Verwijzing in seconden

C-SERIES, EEN SPECIALE SERIE
MET EEN UNIEKE PERSOONLIJKHEID

De speciale serie Citroën "C-Series" laat met kenmerkende kleuren, specifieke materialen en hoogwaardige technologieën alle facetten die Citroën zo bijzonder maken samenkomen, waarbij de nadruk wordt gelegd op het unieke design en comfort.

Het design van de C3 C-Series

DESIGN

UNIEKE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN

De Nieuwe Citroën C3 laat zijn eigenzinnige karakter nog sterker tot uitdrukking komen met de speciale serie "C-Series". De kleuraccenten in de kleur Anodised Deep Red rondom de mistlampen en de Airbumps® contrasteren op stijlvolle wijze met de vijf carrosseriekleuren:

 • Polar White
 • Soft Sand
 • Steel Grey
 • Platinium Grey
 • Perla Nera Black


  De stijl van de Citroën C3 C-Series

  Op het dak is de stickerset "C-Series" aangebracht en de buitenspiegels zijn voorzien van een speciale badge in reliëf. De sticker op de achterstijlen versterkt de grafische harmonie van de auto.

  Comfort

  Een geraffineerd interieur

  De stoelbekleding van de Nieuwe Citroën C3 "C-Series" herkent u aan de horizontale rode baan, witte sierstiksels en een logo met de naam van de speciale serie.

  Speciale vloermatten voor en achter met rode sierstiksels en speciale dorpellijsten maken het bijzondere karakter van deze speciale serie compleet.


  Een geraffineerd interieur

  TECHNOLOGIEËN

  ZORGELOOS RIJDEN

  De Nieuwe Citroën C3 C-Series is gebaseerd op het uitrustingsniveau Feel en is voorzien van uitrustingselementen die het rijplezier en het comfort verhogen. Om het manoeuvreren in de stad nog gemakkelijker te maken, is deze speciale serie standaard uitgerust met parkeerhulp achter.

   

  Citroën C3 C-Series
  Top