Verwijzing in seconden

Citroën C4 SpaceTourer

De Citroën C4 Picasso wordt de Citroën C4 Spacetourer. Nieuwe naam, net zo excellent.

Bij de ontwikkeling van de C4 SpaceTourer heeft Citroën al zijn knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die veel te bieden heeft qua intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort (Citroën Advanced Comfort®-programma) en efficiency.

 

C4 SPACETOURER DESIGN

Het design van de Citroën C4 SpaceTourer

De Citroën C4 SpaceTourer onderscheidt zich direct door zijn dynamische en moderne design. Hij heeft een unieke carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen, een gedurfd uiterlijk en een chique uitstraling. Het geslaagde uiterlijk wordt verder verfraaid door de glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand op de achterklep, de dynamische en krachtige voorzijde, het optioneel zwart uitgevoerde dak en de dakbogen in de kleur Silver. De Citroën C4 SpaceTourer biedt een ruime keuze aan carrosseriekleuren (Polar White, Onyx Black, Steel Grey, Platinum Grey, Ruby Red, Soft Sand en Alchemy Blue).

VOORZIJDE

De voorzijde van de Citroën C4 SpaceTourer

De Citroën C4 SpaceTourer heeft een voorzijde die niet alleen dynamisch is maar ook klasse uitstraalt, met de voor hedendaagse Citroën-modellen kenmerkende drielaags lichtsignatuur. De grille bestaat uit twee delen met daar tussenin de bumper in carrosseriekleur. De zeer scherp getekende koplampen zijn voorzien van een omlijsting waarmee ze naar de buitenzijde worden doorgetrokken. 

TWEEKLEURIGE COMBINATIE MET ZWART

Citroën C4 SpaceTourer: De tweekleurige combinatie met zwart

Het in een andere kleur uitgevoerde dak accentueert het karakter en de dynamiek van de Citroën C4 SpaceTourer. Deze optie, die met alle carrosseriekleuren kan worden gecombineerd, biedt een personalisatiemogelijkheid om het uiterlijk van de MPV te verfraaien. De buitenspiegelkappen zijn daarbij glanzend zwart uitgevoerd.

ACHTERLICHTEN MET 3D-EFFECT

Citroën C4 SpaceTourer: achterlichten met 3D-effect

.

Achterlichten die nog meer de aandacht trekken! De Citroën C4 SpaceTourer is standaard uitgerust met achterlichten met 3D-effect. Dit, moderne en hightech ontwerp geeft een eindeloos diepte-effect aan de verlichting.

17 INCH-VELGEN

Citroën C4 SpaceTourer

.

De Citroën C4 SpaceTourer is uitgerust met nieuwe gepolijste zwarte 17 inch-velgen met vijf spaken. De gepolijste delen van de velgen zijn ook in het zwart uitgevoerd.

CHEVRONS ACHTER

Citroën C4 SpaceTourer: chevrons achter

.

De glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand borduren voort op de nieuwe positionering van het merk en versterken de moderne uitstraling van de MPV.

De afmetingen van de Citroën C4 SpaceTourer

Lengte

MM

Breedte

MM

Hoogte

MM

Inhoud kofferbak

liter

De afmeting van de breedte en hoogte is afhankelijk van de vorm van de carrosserie. De inhoud van de kofferbak is afhankelijk van de stand van de achterste stoelen.

1 MPV, 4 THEMA'S

STANDAARDTHEMA

AMBIANCE WILD BLUE

AMBIANCE DUNE BEIGE

AMBIANCE HYPE GREY

.

Dit functionele thema legt de nadruk op de praktische aspecten en de kwaliteit van de in het interieur van de Citroën C4 SpaceTourer gebruikte materialen, zoals de stoffen bekleding Milazzo Grey die perfect harmonieert met het dashboard. 

