Verwijzing in seconden

INSTRUCTIEVIDEO'S

Bent u sinds kort eigenaar van een Citroën C3 en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over zijn uitrusting? Bekijk de instructievideo's en ontdek hoe de technologieën van de Citroën C3 werken. In negen korte en informatieve video's vindt u alles wat u wilt weten over deze auto en de werking van zijn uitrusting.

Aarzel niet om op de kleine knop in de vorm van een lijst, links boven op het scherm van de videospeler, te klikken om de andere instructievideo's te bekijken.

DESIGN

Citroën C3 : Airbump®

Welke personalisatiemogelijkheden zijn er ?

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Connect Nav, het online navigatiesysteem

Bekijk informatie over uw met Citroën Connect Box uitgeruste auto

Hoe werken CarPlay®, MirrorLink® en Android Auto® ?

Snelheidslimietherkenning en -advies

Dodehoekbewaking

Voorkom een aanrijding met Citroën Active Safety Brake

Lane Departure Warning System

Citroën C3

Handleiding

Dankzij de informatie en instructies in de online handleiding, tevens te raadplegen via uw MyCitroën-app, kunt u veilig en onder alle omstandigheden optimaal gebruikmaken van uw Citroën C3.

Neem de tijd om de handleiding aandachtig te lezen, zodat u vertrouwd raakt met uw Citroën. De inhoud van deze handleiding heeft betrekking op alle beschikbare uitrustingen van de Citroën C3.

Uw auto kan, afhankelijk van het uitrustingsniveau, de uitvoering en de specifieke kenmerken voor het land waarvoor de auto bestemd is, slechts van een deel van de in deze handleiding vermelde uitrustingen, zijn voorzien.
Top