Citroën C3 - Aanbiedingen en acties - Citroën Nederland

Verwijzing in seconden

Route du Soleil-voordeel tot € 1.500

De Route du Soleil begint bij uw Citroën dealer. Tot en met 31 augustus profiteert u namelijk van zonnig voordeel op de Citroën-modellen.

Ga comfortabel op vakantie met een nieuwe Citroën C3! Profiteer tijdelijk van Route du Soleil-voordeel, oplopend tot € 1.500.

Of kies voor Citroën Private Lease. Tijdelijk profiteert u van extra zonnig Route du Soleil-voordeel tot € 20 per maand op uw Private Lease-maandtarief.U rijdt daardoor al een Citroën C3 met Private Lease tijdelijk vanaf € 235 per maand.

Actievoorwaarden
Citroën C3 - Route du Soleil

Het Private Lease-maandbedrag is inclusief:

garantie citroen
  • Reparatie en onderhoud door Citroën-dealer
  • Allrisk verzekering
Forfait Rendez-vous annuel
  • Wegenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten
Acheter pictogramme
  • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp met Citroën Business Assistance, ook in het buitenland
Forfait pneumatiques
  • Banden (winterbanden optioneel)

ZOMERS VOORDEEL OP CITROËN C3 FEEL EDITION!

Citroën C3 Feel Edition is een zeer complete auto, voorzien van de nieuwste technologieën zoals het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning, de achteruitrijcamera, het Lane Departure Warning System en de dodehoekbewaking. Standaard beschikt de C3 Feel Edition over o.a. Airbumps® en het Pack Relax DAB+.

Profiteer nu tijdelijk van € 2.000 zomers voordeel bij aankoop van Citroën C3 Feel Edition.

Liever Private Lease?
Stel dan snel jouw Citroën C3 Feel Edition samen en ontvang € 20 voordeel op het Private Lease-maandbedrag. Daarnaast leveren wij jouw nieuwe Citroën gratis bij jou thuis af, dankzij onze @homedelivery-service.

specials_c3-feel-edition

Citroën C3 ELLE

Elegant, modebewust en nu ook zeer voordelig!

specials_c3-elle

De op-en-top modebewuste uitvoering Citroën C3 ELLE is bestemd voor een ieder die op zoek is naar een stijlvolle en onderscheidende auto. Het accent van Citroën C3 ELLE ligt op personalisatie en technologie en dat merkt u aan ieder detail.

Naast de unieke personalisatiemogelijkheden voor zowel het interieur als het exterieur, beschikt Citroën C3 ELLE over een breed scala aan intelligente technologie, zoals een 3D-navigatiesysteem, Lane Departure Warning-systeem en snelheidslimietherkennings- en adviessysteem. Hierdoor wordt uw autorit niet alleen veiliger maar ook comfortabeler.

Profiteer nu tijdelijk van een aantrekkelijk voordeel, oplopend tot € 2.000, bij aankoop van een nieuwe Citroën C3 ELLE of een voordeel van € 20 op uw Private Lease-maandbedrag.

DE CITROËN C3 OP VOORRAAD

BEKIJK DE CITROËN C3-MODELLEN DIE BINNEN 10 DAGEN LEVERBAAR ZIJN.

Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C3? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore.


 
Top