Citroën C4 SpaceTourer - Wat vinden onze klanten? - Citroën Nederland

Verwijzing in seconden

Onze klanten over Citroën C4 SpaceTourer

Gemiddelde beoordeling

/5

5 sterren

1

4 sterren

3

3 sterren

0

2 sterren

0

1 ster

0

Aantal resultaten per pagina

Zeer tevreden

★★★★★ ★★★★★

H.F.M. M.

14/07/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
15/06/2018

Prima aanbod gedaan door verkoper. Alles werd meegenomen en er werd geen enkele druk gelegd om de koop te forceren.

0 gebruiker(s) vond(en) deze beoordeling nuttig. Vond u deze beoordeling nuttig? Melding van misbruik reeds geannuleerd Rapporteer misbruik

Rapporteer misbruik

Melding van een review met ongepaste / illegale inhoud of in strijd met algemene voorwaarden































* Verplicht veld

Vorige Bevestigen

Geweldige auto, rijdt fantastisch alleen de navigatie is steekt er in negatieve zin uit.

★★★★★ ★★★★★

Andre E.

29/06/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
14/06/2018

Heel jammer dat de max. snelheid op wegen er niet in zit. Wellicht gedaan om de dure camera optie te kunnen verkopen? Sorry citroen, ik zou nooit alleen daarvoor die optie nemen. Denk ook aan de veiligheid! Het is heel prettig de max snelheid in je navi te zien zodat je de juiste snelheid kan aanhouden. Ik zet nu een losse tomtom in de auto, dit is echt een dooddoener en staat niet in verhouding tot extra optie verkoop/veiligheid, scheelt wel de dure optionele flitser update van €99.- per jaar.

0 gebruiker(s) vond(en) deze beoordeling nuttig. Vond u deze beoordeling nuttig? Melding van misbruik reeds geannuleerd Rapporteer misbruik

Rapporteer misbruik

Melding van een review met ongepaste / illegale inhoud of in strijd met algemene voorwaarden































* Verplicht veld

Vorige Bevestigen

voor het eerst een automaat

★★★★★ ★★★★★

Egbert S.

27/03/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
20/03/2018

Heerlijk rijden met een automaat 6 versnellingen, je kunt zien in welke automatische versnelling hij zit, extra zuinig door vroeg doorschakelen; de hoge instap kenden wij al maar is super, hij rijdt al zonder gas dat is super voor achteruit in de garage rijden. Zeer tevreden.

1 Misbruik gemeld Vond u deze beoordeling nuttig? Melding van misbruik reeds geannuleerd Rapporteer misbruik

Rapporteer misbruik

Melding van een review met ongepaste / illegale inhoud of in strijd met algemene voorwaarden































* Verplicht veld

Vorige Bevestigen

Prima.

★★★★★ ★★★★★

Alex W.

01/03/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
28/02/2018

Prima

1 Misbruik gemeld Vond u deze beoordeling nuttig? Melding van misbruik reeds geannuleerd Rapporteer misbruik

Rapporteer misbruik

Melding van een review met ongepaste / illegale inhoud of in strijd met algemene voorwaarden































* Verplicht veld

Vorige Bevestigen

Rijdt prima, bevalt uitstekend, software lijkt nog niet af.

★★★★★ ★★★★★

Wie D.

07/01/2018[cle1: DATE_EXPERIENCE Lang:NL] :
28/12/2017

We kochten voor het eerst een automaat (geen diesel) en zijn daar zeer tevreden over. We zijn minder tevreden over het navigatiesysteem en over de software. Waarom geen aanduiding van de maximumsnelheid op de wegen? Waarom telkens dat idiote bevestigingsbericht, zelfs bij stembediening. Waarom werkt de stembediening soms wel, soms niet? Soms wordt de iPhone als bron herkend, soms niet. Op het kleine scherm op het bovenste display worden soms de afslagen fout aangegeven. Enzovoort.

8 gebruiker(s) vond(en) deze beoordeling nuttig. Vond u deze beoordeling nuttig? Melding van misbruik reeds geannuleerd Rapporteer misbruik

Rapporteer misbruik

Melding van een review met ongepaste / illegale inhoud of in strijd met algemene voorwaarden































* Verplicht veld

Vorige Bevestigen
Top