Verwijzing in seconden

CITROËN C3 AIRCROSS SUV C-SERIES

Citroën komt met de nieuwe speciale serie C-Series, waarin de C staat voor Citroën, voor het spreekwoordelijke Comfort van het merk en voor het karakter van de auto. De voor een breed publiek ontworpen C-Series valt op door zijn onderscheidende design, door zijn specifieke materialen en kleuren en door zijn comfortverhogende hightech uitrusting.

C3 Aircross SUV C-Series

Een design dat het onderscheidende karakter van Citroën accentueert

De C3 Aircross SUV C-Séries onderscheidt zich door zijn unieke kleuraccenten in de kleur Anodised Deep Red rondom de koplampen en op de buitenspiegelkappen. Hij wordt ook gesierd met een speciale, in reliëf uitgevoerde badge "C-Séries" op de voorportieren onder de buitenspiegels.

Hij is leverbaar in het wit (Natural White), in het zwart (Noir Perla Nera parelmoer) en in het grijs (Gris Acier Métallisé of Gris Platinium Métallisé). Daarmee biedt hij keuze uit 4 combinaties: een zwart dak in combinatie met de carrosseriekleuren Gris Acier, Gris Platinium en Natural White en een dak in de kleur Natural White in combinatie met de carrosseriekleur Noir Perla Nera.

Hij is standaard uitgerust met de gepolijste 16 inch lichtmetalen velgen Matrix.

Een verfijnd en gepersonaliseerd interieur

Het interieur is ingetogen chic: het dashboardpaneel is bekleed met kunstleder Mistral en de luchtroosters zijn afgewerkt met gematteerd verchroomde sierlijsten.

De royale en perfect zittende stoelen zijn uitgevoerd met een rode horizontale streep aan de bovenzijde van de rugleuning, die past bij de rode kleuraccenten van het exterieur, en voorzien van witte sierstiksels. Het "C-Séries"-logo op de stoelen accentueert de exclusiviteit van de speciale serie.

De C3 Aircross SUV C-Séries is ook uitgerust met vloermatten voor en achter met rode sierstiksels en speciale dorpellijsten.

C3 Aircross SUV C-Series: Een verfijnd en gepersonaliseerd interieur
Top