Verwijzing in seconden

C-SERIES, EEN BIJZONDER COMFORTABELE SPECIALE SERIE MET EEN ONDERSCHEIDEND UITERLIJK

De "C" van de nieuwe speciale serie C-Series staat voor Citroën, voor het spreekwoordelijke Comfort van het merk en voor het karakter van de auto.

Een serie die perfect past bij de Citroën C4 Cactus, de op het gebied van comfort en design maatgevende compacte hatchback van het merk. De C4 Cactus C-Series beschikt over 2 belangrijke innovaties die garant staan voor een ongekend rijcomfort: de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en de Advanced Comfort Seats.

 

Logo-C-Series

Design

Aan de buitenzijde is deze compacte hatchback te herkennen aan de sierdelen in de kleur Anodised Deep Red rondom de mistlampen en in de Airbumps®, en het in reliëf aangebrachte C-Series-embleem op de voorportieren.

De C4 Cactus C-Series is leverbaar in de kleuren Blanc Banquise, Blanc Perle Nacré, Gris Acier, Gris Platinium en Noir Obsidien en is uitgerust met de lichtmetalen 16 inch-velgen Steel & Style en extra getinte achterruiten.

Citroën C4 Cactus C-Series

C4-Cactus-C-Series-Design

 

Een onderscheidend C-Series-embleem is in reliëf aangebracht op de voorportieren, onder de buitenspiegels. Als speciale serie C-Series is de geraffineerde en elegante C4 Cactus uitgerust met het Color Pack Anodised Deep Red dat bestaat uit gekleurde sierdelen in de Airbumps® en rondom de mistlampen vóór.

Citroën C4 Cactus C-Series: Comfort

Comfort

De Citroën C4 Cactus C-Series biedt dankzij de vering met Progressive Hydraulic Cushions® een onovertroffen rijcomfort. Deze vering filtert en absorbeert alle oneffenheden in het wegdek en geeft het voor een Citroën zo kenmerkende "vliegende tapijt"-gevoel. U zult ook de demping en het dynamische rijgedrag van de auto waarderen.

De ambiance in het interieur is specifiek voor deze speciale serie. Het strakke en fraaie dashboard is afgewerkt in een stijl die verwijst naar de wereld van koffers en reizen. De Advanced Comfort Seats zijn voorzien van witte sierstiksels en een contrasterende horizontale rode baan aan de bovenzijde van de rugleuningen die harmonieert met de kleuraccenten aan de buitenzijde.

Het "C-Series"-label aan de stoelen herinnert de inzittenden aan het exclusieve karakter van deze speciale serie. Specifieke zwarte matten voor en achter met rode sierstiksels completeren het geheel.

Technologieën

De C4 Cactus C-Series is gebaseerd op de Feel-uitvoering en biedt als extra uitrusting:

● Voorzieningen die het comfort van de C4 Cactus verder vergroten, zoals de elektrisch inklapbare buitenspiegels, Citroën Advanced Comfort Stoelen, de in hoogte verstelbare passagiersstoel en de Mirror Screen-functie die compatibel is met Apple CarPlay.

● Extra getinte ruiten achter die het vloeiende en pure design van de C4 Cactus versterken.

De Citroën C4 Cactus C-Series beschikt over acht rijhulpsystemen zoals Citroën Connect Nav en Citroën Connect Box met Pack Drive Assist. Hij is ook voorzien van Mirror Screen, waarmee u de apps van uw smartphone via het touchscreen van de auto kunt gebruiken.

Alles wat u nodig hebt om zorgeloos te kunnen rijden.
Citroën C4 Cactus C-Series: Technologiën
Citroën C4 Cactus C-Series: Motoren

Motoren

De C4 Cactus C-Series is leverbaar met de PureTech 110 S&S-benzinemotor en de BlueHDi 100 S&S en 120 S&S, twee dieselmotoren van de nieuwste generatie die lage verbruikscijfers combineren met een geringe NOx-uitstoot.


Automatische transmissie EAT6

De automatische transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de BlueHDi 120 S&S-dieselmotor, staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort.


Automatische transmissie EAT6
Top