Verwijzing in seconden

ACTIES CITROËN CACTUS

PRIVATE LEASE VANAF € 411 P.M.

Comfortabel en zorgeloos rijden in een ruime Citroën C4 Cactus met zijn unieke veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) voor € 411 per maand met Citroën Private Lease. De C4 Cactus is alleen nog uit voorraad leverbaar. 

COMFORT BONUS

De Citroën C4 Cactus is pionier op het gebied van comfort dankzij zijn uniek veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de Advanced Comfort Seats (optioneel). Inmiddels is de productie van deze klassieker van de toekomst gestopt en is de C4 Cactus alleen nog uit voorraad verkrijgbaar. Uw voordeel loopt op tot € 3.000!

Rijd direct weg in een van onze voorraadmodellen

Of ontdek wat Citroën Private Lease voor u kan betekenen

Wanneer u kiest voor een auto uit voorraad, rijdt u al heel snel in uw nieuwe Citroën. Via onze carstore kunt u online uw auto bestellen. U hoeft er de deur niet voor uit.

Liever private leasen? Dat kan ook.
Private Lease betekent geen grote investering in 1 keer en alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor de komende jaren zijn al inbegrepen. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Met Private Lease FLEX is uw Citroën Private Lease opzegbaar als dat nodig is. Dat is dus écht zorgeloos autorijden!

Rijd direct weg in een Citroën C4 Cactus

MAAK KENNIS MET CITROËN C4 CACTUS TIJDENS EEN PROEFRIT!

Citroën onthult Citroën C4 Cactus, de nieuwe compacte hatchback van het merk. De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een serieuze speler binnen zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort.

Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats®. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort dat, bij uitstek, in de praktijk moet worden ervaren!

Neem plaats achter het stuur van de Citroën C4 Cactus en maak een proefritafspraak bij de dichtstbijzijnde Citroën-dealer.

 

Bekijk de video's van Citroën C4 Cactus

Het exterieurdesign van Citroën C4 Cactus

EXTERIEURDESIGN

De originele Citroën C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks. Hij is direct herkenbaar aan zijn pure en vloeiende design met typische Citroën-stijlkenmerken: zoals de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten.

De Citroën C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs met geraffineerde kleuraccenten.

DE ULTRACOMFORTABELE HATCHBACK

De Citroën C4 Cactus vormt een belangrijk nieuw hoofdstuk in het Citroën Advanced Comfort®-programma. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch Citroën.
De 12 rijhulpsystemen en 3 connectiviteitstechnologieën staan garant voor gemakkelijk en zorgeloos rijden.

De ultracomfortabele Citroën C4 Cactus

Een uniek karakter en een gedurfd design

Het unieke karakter en gedurfd design van de Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus kenmerkt zich door een organisch en vloeiend design met onderscheidende elementen die hem een uniek karakter geven:

  • Een optisch zwevend dak door het rondom aansluitende glasoppervlak,
  • Een vloeiend silhouet dat wordt geaccentueerd door de nieuwe, slankere Airbumps aan de onderzijde van de portieren en de robuuste wielkastbeschermers die met name in de stad de carrosserie optimaal beschermen.

De combinatie van compacte afmetingen en een lange wielbasis zorgt niet alleen voor een dynamisch en wendbaar rijkarakter, maar ook voor veel ruimte voor alle inzittenden.

De voorzijde van de Citroën C4 Cactus

De nieuwe voorzijde oogt breder door de in de flanken doorlopende nieuwe LED-dagrijverlichting in het verlengde van de chevrons en smallere koplampen die worden geaccentueerd door glanzend zwarte sierlijsten. De in de carrosseriekleur uitgevoerde bumper is voorzien van luchtinlaten aan de flanken die de dynamiek versterken.

Het achterlicht van de Citroën C4 Cactus

Aan de achterzijde wordt het hatchback-karakter benadrukt door de gladde en puur vormgegeven achterklep en de nieuwe geraffineerde LED 3D-achterlichten die de auto breder doen ogen en een moderner karakter geven.

PERSONALISERINGSMOGELIJKHEDEN VOOR DE C4 CACTUS

De personaliseringsmogelijkheden van de Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met:

  • 9 carrosseriekleuren.
  • 4 trendy Color Packs: Glossy Black, Silver Chrome, White en Red. Deze op de Airbumps® en het onderste gedeelte van de voorbumper aangebrachte kleuraccenten contrasteren op subtiele wijze met de carrosseriekleur.

 

Met de diverse leverbare lichtmetalen velgen kunt u uw auto een nog persoonlijker tintje geven.

Veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™

De vering met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) strijkt zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek moeiteloos glad zodat u het gevoel krijgt te zweven over de weg, terwijl de wegligging en de stabiliteit van de carrosserie onder alle omstandigheden van een hoog niveau zijn.


Het werkingsprincipe is eenvoudig. Een conventioneel veersysteem bestaat uit een schokdemper, een veer en een mechanische aanslag. Als het veersysteem bij grote oneffenheden maximaal in- of uitveert, veroorzaakt de mechanische aanslag een verminderd comfort. Het door Citroën ontwikkelde veersysteem beschikt over twee additionele hydraulische aanslagen, één voor de ingaande slag en één voor de uitgaande slag van de vering. Bij grote oneffenheden dempen de hydraulische aanslagen op progressieve wijze de bewegingen zonder harde schokken aan het einde van de veerweg en zonder nadeinen. Kleine oneffenheden worden volledig gladgestreken, wat zorgt voor een "vliegend tapijt"-effect. Het resultaat: een onovertroffen comfort.

