Verwijzing in seconden

CITROËN C3 AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in een Citroën? Bekijk hieronder alle acties voor Citroën C3 en profiteer van extra voordeel op een nieuwe Citroën C3!

 

Citroën C3 Origins

Origins

Citroën C3 Origins Collector's Edition

v.a. € 21.150

De rijk uitgeruste C3 Origins met aantrekkelijk klant- en inruilvoordeel. Benieuwd naar de inruilprijs van uw auto bij aanschaf van een nieuwe Citroën C3. Maak gebruik van onze taxatietool en ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw auto.

Bereken inruilwaarde

Origins

Nog beperkt beschikbaar: de rijk uitgeruste Citroën Collector's Edition Origins modellen met klantvoordeel oplopend tot € 2.500.
Actievoorwaarden

 

Citroën C3 (feel edition)

Private Lease

Citroën C3 (feel edition)

v.a. € 299 p.m.

Nu extra comfortabele Private Lease prijzen op Citroën C3! Een trendy design door o.a. de beschermende Airbumps® en talloze kleurcombinaties. En met 300 liter opbergruimte heeft u alle comfort van een ruime auto. Nu al vanaf € 299 p.m. voor een Citroën C3 Feel edition!

Meer info Private Lease Bereken private lease

Citroën Private Lease

Altijd al het ultieme comfort van onze SUV’s willen ervaren? Kom dan snel naar de dealer en profiteer van extra voordelige Private Lease prijzen op onze voorraad.

 

 

Actievoorwaarden

 

Citroën C3

Bestsellers

Citroën C3

v.a. € 20.190

Nu onze best verkopende Citroën C3 met € 1.000 extra upgrade bonus! Profiteer bij aankoop van een Citroën C3 PureTech 82 S&S Feel Edition met Navi DAB+ van een aantrekkelijke upgrade bonus. Vraag uw dealer of ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en de extra upgrade bonus van toepassing op de C3 Feel Edition!

Ga naar de dealer Bereken inruilwaarde

Bestsellers

Profiteer nu bij Citroën van extra upgrade bonus op onze best verkopende modellen! Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijdt binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

 

Actievoorwaarden
Top