Verwijzing in seconden

De dynamische en praktische Citroën C1 voelt zich met zijn compacte afmetingen en superieure wendbaarheid in de stad als een vis in het water. De speciale Millenium uitvoering is ideaal om op stijlvolle en onderscheidende wijze de stad te doorkruisen.

Citroën C1 Millenium Gris Gallium rijdend in de stad, schuin van voren

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

EEN ONWEERSTAANBAAR UITERLIJK
LEVERBAAR IN 12 KLEURCOMBINATIES

De speciale Millenium uitvoering is te herkennen aan de spatschermverbreders, de extra getinte achterzijruiten en de 15 inch Comet-wieldoppen. Ze geven deze Citroën C1 een extra sportieve en gedurfde uitstraling.
Deze speciale serie is leverbaar in alle 8 carrosseriekleuren van de Citroën C1 en in 4 two tone-kleurcombinaties waarbij het dak zwart is gespoten.

AMBIANCE METROPOLITAN GREY

ELEGANT INTERIEUR

Het interieur van de speciale Millenium uitvoering is uitgevoerd in de ambiance Metropolitan Grey. De sierdelen van het multimediabedieningspaneel, de middenconsole en de zijventilatieroosters zijn uitgevoerd in de elegante kleur Porcelaine White.

Citroën C1 Millenium

Voorstoelen van de Citroën C1 Millenium bekleed met stof in de kleuren grijs en wit

STOFFEN BEKLEDING
URBAN RIDE

HARMONIEUS INTERIEUR

Met zijn bijzonder comfortabele stoelen ontpopt de Citroën C1 Millenium zich ook in het interieur als de ideale stadsauto. Voor een even chique als warme uitstraling zijn de stoelen bekleed met de stof Urban Ride, in de kleuren grijs en wit met subtiele rode sierstiksels.

MIRROR SCREEN

CONNECTIVITEIT DIE DAGELIJKS VAN PAS KOMT

De C1 Millenium biedt niet alleen het totaalcomfort van het Citroën Advanced Comfort®-programma en rijplezier in overvloed, hij is ook 100% connected. Zo is hij voorzien van de functie Mirror Screen die compatibel is met Apple CarPlayTM en Android Auto. De praktische Citroën C1 Millenium beschikt ook over een audiosysteem met MP3-afspeelmogelijkheid dat bediend kan worden via het 7 inch touchscreen in het midden van het dashboard en een Bluetooth handsfree set.

Met twee handen vastgehouden smartphone en weergave van het scherm op het touchscreen van de Citroën

RIJHULPSYSTEMEN

COMFORTABEL DOOR DE STADSJUNGLE

De speciale Millenium uitvoering van de Citroën C1 voelt zich in de stad als een vis in het water. Hij is voorzien van verschillende rijhulpsystemen, zoals Hill Start Assist en de snelheidsbegrenzer.

Citroën C1 Millenium Gris Gallium in de stad, schuin van achteren

Close-up van het instrumentenpaneel van de Citroën C1

BENZINEMOTOR

EFFICIENCY EN PRESTATIES

De Citroën C1 Millenium is een veelzijdige auto, niet alleen door zijn comfort en wegligging maar ook door zijn pittige 3-cilinderbenzinemotor. Deze motor van de nieuwste generatie is uitgerust met Stop & Start en gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak.


Top