Citroën C4 SpaceTourer: standaardthema
Citroën C4 SpaceTourer: Ambiance Wild Blue

Kleuren, moderniteit, binnenruimte: het thema Wild Blue heeft een sportieve sfeer dankzij de bekleding Levanzo Blue, het dashboard in de kleur Délice Nacré met chroomaccenten en de blauwe lasergravering op de portiergrepen.

Bij dit thema beschikken de voorstoelen over een massagefunctie en zijn de ventilatieroosters van het dashboard en de dorpellijsten vóór verchroomd uitgevoerd.

.

Staat voor u comfort voorop? Het thema Dune Beige legt de nadruk op licht en welzijn. Dit interieurthema biedt volop comfort dankzij de onderbeensteun, de voorstoelen met massagefunctie, de luxe matten en de parfumeur. Dit thema wordt gecombineerd met de stoffen bekleding Yatago Grey.

Citroën C4 SpaceTourer: Ambiance Dune Beige
Citroën C4 SpaceTourer: Ambiance Hype Grey

.

Het bijzonder stijlvolle thema Hype Grey combineert het raffinement van de stoffen bekleding Finn Black of lederen bekleding Grey met de functies van het Pack Lounge, zodat u beschikt over alle exclusieve comfortvoorzieningen voor uw Citroën C4 SpaceTourer.

C4 SPACETOURER COMFORT

Het comfortabele interieur van de Citroën C4 SpaceTourer

In het interieur van de Citroën C4 SpaceTourer merkt u direct waaraan het merk Citroën zijn comfortabele imago te danken heeft. Een uitnodiging om op reis te gaan, met familie of vrienden, dankzij het unieke rijplezier waaraan niet alleen het onberispelijke rijgedrag maar ook de rijke uitrusting ten grondslag ligt.

PACK LOUNGE: HET COMFORT VAN EEN LOFT

Citroën C4 SpaceTourer: Pack Lounge

In de Citroën C4 SpaceTourer reizen alle inzittenden eersteklas. Met het Pack Lounge stapt u in een wereld waarin alles draait om uw comfort. Dit warme loft-effect komt in het bijzonder tot uiting in:

  • de voorstoelen met massagefunctie
  • een Relax-stoel waarop de voorpassagier zijn benen kan uitstrekken
  • extra steun gevende, comfortabele Relax-hoofdsteunen op de stoelen van de eerste en tweede zitrij

MATERIALEN MET EEN WARME AMBIANCE

Citroën C4 SpaceTourer: materialen met een warme ambiance

In het interieur wordt u verwelkomd door zachte materialen die voor een warme ambiance zorgen. De Citroën C4 SpaceTourer heeft een zacht bekleed dashboard en ook de met speciaal materiaal beklede portierpanelen voelen zacht en prettig aan. Daarnaast is de auto leverbaar met een ruime keuze aan hoogwaardige stoffen en lederen bekledingen.

EEN ZEE VAN LICHT
EEN ZEE VAN LICHT

Het glazen panoramadak van de Citroën C4 SpaceTourer, dat naadloos past in het Citroën Advanced Comfort®-programma, biedt alle inzittenden unieke rijsensaties en een grandioos uitzicht. Het glasoppervlak van maar liefst 5,30 m2 zorgt voor veel licht in het interieur en versterkt het gevoel van ruimte en openheid dat de auto te bieden heeft.

COCON-EFFECT
COCON-EFFECT

Het interieur van de Citroën C4 SpaceTourer vormt voor de inzittenden als het ware een cocon waarin het doordringen van geluiden en trillingen tot een minimum wordt beperkt. De elektrische stuurbekrachtiging en de vering filteren moeiteloos de oneffenheden die door het wegdek aan de stuurkolom en de carrosserie worden doorgegeven, waardoor de demping van afrolgeluiden en het bochtgedrag maatgevend zijn.

FLEXIBILITEIT
FLEXIBILITEIT

Met zijn compacte buitenmaten (L: 4,44 m/B: 1,83 m/H: 1,61 m) biedt de Citroën C4 SpaceTourer (met 5 zitplaatsen) een toonaangevende binnenruimte en flexibiliteit. 

