Verwijzing in seconden

Citroën C3 Origins

Origins

Citroën C3 Origins Collector's Edition

v.a. € 20.650

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Origins tot € 3.500 jubileumvoordeel; bestaande uit € 2.500 Origins uitrustingsvoordeel en daarbovenop trakteren wij op een extra voorraadpremie van € 1.000.

Ontdek meer Bereken inruilwaarde

Origins

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector's Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf. Nu profiteert u tijdelijk tot € 3.500 jubileumvoordeel bij aankoop van een Citroën.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht
Actievoorwaarden

Citroën C3

100 jaar Citroën

Citroën C3

v.a. € 289 p.m.

Nu extra jubileumvoordeel op Citroën C3! Een trendy design door o.a. de beschermende Airbumps® en talloze kleurcombinaties. En met 300 liter opbergruimte heeft u alle comfort van een ruime auto. Tijdens 100 jaar Citroën al vanaf € 289 p.m.!

Meer info Private Lease Bereken private lease

100 jaar Citroën

Citroën is 100 jaar en trakteert! Tijdens 100 jaar Citroën profiteert u van extra voordelige private lease prijzen op onze voorraad én indien u graag een automaat rijdt, krijgt u die van ons cadeau! Dus kom snel naar de dealer en profiteer van ons Jubileumvoordeel!

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

 

Actievoorwaarden
De automatische transmissie EAT8

Automaat cadeau!

100 jaar Citroën

Rijden met een automaat zorgt ervoor dat u meer ontspannen achter het stuur zit. U hoeft immers niet meer te schakelen en kunt op deze manier al uw aandacht op de weg vestigen. Wel zo comfortabel en daar houden wij van bij Citroën! Bovendien zorgt een automaat er ook voor dat u zuiniger rijdt. 

Heeft u ook altijd het comfort van een automaat willen ervaren? Nu tijdens 100 jaar Citroën krijgt u bovenop onze aantrekkelijke jubileum aanbiedingen een automaat cadeau!

  
Actievoorwaarden
Top