De afmetingen van de Citroën C4 Cactus

Lengte

MM

Breedte

MM

Hoogte

MM

Inhoud kofferbak

liter

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën C4 Cactus: CITROËN ADVANCED COMFORT®

Omdat comfort in het DNA van Citroën zit, blijft het merk innoveren op dit gebied. De Citroën C4 Cactus biedt dan ook een comfort van het hoogste niveau. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) waarmee het vliegend tapijt-effect bereikbaar wordt voor een groter publiek. Het is ook de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch Citroën.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

HANDIGE EN SLIMME OPBERGMOGELIJKHEDEN

Citroën C4 Cactus: handige en slimme opbergmogelijkheden

De Citroën C4 Cactus is voorzien van talrijke slimme en functionele opbergmogelijkheden die over het gehele interieur zijn verspreid:

  • Een opbergvak voor uw telefoon, vlak bij een USB-aansluiting.
  • De bijzonder praktische bagageruimte biedt plaats aan alle soorten bagage. De inhoud bedraagt 358 liter en kan dankzij de in twee delen (1/3 - 2/3) neerklapbare achterbank worden vergroot tot 1170 liter.
  • Het dashboard bevat aan de passagierszijde een groot Top Box-dashboardkastje. In het onderste gedeelte van het dashboard bevindt zich aan de passagierszijde bovendien een groot opbergvak met antislipbekleding.

C4 CACTUS TECHNOLOGIEËN

Voor zorgeloos autorijden

Citroën C4 Cactus: zorgeloos en veilig autorijden

De Citroën C4 Cactus staat met 12 rijhulpsystemen garant voor zorgeloos en veilig autorijden. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet, zodat een ongeval kan worden voorkomen.

De passagiers beschikken over 3 connectiviteitstechnologieën waarmee ze van de auto het verlengstuk van hun digitale wereld kunnen maken. Met CITROËN Connect Nav, Mirror Screen met Android Auto, Apple CarPlay™ of MirrorLink® en CITROËN Connect Box bent u altijd verbonden met de buitenwereld en profiteert u onderweg van vele praktische functies die garant staan voor ontspannen rijden.

C4 CACTUS TECHNOLOGIEËN

Rijhulpsystemen

Active Safety Brake

Beperkt de kans op een kop-staartbotsing door de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt, bij een snelheid hoger dan 5 km/h.

 

 

Driver Attention Alert

Waarschuwt de bestuurder als deze niet goed oplet, wanneer bij een snelheid hoger dan 65 km/h een afwijking in de koers van de auto ten opzichte van de wegmarkeringen wordt gedetecteerd.

 

 

Citroën C4 Cactus: motoren

MOTOREN

Efficiëntie en rijplezier

De Citroën C4 Cactus biedt volop dynamiek en rijplezier dankzij het lichte en efficiënte platform en de motoren van de nieuwste generatie. De tot Engine of the Year verkozen PureTech-benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Euro 6-normen die met name zijn bedoeld om de NOx-uitstoot te verminderen.De automatische transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor, staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort. De Citroën C4 Cactus is ook leverbaar met de PureTech 130 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

REVIEWS VAN CITROËN C4 CACTUS

Artikelen

AutoWeek

Citroën C4 Cactus: review Carrepublic

“Als je in de Citroën Cactus rijdt, dan voelt het als een zacht kussen aan.”

AutoZine

Citroën C4 Cactus: review Autozine

“Dankzij het nieuwe onderstel "zweeft" de nieuwe C4 Cactus over de snelweg, zoals de klassieke Citroëns dat deden”

Citroën-forum.nl

Citroën C4 Cactus: review Citroën-forum.nl

“Een Cactus die minder polariseert met zijn vernieuwde uiterlijk , maar dat nu misschien juist wel zal doen door zijn zeer uitgesproken keuze voor comfort.”

Autokopen.nl

Citroën C4 Cactus: review autokopen.nl

“Is de C4 Cactus met z’n grote Airbumps ook z’n karakter kwijt? Zeker niet! Dankzij het toegenomen rijcomfort is het meer dan ooit een echte Citroën.”

Autovandaag.nl

Citroën C4 Cactus: review Autovandaag.nl

“Op alle terreinen heeft Citroën de C4 Cactus naar een hoger niveau getild”

AutoRAI.nl

Citroën C4 Cactus: review Autorai.nl

"Knap is dat de C4 Cactus – ondanks al die aanpassingen – nog altijd als een hele echte Cactus oogt en dus anders is dan de rest."

MINIATUURVERSIE CITROËN C4 CACTUS

Breid uw collectie eigentijdse modelauto's uit met de Citroën C4 Cactus in de schaal 1:64 en 1:43.

Miniatuurversie Citroën C4 Cactus

Zoek Citroën C4 Cactus

Ontdek of er een Citroën C4 Cactus bij uw in de buurt beschikbaar is

 

 

[cle1: PDVF_OU Lang:nl]

[cle1: PDVF_DANS_VOTRE_PDVF Lang:nl]

[cle1: PDVF_CONFIRMATION_TITRE Lang:nl]
[cle1: PDVF_CONFIRMATION_MESSAGE Lang:nl]
Top