WIELOPHANGING
WIELOPHANGING

De MPV biedt een optimaal compromis tussen veercomfort en wegligging dankzij de verticaal geplaatste schokdempers en de bevestiging van de ophanging boven de wielas. 

CONNECTIVITEIT
CONNECTIVITEIT

Voor een constante digitale wisselwerking tussen alle bedieningsfuncties van de Citroën C4 SpaceTourer is het 7 inch touchscreen voorzien van een verbeterde bedieningsinterface en een capacitief scherm. Ook van het volledig onafhankelijke 12 inch HD-scherm profiteert u nu nog meer dankzij het navigatiesysteem Citroën Connect Nav, dat communicatiever, connectiever en flexibeler is dan ooit.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

De Citroën C4 SpaceTourer past naadloos in het Citroën Advanced Comfort®-programma. Licht, een flexibel interieur, het cocon-effect dankzij het Pack Lounge, connectiviteit en een uniek veercomfort: de beide versies van deze MPV doen er alles aan om zowel korte als lange ritten ongekend comfortabel en ontspannen te maken.

CITROËN ADVANCED COMFORT®
Citroën C4 SpaceTourer: maximale binnenruimte

MAXIMALE BINNENRUIMTE

Hebt u veel ruimte nodig? De Citroën C4 SpaceTourer kan aan al uw wensen voor wat betreft de indeling en vervoersmogelijkheden van het interieur voldoen.

Door de stoelen van de tweede zitrij neer te klappen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. En wanneer u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u lange voorwerpen (met een lengte van meer dan 2,5 m) vervoeren. En bij gezinsuitbreiding kunt u de onder de laadvloer opgeborgen stoelen opklappen.

HANDSFREE ACHTERKLEP

Het andere sterke punt van de Citroën C4 SpaceTourer is de bagageruimte. De achterklep die de volledige achterzijde van de auto bedekt, geeft het design een krachtige en stoere uitstraling. Hij biedt royaal toegang tot een grote bagageruimte van 537 liter, die tot 630 liter kan worden uitgebreid als de stoelen van de tweede zitrij naar voren zijn geschoven.

De achterklep van de Citroën C4 SpaceTourer is niet alleen elektrisch bedienbaar, maar biedt ook een handsfree-functie. Deze functie zorgt ervoor dat u de achterklep gemakkelijk met uw handen vol kunt openen dankzij een sensor aan de onderzijde van de achterbumper. Een voetbeweging is voldoende om de achterklep te openen of sluiten.
Citroën C4 SpaceTourer: handsfree achterklep

C4 SPACETOURER TECHNOLOGIEËN

De technologieën van de Citroën C4 SpaceTourer

In de Citroën C4 SpaceTourer beschikt u over 3 connectiviteitstechnologieën, waarmee u zorgeloos kunt navigeren en de auto een verlengstuk van uw digitale wereld maakt. Communiceren, navigeren en uzelf ontspannen: de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen maken het mogelijk!

Bovendien staat de Citroën C4 SpaceTourer met 15 rijhulpsystemen garant voor zorgeloos en veilig autorijden. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet, zodat een ongeval kan worden voorkomen.

CONNECTIEF EN INTUÏTIEF

Mirror Screen

Citroën C4 SpaceTourer: Mirror Screen

Dankzij de Mirror Screen-functie via USB kan het scherm van een compatibele smartphone worden weergegeven op het touchscreen van de Citroën C4 SpaceTourer.
Zo hebt u via het touchscreen gemakkelijk en rechtstreeks toegang tot de multimediabestanden en compatibele apps van uw smartphone. Afhankelijk van het aangesloten type smartphone kunnen de apps ook met spraakcommando's worden bediend, dankzij een spraakherkenningsfunctie.
Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™, Android Auto en MirrorLink®.

