Verwijzing in seconden

CITROËN C1 AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in een Citroën? Bekijk hieronder alle acties voor Citroën C1 en profiteer van extra voordeel op een nieuwe Citroën C1!

 

Citroën C1 Origins

Origins

Citroën C1 Origins Collector's Edition

v.a. € 15.350

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C1 Origins tot € 1.000 voordeel. Naast € 500 Origins uitrustingsvoordeel, trakteren wij u nu op een extra voorraadpremie van € 500.

Ontdek meer Bereken inruilwaarde

Origins

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector's Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf. Nu profiteert u tijdelijk tot € 2.500 jubileumvoordeel bij aankoop van een Citroën.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht
Actievoorwaarden

Een nieuwe Citroën C1 vanaf € 100 per maand!

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk Citroën nu tijdelijk een nieuwe Citroën C1 vanaf € 100 per maand op basis van Citroën betaalplan. Met Citroën betaalplan koopt nu een nieuwe Citroën C1 tegen lage maandlasten als gevolg van een vastgestelde restwaarde na 5 jaar en uw aanbetaling bij aanvang van het contract. Deze aanbetaling kan ook het inruilbedrag van uw inruilauto zijn. Aan het einde van de looptijd blijft er een bedrag openstaan, de slottermijn. U heeft dan 3 mogelijkheden:

  1. Aan het einde van de looptijd kunt u uw Citroën C1 inruilen en overstappen op een nieuwe Citroën.
  2. U kiest ervoor om na afloop van de looptijd in uw Citroën C1 te blijven rijden. U betaalt de slottermijn af of herfinanciert dit bedrag. Na betaling van het laatste maandbedrag en het voldoen van de slottermijn, gaat het eigendom van de auto automatisch op u over;
  3. U levert uw Citroën C1 in en verkoopt deze aan de dealer.

Rekenvoorbeeld

VERSCHIL MET PRIVATE LEASE?

In tegenstelling tot Private Lease wordt u bij het Citroën Betaalplan na betaling van de laatste termijn eigenaar van uw auto. U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een all-risk verzekering, het onderhoud, pech hulp etc.

LIEVER ZORGELOOS CITROËN C1 RIJDEN MET CITROËN PRIVATE LEASE?

Met Citroën Private Lease stapt u zonder grote investering zorgeloos in een nieuwe Citroën. In het private lease maandbedrag zitten alle kosten inbegrepen, alleen de kosten voor brandstof betaalt u zelf. U rijdt een nieuwe Citroën C1 met Citroën private lease al vanaf € 199 per maand (looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar).

 

Citroën Betaalplan

 

Citroën C1

Private Lease

Citroën C1

v.a. € 199 p.m.

Profiteer nu van extra comfortabele Private Lease prijzen op onze Citroën C1! Een compact model met handige achteruitrijcamera en uiterst zuinig in verbruik. Nu al vanaf € 199 p.m.!

Meer info Private Lease Bereken private lease

Citroën Private Lease

Altijd al het ultieme comfort van onze SUV’s willen ervaren? Kom dan snel naar de dealer en profiteer tijdens ons 100-jarig bestaan van extra voordelige Private Lease prijzen op onze voorraad.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

Actievoorwaarden

 

Citroën C1

Bestsellers

Citroën C1

v.a. € 13.900

Nu onze best verkopende Citroën C1 met extra voorraadvoordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën C1 VTi 72 S&S 5-deurs Feel met Pack comfort van een aantrekkelijk voorraadvoordeel. Vraag uw dealer of ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto met de voorraadpremie van toepassing op de C1 Feel met pack comfort!

Ga naar de dealer Bereken inruilwaarde

Bestsellers

Profiteer nu bij Citroën van extra voorraadvoordeel op onze best verkopende modellen! Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

Actievoorwaarden
Top