COVID-19 | Wij houden onze dienstverlening in stand. Onze medewerkers staan klaar op de manier zoals u wenst.

Meer informatie

Verwijzing in seconden

CITROËN C3 AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in een Citroën? Bekijk hieronder alle acties voor de Citroën C3 en profiteer van extra voordeel op een nieuwe Citroën C3!

 

Citroën C3

Bestsellers

Citroën C3

v.a. € 20.190

Nu onze best verkopende Citroën C3 met extra voordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën C3 PureTech 82 S&S Feel Edition met Navi DAB+ van een aantrekkelijke inruilpremie. Ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en de extra inruilpremie van toepassing op de C3 Feel Edition! Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C3? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore.

Bekijk voorraadmodellen Bereken inruilwaarde

Bestsellers

Profiteer nu bij Citroën van extra inruilvoordeel op onze best verkopende modellen! Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijdt binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

 

Actievoorwaarden

 

Citroën C3 (feel edition)

Private Lease

Citroën C3 (feel edition)

v.a. € 299 p.m.

Nu extra comfortabele Private Lease prijzen op Citroën C3! Een trendy design door o.a. de beschermende Airbumps® en talloze kleurcombinaties. En met 300 liter opbergruimte heeft u alle comfort van een ruime auto. Nu al vanaf € 299 p.m. voor een Citroën C3 Feel edition!

Meer info Private Lease Bereken private lease

Citroën Private Lease

Altijd al het ultieme comfort van onze SUV’s willen ervaren? Kom dan snel naar de dealer en profiteer van extra voordelige Private Lease prijzen op onze voorraad.

 

 

Actievoorwaarden

 

Citroën C3 Origins

Origins

Citroën C3 Origins Collector's Edition

v.a. € 21.150

De rijk uitgeruste C3 Origins met aantrekkelijk klant- en inruilvoordeel. Benieuwd naar de inruilprijs van uw auto bij aanschaf van een nieuwe Citroën C3? Maak gebruik van onze taxatietool en ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw auto. Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van de rijke uitrusting en het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C3 Origins? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore.

Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad

Origins

Nog beperkt beschikbaar: de rijk uitgeruste Citroën Collector's Edition Origins modellen met aantrekkelijk klantvoordeel.
Actievoorwaarden

Citroën Lifestyle Pakket

Maak kans op een Citroën Lifestyle Pakket

Vul uw e-mailadres in en ontvang meer informatie over de Citroën C3. Daarnaast maakt u kans op een Citroën Lifestyle Pakket! Bekijk ook de actievoorwaarden.
Actie: Maak kans op een Citroën Lifestyle Pakket
Top