Uitrusting afhankelijk van uitvoering

Citroën Connect Nav

Citroën C4 SpaceTourer: Citroën Connect Nav

Met dit online 3D-navigatiesysteem dat is gekoppeld aan een 7 inch touchscreen met capacitief scherm kunt u ook gebruikmaken van spraakcommando's om het navigatiesysteem, de telefoon en het multimediasysteem te bedienen terwijl u uw ogen op de weg gericht houdt. Dit systeem is gekoppeld aan online services zoals TomTom Traffic zodat u altijd beschikt over actuele verkeersinformatie, het actuele weerbericht, de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven, de mogelijkheid om op lokaal niveau te zoeken naar POI's en de optionele service Gevarenzones.

Uitrusting afhankelijk van uitvoering

Citroën Connect Box met Pack SOS en Assistance

Citroën C4 SpaceTourer: Citroën Connect Box met Pack SOS en Assistance

Noodoproep en pechhulpoproep met plaatsbepaling van de auto. Bij een ongeval of een andere situatie waarbij dringend ingrijpen is vereist, kunnen dankzij deze services de benodigde hulpdiensten worden opgeroepen. Bij een zware aanrijding gebeurt dit automatisch, maar een inzittende kan dit ook zelf doen door op de SOS-toets te drukken. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder een speciaal abonnement, gratis gebruikmaken van dit servicepakket. Bij pech onderweg is het even ingedrukt houden van de knop "Double Chevron" voldoende om contact op te nemen met de telefonische helpdesk.

Uitrusting afhankelijk van uitvoering

Citroën Connect Nav met Connected Services

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:

  • Realtime verkeersinformatie
  • Tankstations
  • Parkeren
  • Weer
  • Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor € 69 per jaar of € 139 voor drie jaar.

 

Klik hier voor meer informatie over het Citroën Connect-programma.

Citroën Connect Nav met Connected Services

RIJHULPTECHNOLOGIEËN

 

C4 SPACETOURER MOTOREN

Nieuwe automatische transmissie EAT8

Citroën C4 SpaceTourer: nieuwe automatische transmissie EAT8

Voor maximaal comfort en rijplezier is de Citroën C4 SpaceTourer ook leverbaar met de achttraps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). De automatische transmissie EAT8 schakelt altijd op het juiste moment en zorgt zo voor een lager brandstofverbruik en een geringere CO2-uitstoot.  De nieuwe automatische transmissie EAT8 vermindert het brandstofverbruik met 7% ten opzichte van de EAT6 dankzij een beter rendement door het tot 20 km/h vergrote werkingsgebied van het Stop & Start-systeem en de twee extra versnellingen. Bovendien is deze automatische transmissie lichter en compacter gebouwd. Het gebruikscomfort van deze automatische transmissie staat op zeer hoog niveau dankzij de eersteklas schakelsouplesse.

PureTech-benzinemotoren

Citroën C4 SpaceTourer: PureTech-benzinemotoren

De driecilinder PureTech 130 S&S-motor, die is voorzien van directe inspuiting en een hoogrendementsturbo van de nieuwste generatie (die met een toerental van 240.000 t/min draait) combineert de prestaties van de PureTech-benzinemotor met de efficiency van de aan deze motor gekoppelde automatische transmissie EAT8: een garantie voor ultiem comfortabel autorijden. Hij biedt de beste balans tussen koppel bij lage toeren en vermogen van de markt: 95% van het maximale koppel is beschikbaar tussen 1500 en 3500 t/min, voor een optimaal gebruik onder alle omstandigheden. 

Zoek C4 SpaceTourer

Ontdek of er een Citroën C4 SpaceTourer bij uw in de buurt beschikbaar is

 

 

[cle1: PDVF_OU Lang:nl]

[cle1: PDVF_DANS_VOTRE_PDVF Lang:nl]

[cle1: PDVF_CONFIRMATION_TITRE Lang:nl]
[cle1: PDVF_CONFIRMATION_MESSAGE Lang:nl]
Top