkelijke jubileum aanbiedingen een automaat cadeau!

  
Actievoorwaarden
Top