Verwijzing in seconden

CITROËN C4 CACTUS AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in een Citroën? Bekijk hieronder alle acties voor Citroën C4 Cactus en profiteer van extra voordeel op een nieuwe Citroën C4 Cactus!

 

Citroën C4 Cactus Origins

Origins

Citroën C4 Cactus Origins Collector's Edition

v.a. € 24.700

Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C4 Cactus Origins van een voordeel dat oploopt tot € 2.500. Naast € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, trakteren wij u nu op een extra voorraadpremie van € 1.000.

Ontdek meer Bereken inruilwaarde

Origins

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector's Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf. Nu profiteert u tijdelijk tot € 2.500 jubileumvoordeel bij aankoop van een Citroën.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht
Actievoorwaarden

 

Citroën C4 Cactus

Private Lease

Citroën C4 Cactus

v.a. € 389 p.m.

Nu extra comfortabele Private Lease prijzen op Citroën C4 Cactus! Een uiterst comfortabel model door onze Advanced Comfort Seats en speciaal veersysteem. Nu al vanaf € 389 p.m.!

Meer info Private Lease Bereken private lease

Citroën Private Lease

Altijd al het ultieme comfort van onze SUV’s willen ervaren? Kom dan snel naar de dealer en profiteer tijdens ons 100-jarig bestaan van extra voordelige Private Lease prijzen op onze voorraad.

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

 

Actievoorwaarden

 

Citroën C4 Cactus

Bestsellers

Citroën C4 Cactus

v.a. € 25.640

Nu onze best verkopende Citroën C4 Cactus met extra voorraadvoordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën C4 Cactus PureTech 110 S&S Feel met Pack Relax van een aantrekkelijk voorraadvoordeel. Vraag uw dealer of ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto met de voorraadpremie van toepassing op de C4 Cactus Feel met Pack Relax!

Ga naar de dealer Bereken inruilwaarde

Bestsellers

Profiteer nu bij Citroën van extra voorraadvoordeel op onze best verkopende modellen! Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijd binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

Bekijk de aanbiedingen

Terug naar actieoverzicht

 

Actievoorwaarden
Top