Verwijzing in seconden

NIEUWE GENERATIE CITROËN: DE NIEUWE C4 EN Ë-C4!

De Nieuwe Citroën C4 en ë-C4 combineren de elegante designelementen van een hatchback met de lifestyle kenmerken van een SUV. De royale standaarduitrusting, het Citroën Advanced Comfort®-programma en het warme hightech interieur staan garant voor optimaal comfort en moderniteit. Er is een ruime keuze uit drie aandrijflijnen: de 100% elektrische Citroën ë C4 en de C4 die leverbaar is met een PureTech benzinemotor of BlueHDi dieselmotor. Ga snel naar een van de online showrooms en lees alles over deze modellen.

CITROËN VINDT DE GEZINSAUTO OPNIEUW UIT

De Citroën C4 is een nieuw ontwerpconcept in zijn klasse met een unieke en stoere identiteit. Het model combineert de elegante en praktische designelementen van een hatchback met stoere kenmerken van een SUV. Zo profiteert u van een ruim interieur met een praktische vijfde deur die toegang biedt tot een grote bagageruimte en tegelijkertijd geniet u van een hoge zitpositie en instap die een SUV zo kenmerken. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit.

Het comfort van Citroën is geen loze slogan door het Citroën Advanced Comfort®-programma. Dit tilt de Nieuwe Citroën C4 naar een ongekend niveau: optimaal rijcomfort dankzij het unieke veersysteem Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort-stoelen in een interieur met wooncomfort dankzij de riante binnenruimte en praktische functies. Waaronder een Smart Pad Support voor een iPad of tablet voor de voorste passagier. Lees in de online showroom over zijn 20 rijhulpsystemen, efficiënte benzine- en spaarzame dieselmotoren en vele andere kenmerken, of bestel hem direct online.

Citroën C4

NIEUWE GENERATIE 100% ELEKTRISCH DOOR CITROËN

Citroën ë-C4 100 ëlectric

De nieuw ontwikkelde Citroën ë-C4 100 ëlectric met onderscheidende carrosserievorm is uniek in zijn segment. De stoere SUV-kenmerken vertalen zich niet alleen bodemvrijheid en grote wielen maar betekent ook een veilige hoge zitpositie en comfortabel hoge instap. Het aerodynamische silhouet van een hatchback heeft u veel ruimte en de vijfde deur geeft gemakkelijk toegang tot de ruime bagageruimte. Optimaal comfort met alle voordelen van het Citroën Advanced Comfort®-programma zoals de veertechniek met Progressive Hydraulic Cushions®, Advanced Comfort-stoelen en Citroën Smart Pad Support voor de bijrijder.

Het comfortabele rijplezier in de Citroën ë-C4 100% ëlectric wordt versterkt door de stilte van de elektromotor van 100 kW (136 pk) en 260 Nm. En zijn 400V lithium-ion batterij met een actieradius van 350 km volgens de WLTP nemen zorgen voor lange afstanden weg. En bij een snellader laadt u de batterij in 30 minuten weer voor 80% op. Over de beschikbare connectiviteitssystemen en 19 rijhulpsystemen, talloze personaliseringsmogelijkheden en alle andere kenmerken leest u meer in de online showroom. Of bestel hem direct online.

.

Top