Verwijzing in seconden

CITROËN C4 CACTUS AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in een Citroën? Bekijk hieronder alle acties voor de Citroën C4 Cactus en profiteer van extra voordeel op een nieuwe Citroën C4 Cactus!

 

Citroën C4 Cactus

Bestsellers

Citroën C4 Cactus

v.a. € 24.210

Nu onze best verkopende Citroën C4 Cactus met extra voordeel! Profiteer bij aankoop van een Citroën C4 Cactus PureTech 110 S&S Feel van een aantrekkelijke inruilpremie. Ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en de extra inruilpremie van toepassing op de C4 Cactus Feel! Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C4 Cactus ? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore.

Bekijk voorraadmodellen Bereken inruilwaarde

Bestsellers

Profiteer nu bij Citroën van extra inruilvoordeel op onze best verkopende modellen! Bereken nu wat uw huidige auto waard is en rijdt binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën!

 

Actievoorwaarden

 

Citroën C4 Cactus

Private Lease

Citroën C4 Cactus

v.a. € 389 p.m.

Nu extra comfortabele Private Lease prijzen op Citroën C4 Cactus! Een uiterst comfortabel model door onze Advanced Comfort Seats en speciaal veersysteem. Nu al vanaf € 389 p.m.!

Meer info Private Lease Bereken private lease

Citroën Private Lease

Altijd al het ultieme comfort van onze SUV’s willen ervaren? Kom dan snel naar de dealer en profiteer van extra voordelige Private Lease prijzen op onze voorraad.

 

 

Actievoorwaarden

 

Citroën C4 Cactus Origins

Origins

Citroën C4 Cactus Origins Collector's Edition

v.a. € 25.100

De rijk uitgeruste C4 Cactus Origins met aantrekkelijk klant- en inruilvoordeel. Benieuwd naar de inruilprijs van uw auto bij aanschaf van een nieuwe Citroën C4 Cactus? Maak gebruik van onze taxatietool en ontvang binnen een paar stappen de inruilwaarde van uw auto. Nog deze maand wegrijden en optimaal genieten van de rijke uitrusting en het onovertroffen comfort van de nieuwe Citroën C4 Cactus Origins? Bekijk dan snel de actuele voorraad in Citroën Carstore.

Bereken inruilwaarde Bekijk voorraad

Origins

Nog beperkt beschikbaar: de rijk uitgeruste Citroën Collector's Edition Origins modellen met aantrekkelijk klantvoordeel.
Actievoorwaarden
Top